Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

43891. Kler
2015. máj. 6. 15:20

Tombold ki magadat, és talán sikerül megnyugodnod.Ha még megvan az a finom bor amiről a multkor írtál akkor most szerintem igyál belőle és lehet hogy sikerül egy kicsit lenyugodni. Talán ha sikerül lazítani ezeken a szép májusi napokon, esetleg meg is foganhat a babád.

Valószinű hogy Neked a napokban van, vagy volt peteérésed és ez váltott ki belőled ilyen mély indulatokat és elkeseredést. Nálam nagyon is jellemző hogy az érzelmek hullámvölgyeit élem meg ilyenkor.

Minden mélypont után jön a felemelkedés, megnyugvás.

De akár az is benne van a pakliba hogy ezt az érzelmi kitörést pont egy a napokban megfogant kis élet váltotta ki nálad.

Drukkolok hogy így legyen :)

43890. andif1 (válaszként erre: 43889. - Kriszti146)
2015. máj. 6. 14:49

Szerintem jó ha kiírod magadból. Sajnos tényleg rossz látni ezeket és csak reménykedni tud az ember, hogy Ő majd pl. jó anyuka lesz. Anyukámék szomszédjának a lánya a 4. gyerekét várja, de már az első három is állami gondozásban van, mert nem látták el Őket megfelelően (pl. még fürdetni sem nagyon fürdették stb.)

Én elég gáznak érzem, hogy fáj ránézni a várandós kolléganőmre, pedig tüneményes kismama és láthatólag nagyon jó helyre születik a baba. De sajnos ez érzem. Majd elmúlik a dolog, ha enyhül a fájdalom.

43889. Kriszti146
2015. máj. 6. 14:32
Ja és persze nemrég újságolta, hogy a férje meglepte egy kocsival. :) Mert gondolom, végre örül, hogy beadta a derekát és gyereket szül neki. És itt ül mellettem. Sose akart gyereket, elsőre összejött neki, és cserébe kap egy kocsit. Tudom, hogy ez szörnyűség, de nem tudok magamban tombolni azon, hogy milyen tetves igazságtalan ez az élet.... :( Bocs lányok, hogy itt őrjöngök, de muszáj kiírni a feszkót, különben megint sírni kezdek....
43888. Kriszti146 (válaszként erre: 43884. - Micsigen)
2015. máj. 6. 12:20
Az nem érdekel, hogy milyen anyuka lesz. De anyuka lesz, ami én meg nem. Úgy, hogy ő nem akart gyereket, én meg igen. És ez az, ami teljesen összetöri a szívem.
43887. Fuoco
2015. máj. 6. 11:37

Sziasztok

Sokszor felpillantok a forumra, es latom hogy nagyon sok az uj tag. Ezt nagyon szomoruan latom, de csak azt tudom biztataskepp irni, hogy nagyon sokunknak sikerult. A regi tagok szerintem utolag megerosithetnek, hogy tenyleg rengeteget szamit az elengedes, hogy mar nyitott szivvel az uj elet fele forduljatok, ne az elvesztett babacskan ragodjatok. Amint at tudtok lendulni az elengedes es a varakozas oldalara, a golya kopogtatni fog.

Rolam annyit, hogy tavaly januar elsejen megbeszeltuk a ferjemmel, hogy a lanyunknak legyen kistesoja. Azonnal sikerult is, majd 5 hetesen elment a baba. Melysegesen magam alatt voltam. Eletem egyik legmelyebb godre volt... Aztan valahogy elkezdtem elore tekinteni, es leraztam magamrol a "termeszetes szelekcio" meg "beteg lett volna" szovegeket. Nem hittem el egyszeruen. Utanajartam hat en magam, es gyakorlatilag seperc alatt rajottem, hogy autoimmun pajzsmirigy alulmukodesem van. Itt megint komoly melo vart ram, hogy ne tekintsek betegkent onmagamra, mikor ez is sikerult elkezdtem a kovetkezo babara gondolni, es mar nem tudtam almombol felebresztve megmondani, hany hetes is lennek... fel evembe telt mire visszahoztam a peteeresemet, mire megfeleloek lettek az ertekeim, es elkezdhettem egyaltalan remenykedni abban, hogy sikerulhet valamikor.

