Babáknál mire jó a borostyán nyaklánc? (tudásbázis)
Én is most vettem, a kisfiamnak, egy hete használjuk, és tényleg érezhető a nyugtató hatása.
www.borostyanlanc.hu
Mi is használjuk már másfél éve. Nekünk nagyon bevállt. A kislányom a második fogával másfél-két óránként ébredt fel, annyira szenvedett. Mikor az apja (Ausztriából) meghozta a láncot este és a nyakába tettük az éjszakát átaludta és csak kétszer kelt fel szopni és már aludt is.
Úgy tudom, hogy a borostyánnak fájdalomcsillapító, nyugtató hatása van. Nem mondom, hogy minden éjszskát átalszik, mert igen nyugtalan, de biztos vagyok benne, hogy lánc nélkül még rosszabb lenne. Most mult két éves és még mindig a nyakában van a lánc.
Mi, ahogy írtam Ausztiában vettük, de láttam már az internetes adás-vevős oldalakon is.
Szerintem is vannak fiúsabb színű láncok. Bár számomra nem újdonság, mert errefelé igen sok gyereknek, fiúknak is van a nyakában borostyán lánc.
Én éjszakára is rajta hagyom, mert nem piszkálja és a lánc is elég rövid, nem tud beleakadni a keze. De vannak akik csak napközben hagyják a babán, mert vagy folyton beleakad, vagy a lánc hosszabb, mint a mienk. Babája és mamája válogatja.
Egy anyuka most vett meggyszínűt a kisfiának.
Egy ismerősöm pedig azt az arany színűt.Láttam,nem lányos a kiskölkőcön...
A fogzással járó nyugtalanságra hat.Gondolom enyhén fájdalomcsillapító is:)
Remélem igaz,mert jópáran most szerezzük be:)))
Azt hallottam,hogy jó a fogzásra,de még nem próbáltam ki.
Van egy ismerősöm,aki ezzel foglalkozik,és ő mondta
További ajánlott fórumok:
- Házra ráfutott borostyánt hogyan lehet leszedni tartósan?
- 6 hónapos babának érdemes borostyánláncot venni fogzásra, vagy ilyenkor már nem szokja meg? Fehérváron hol lehet kapni?
- Használt már valaki fogzási fájdalom csillapításra borostyán láncot? Vélemények érdekelnének.
- Honnan tudom, hogy a borostyánlánc eredeti?
- Szép borostyán nyakláncot hol lehet venni?
- Tatabányán, vagy környékén hol tudok venni eredeti baba borostyán nyakláncot? Tud valaki segíteni?