Aztan eljott juliusban az a pont, amikor elengedtem ezt az egeszet. Bedaralt a homerozes, a jelek megszallott figyelese, elengedtem. Azt mondtam, jon, amikor jon..

Ra par napra megfogant a kisfiam, aki ma 11 napos.

Szoval, hallgatni a belso hangra, es szepen elbucsuzva a babatol kinyitni a sziveteket arra a babara, aki mar varja, hogy mikor ertek meg ra, hogy leszalljon kozetek. Drukkolok mindenkienk.

Vecus, lassan itt a nagy napod! :)

Brigirol, Anijurol tudunk valamit?

43886. algea
2015. máj. 6. 09:50

Köszönöm szépen a kedves szavakat. Igazából nincs miért panaszkodnom, a két biokémiai terhességem bevallom, nem viselt meg lelkileg, az én esetemben most kivételesen igaznak bizonyul az, hogy ilyenkor még könnyebb elviselni a csalódást. Remélem nem hangzik kegyetlenségnek, amit írtam. Csak az az igazság, hogy az első terhességem óta annyi szomorú, tragikus történettel találkoztam, hogy megtanultam a rosszban is megtalálni a jót: legalább tudom, hogy volt peteérésem, nagyjából meg is éreztem, a férjem is képes gyermeket nemzeni, már csak egy kicsi kell ahhoz (remélem), hogy legközelebb meg is tapadjon és velünk is maradjon....

A méhpempőről egyébként vannak tapasztalataitok? Nekem azt javasolták, hogy a ciklus első felében szedjek egy adagólókanálnyit naponta, és végig a ciklusban progihoz hasonló hatású gyógynövényeket, hagyjam el az étrendemből a cukrot, tejtermékeket, fehér lisztet. Ezért próbálkozom a paleo-val, mert ebből minden ilyesmi hiányzik és nem kell számolgatnom a CH-t, mert abba beleőrülnék. Talán az IR-emen is segít.

43885. Bolhapolka
2015. máj. 6. 08:26

jó reggelt mindenkinek! :)

egy ideje nem írtam, de olvastalak titeket.

üdvözlom az újonnan érkezőket, sajnálom, hogy itt találkozunk. :( de merítsetek erőt a fórumból és próbáljatok bizakodón a jövőbe tekinteni!

csajok, mi ebben a hónapban is ráfeküdtünk a babagyártásra, de valamiért nem stimmel a hőgörbém. szerintetek megvolt már az ovuláció? azt vártam volna, hogy ma reggel felmegy a hőmérsékletem, de nem igazán ment fel... most akkor mi van?

[link]

43884. Micsigen (válaszként erre: 43883. - Kriszti146)
2015. máj. 6. 08:17

Megertelek, de az is lehet hogy szuperjo anyuka lesz...ezt nem lehet tudni.

En is elegge lent vagyok most, a mult honapban sem sikerult...el kellene engedni ezt az egeszet de meg mindig ragodok rajta en is. Ettol fuggetlenul orulok mindenki babucijanak, es kivanom hogy minel tobben legyunk ujra babasak!

43883. Kriszti146
2015. máj. 6. 08:12
Jaj lányok, a kolléganőm, akit írtam a múltkor (nem akart gyereket, mert nem szereti őket, de most mégis terhes), az most visszajött pár napos táppénzről, pont itt ül előttem, és egy másik kolléganőjének mutogatja a vadiúj kismama farmerét. :( Én meg itt a könnyeimmel küzdök. Most olyan cifrát tudnék káromkodni az élet igazságtalanságairól, h magam is elszégyellném magam. :(
43882. kanyo83 (válaszként erre: 43875. - Angels85)
2015. máj. 5. 15:32

mi köszi jól. ma voltam végre védőnőnél. CSak egy órát tartott :O

Úgyhogy jöhetnek a kivizsgálások most.

Szerencsére nem cseszett le hogy kövér vagyok. Pedig súlyra elég sok. sikerült 3-4kg hiznom 3 hó alatt...mi lesz még később. Sztem ez a legnagyobb parám:) De szerencsére a farkaséhségem alábbhagyott, ugyhogy mostmár próbálok figyelni...

te hogz vagy ezekkel?

43881. andif1 (válaszként erre: 43877. - Angels85)
2015. máj. 5. 11:24

Hát igen. Különösen rossz, hogy az egyik kolléganőm augusztusra várja a babát és Nálunk is akkor született volna. Illetve Rajta kívül is sok kismama van a környezetemben. De próbálok pozitív maradni, csak vannak napok, amikor nagyon nehéz. :(

Köszönöm Neked is a bíztatást! Erőt adnak a pozitív történetek! :)

43880. vecus
2015. máj. 5. 11:20

Sziasztok!

Látom mégin sok új csatlakozott a fórumhoz. :(

Sajnálom a történteket.

Viszont itt már elég sokunknak sikerült újra. Van akik már meg is szültek. :)

Aki még nem ismer, nekem tavaly januárban volt a műtétem 3-as ikerterhességem halt el.

Nehéz volt felállni és volt hogy újra magam alatt voltam, de jelenleg a 33. hétben járok és várom a legújabb családtagunkat. :)

Kitartás mindenkienek!!!

És ami lényeg csak előre szabad nézni, úgy lehet túl jutni ezen a kezdeti nehéz időszakon, és idővel mindenkinek sikerül újra egy baba. :))

43879. andif1 (válaszként erre: 43865. - Angels85)
2015. máj. 5. 11:20

Nem ezt érezheted?

A kerek méhszalag miatti fájdalom: a várandósság 15. és 22. hete között jelentkezik, amikor a méh melletti ínszalagok valamelyike a mozgás következtében megnyúlik. Ez gyakran akut fájdalomként jelentkezik a has jobb- vagy baloldalán lent, különösen, amikor az ember fordul vagy tevékeny. Nem ártalmas és megszűnik, amint a méh nagyobb lesz és kevesebbet mozog

43878. a360345bdd
2015. máj. 5. 10:54
Az alhasi nyilalásokról annyit, hogy nekem annak idején azt mondta az orvosom, hogy enyhe húgyúti fertőzés is okozhatja... Illetve a belső dolgok átrendeződése, a baba a feng shui szerint alakít ki magának életteret :) Tényleg nagyon kellemetlen, de nem mindig jelent rosszat!
43877. angels85 (válaszként erre: 43876. - Andif1)
2015. máj. 5. 10:04
én is sokat rágodtam rajta nekem idén januárban született volna, Abban a hónapban teljesen padlónvoltamsikerült is megbetegedni amit a párom is elkapot és így sikerült nekünk újra. Mondjuk nálam 6 hónap telt el a mütét után mire össze jött. A mensim vacakolt egyre jobban kitolodot de még is sikerült.SOha nem szabad fel adni.Lásd pl engem vagy kanyót.
43876. andif1 (válaszként erre: 43873. - Kriszti146)
2015. máj. 5. 09:58

Köszönöm a bíztató szavakat! Sajnos nem igazán tudok erről beszélgetni senkivel, mert (szerencsére) nem történt hasonló a szűk családban illetve baráti körben.

Sajnos állandóan ezen jár az eszem. Azt hiszem az egyetlen ami igazán segíthet majd, ha újra sikerül és minden rendben lesz! :)

43875. angels85 (válaszként erre: 43874. - Kanyo83)
2015. máj. 5. 09:57

köszi,az elején megijedtem majd keresgétltem a netten aztán meg nyugodtam.

és amúgy hogy vagytok??

43874. kanyo83 (válaszként erre: 43865. - Angels85)
2015. máj. 5. 08:54
szia. az alhasam nekem is szokott nyilalni. Nekem a bartánőm azt mondta normális...változik a felépitmény :D
43873. Kriszti146 (válaszként erre: 43871. - Andif1)
2015. máj. 4. 19:07

Nekem is januarban volt, en 13 hetes voltam, terhessegmegszakitas volt, nem missed ab. Sajnos sulyos fejlodesi rendellenessege volt a babanak. Borzasztoan megviselt, de itt a lanyok nagyon sok erot adtak/adnak. Halas vagyok, h befogadtak :) Nekem aprilis volt az elso probalkozos honap, sajnos nem jott ossze elsore, talan majd most. Meglatjuk. Nagyon turelmetlen vagyok sajnos, de hat nekem ezt mindig is kellett tanulnom valahogy....

Fel a fejjel, ha nagyon pocsekul erzed magad, oszd meg velunk, es konnyebb lesz. :)

43872. Kriszti146 (válaszként erre: 43870. - Aneto)
2015. máj. 4. 19:03

Jajj de joooo!!! Koszonjuk, h megosztottad velunk, imadom az ilyen sztorikat olvasni.

Gratulalok, es csak a legjobbakat kivanom Nektek!!!

43871. andif1
2015. máj. 4. 16:24
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni a fórumhoz. Ha jól láttam van, akit már ismerek más fórumokból. Januárban volt a műtétem, 10 hetes volt akkor a pici. Azóta is próbálom megemészteni ezt a dolgot. Jó a pozitív példákat látni, hogy sikerülhet! Nálunk most volt az első hónap, hogy újra próbálkozhattunk, de szerintem most még nem sikerült.
43870. Aneto
2015. máj. 4. 16:08

Sziasztok!

Egy kis biztatást hoztam nektek 3 miss ab és egy spontán vetélés után most vagyunk 9+4 naposak, a baba teljesen rendben van.

Soha ne adjátok fel és ne hagyjátok magatokat! Igenis szükség van a kivizsgálásokra, mert a természet okkal szelektál!

Kívánok mindenkinek mielőbb babát a pocakba!!!

43869. a360345bdd
2015. máj. 4. 15:40
Köszönöm a gyors válaszokat!
43868. F. Tündi
2015. máj. 4. 14:55
Szia! Márciusban volt missed ab-m. Közvetlen a műtét után nagyon véreztem úgy volt haza sem engednek.Azután egy hétig semmi majd a második héten újra kezdtem vérezni.Hívtam a dokit azt mondta ez normális valószínűleg túl gyorsan záródott be a méhszáj. Ez tartott még egy pár napig azután elmúlt.
43867. angels85
2015. máj. 4. 14:32
nekem anno 1 hétig volt majd elmúlt aztán újra... és azt mondják normális dolog
43866. a360345bdd
2015. máj. 4. 14:20
Sziasztok! Missed ab után mennyi ideig mondható normálisnak a pecsételő vérzés? Lassan 3 hete megy így :(
43865. angels85
2015. máj. 4. 14:04
lányok normális ha a minden nap fáj a derekam holegy oldalt hol gerincnoszlopnál. 15+1 naposak vagyunk.Bár nekema terhesség elején is fájt, tegnap a hasam alja nyílalt már elmúlt vagy alig észrevehető.
43864. 37403e3af4 (válaszként erre: 43856. - Rapunzel12)
2015. máj. 4. 11:22
Szia, én is azt mondom, hogy keresd meg a dokidat. Nekem azt mondtak ha erosen vezrek irany a.korhaz azonnal. Eddig akinek "magától"ment el mindenkinek eros gorcsei es verzese volt.
43863. mgagi (válaszként erre: 43862. - Mgagi)
2015. máj. 4. 11:02
De így is botrány lett belőle és amúgy is az lett volna.
43862. mgagi (válaszként erre: 43861. - Kler)
2015. máj. 4. 11:02
Mi is családi összejövetelen akartuk bejelenteni :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook