Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

43921. mgagi (válaszként erre: 43920. - Babóci)
2015. máj. 9. 10:07

Tényleg jó ilyeneket olvasni, mert mindenkinek reményt ad, és tényleg van abba igazság ha csak egyszer egy kis időre felhagysz a görcsöléssel sikerülni fog. 3x átéltem.

Elsőnek nehezen jött és tényleg csak akkor sikerült amikor azt gondoltam hogy már kevés esélye van, szinte bele se mertem élni magam de legbelül reménykedtem. Egy idő után már nem akartam babáról beszélni és mondtam is a páromnak hogy hagyjuk, feladom mert csak feszültek vagyunk tőle.

Másodszor viszont tényleg meglepetés ért mert nem számítottam rá hogy gyorsan jön. Ugyanis a doki meggyőzött hogy nem fog könnyen összejönni.

Harmadszor pedig ugyancsak görcsösen akartuk mindketten és már a férjem is azért imádkozott hogy sikerüljön. Kivizsgálások kezdődtek már éppen időpontunk volt egy újabb vizsgálatra de arra már nem volt szükség. Sőt előtte nézett meg középidő tájt az orvos és azt mondta pár nap múlva esedékes. De sajna nem maradt velünk :(

Fel a fejjel!

Ha újra kezdhetnénk szerintem a csodában bíznék. Sőt mostanában olyan nosztalgikus hangulatom van, mert az első két terhességem úgy jött össze hogy csak havonta 1x találkoztunk és pár napos együttlétek eredményei.

Most is ez a szitu. 1 hónapja nem volt itthon és ki tudja mikor tud hazajönni és milyen állapotban leszünk.

43920. Babóci
2015. máj. 9. 09:03
A babatervezés margójára: fél évet próbálkoztunk, mire terhes maradtam a kisfiammal : hőmérőzés, terhes vitamin, fenék alá kispárna az együttlétek után. Minden francot kipróbáltam :) Sajnos őt elvesztettük a 12 hét végén egy állat szonográfus miatt. Aztán 3 hónappal a műtét után, 3 nappal a peteérés előtt megfogant a 3. kislányunk :) Akkor egyáltalán nem számítottam rá, nem készültem, nem agyaltam. Tulajdonképpen a következő hónapra terveztük a babaprojekt újrakezdését, de azt hiszem, akkor megint kezdtem volna a "kattogást". Szóval csak egy icipici kikapcsolás kell /a legnehezebb dolog a világon/. Én ebben hiszek. És abban, hogy az életnek kötelessége kárpótolnia minket a veszteségünkért!
43919. adrika1977
2015. máj. 9. 07:36

Sziasztok!az én apucim is tud mindent :)

Fura dolog van velem a szokásos 15 cn helyett most 8.cn volt ovum..de helyt álltunk:)

Nem ertem miert de meglátjuk kb 2het múlva.most vagyok a 14.napon.ilyenkor hogy jon meg vajon?előbb 1 héttel?

Ill.ne Jöjjön.a pózokat mar szerettem volna kérdezni:).en is fekszem utana egy darabig es valtogatom:) hason is.majd felpolcolva..

A nodoki szerint minden ok.voltam kedden.csinálunk hormonsort.de most nem tudom mikor menjek.ha 8.napon volt ovu akkor nem lesz jo a 21.nap..

43918. Kriszti146 (válaszként erre: 43917. - Andif1)
2015. máj. 8. 20:23
Az en ferjem kepben van - mindig. :)
43917. andif1 (válaszként erre: 43909. - Bolhapolka)
2015. máj. 8. 19:38
Én ebben a hónapban a peteérés előtt 1 és 3 nappal próbàlkozom majd. A műtét óta nagyon jól beàllt a ciklusom. Ti egyébként mennyire avatjàtok be a jövőbeni apukàt ebbe a programozott együttlét dologba? Én nem beszélek Vele a dàtumokról, hogy ne stresszeljem.
43916. andif1 (válaszként erre: 43904. - Fuoco)
2015. máj. 8. 19:32
Új tagként én is azt mondom, hogy nem esnek rosszul a siker sztorik. Inkâbb erőt adnak!
43915. Bolhapolka
2015. máj. 8. 15:53
köszi vecus! ;)
43914. vecus (válaszként erre: 43913. - Bolhapolka)
2015. máj. 8. 14:55

Nem csak ezek a praktikák léteznek.

De így tényleg csak bele bolondul az ember a babagyártásba.

Amúgy meg érdemes pl kipróbálni a pozíciókat is.

Ugyan is nem mindenkinek jó a babagyártó póz, hogy popsi alá kispárna.

Nálam ez egyáltalán nem vált be.

Sokkal inkább az aktud utáni hasrafekvés. :)

De még az akciós napokat is érdemes váltani. Egyik hónapban a páros napokon, a másik hónapban meg a páratlan napokon vagytok együtt.

A nem rá görcsölés nem azt jelenti hogy egyáltalán nem foglalkozol vele, csak ezt a sok mindent megpróbálod elengedni és lazábban venni a dolgokat.

Neked is jobb mert nem vagy feszült, és ez jó a párodnak is.

És ha ez sikerül akkor meg lesz a pozitív eredménye is. :)

43913. Bolhapolka
2015. máj. 8. 14:01
igen, tudom, hogy nem szabad rágörcsölni, de nekem ez most sajnos így sikerült... ezt a hónapot még végignyomom így, és ha nem esek teherbe, akkor a következő ciklusban leszarom... legalábbis megpróbálom.
43912. Kriszti146
2015. máj. 8. 13:54

Most ebben a hónapban először nem teszteltem ovut. Elegem let belőle. Mondtam a férjemnek, hogy leszarom, most abban a kb egy hétben, amikor termékeny LEHETEK, akkor kétnaponta együtt leszünk kész pássz. És így is tettünk. :)

Most pedig várjuk, hogy lesz-e eredménye. Elvileg május 18-19-én kellene megjönnie, de remélem, hogy ezúttal ez elmarad. :)

43911. tapka
2015. máj. 8. 13:50
Na lányok, párom csak hétvégén van itthon... Nálunk csak akkor van kivel, mivel meg hol. :-)
43910. vecus (válaszként erre: 43909. - Bolhapolka)
2015. máj. 8. 13:46

Szerintem ezt egy kicsit lazábban kellene csinálni.

Nem figyelgetni a tüneteket, meg hőmérőzni.

Hanem egyszerűen 2-3 naponta együtt lenni.

Peteérés leginkább menzesz előtt 14-15 nappal van.

Így ha szabályosak a ciklusaid akkor hőmérőzés nélkül is be tudod lőni. Érdemes előtte már 4 nappal együtt lenni.

Stresszelés nélkül nagyobb esély van a babára.

És bizony az ilyen stressz kihat a férfiakra is. És ez is visszavetheti a sikerességet.

43909. Bolhapolka
2015. máj. 8. 13:25

szia tapka :)

kicsit én is eltűntem, mert befeszkóztam a munka miatt. (elegem van)

gyártom a hőgörbe táblázatokat 3 helyen is, de mindhárom máskorra teszi az ovut. elegem van. uramnak még jobban elege van, mert már nem bírja a strapát. :)

csajok ti hogyan találjátok ki mikor legyen az együttlét? igen, tudom, figyelni kell sokmindenre (hő, nyálka, táblázatok, ovutesztek) de ha egyszer mindenhonnan más infót kapok, megőrülök. :)

múlt hónapban nagyot csalódtam, mikor megjött és kiderült, hogy nem sikerült... én nem akarom ebben a hónapban is ugyanezt átélni. :(

tudom, nagyon türelmetlen vagyok, de hát ez van. :(

43908. tapka
2015. máj. 8. 12:53

Régi lányok, gyertek, gyertek!! :)

Bár én is ritkábban vagyok, de nem ezért, hanem mert pörgés van és próbálok mással foglalkozni nem ezen rágódni, elengedni ezt a dolgot... Örülni Andrisnak, a páromnak, szeretni, dolgozni, élni... És látjátok, megy az idő, eltelt már 3 hónap...

43907. Kler
2015. máj. 8. 10:47

Szia Fuoco!

Először is gratulálok a kisfiadhoz, és köszönöm a bíztató sorokat. Nagyon sok igazságot írtál le az elvesztett baba elengedéséről, de vannak napok amikor úgy érzem hogy már megit azon kattogok hogy egyáltalán lesz e peteérésem, vagy ismét szembesülök azzal hogy mennek a napok hónapok és egyhelyben toporgok mert az orvos nem ad gyógyszert ami talán segítene.

Majdnem 1 évembe telt hogy kicsikarjak egy peteérést a szervezetemből.

Nyugottan gyere a fórumra engem nem zavar sőt erőt és reményt ad a Te történeted is, hogy van kiút.

Lányok IR- vizsgálatra beutalót háziorvos adhat?

43906. vecus (válaszként erre: 43904. - Fuoco)
2015. máj. 8. 10:30

Már javulgat szerencsére. :)

Igen én is nagyon kíváncsi vagyok a lányomra már. De azért még úgy 5 hétig maradjon bent. :)

Ahogy elnézem itt a fórumon mindig cserélődik az aktuális gárda. Lehet sokan azért nem jönnek ide ahogy te is gondolod hogy az újakat ne hogy megbántsa.

És sokan azért nem jönnek mert úgy érzik a sok rossz történet negatívan befolyásolja a terhességét.

De biztos vagyok benne hogy mindig lesznek itt új kismamák és friss anyukák akik biztatják azokat akik épp átestek ezen a szörnyűségen. :))

43905. Kriszti146 (válaszként erre: 43904. - Fuoco)
2015. máj. 8. 10:29

Asszem mindannyiunk nevében mondhatom (mármint az új tagok), hogy ez minket nem megbánt, hanem inkább reményt ad. Én legalább is nagyon szívesen olvasom a sztorijaitokat, mert erőt ad, hogy nekem is ugyanígy sikerülhet, és hogy lám, nem cask én vagyok az egyetlen, akivel packázik a sors, hanem vannak mások is, és hogy a végén nekem is lehet még babám.

Persze nyilván, ha volt egy összeszokott társaság korábban, akkor valszeg nehezebb felvenni a fonalat. :) Én sokáig "betolakodónak" éreztem magam ezen a fórumon, de szerencsére mindenki tök kedves volt, és adtak tanácsokat.

43904. Fuoco (válaszként erre: 43901. - Vecus)
2015. máj. 8. 10:03

koszonjuk szepen. :)

szegeny Brigi, remelem gyorsan jol lesz, es mehetnek haza. mi gyorsan lepattantunk a korhazbol pedig olyan csaszari korulmenyek voltak, hogy beszaras. 1,5 nappal a szules utan mar itthon is voltunk. :)

vecus, olyan kivancsi vagyok a lanykadra. mar tenyleg mindjart itt van. :)

nehez ez a biztatas dolog, mert van akinek csak olaj a tuzre, es ugy gondolja: na bezzeg neki is sikerult, nekem.meg nem. mig nem.volt ennyi uj tag, addig "szivesen jottem" ugy ertem nem volt bennem felelem h megbantok valakit azzal, hogy sikerult, meg Ti vegigneztetek a kuzdelmem, ahogy en a tieteket. de az uj csapat talan csak annyit lat: meg egy kismama, meg egy friss anyuka... es senki sebet nem akarom feltepni. :(

43903. tapka
2015. máj. 7. 11:31
Köszönöm :-)
43902. angels85 (válaszként erre: 43899. - Tapka)
2015. máj. 7. 10:40
a ciklus.hu nekem is össze vissza írt ano mindent. Én a tervezettbaba.hu-t használtam és be is vált. Én csak ajánlani tudom. Nekem írta mikor kell az első tesztett megcsinálnom,aztán ha pozítiv akkor meg azt mikor keressem fel adokit. Jó kis oldal.
43901. vecus (válaszként erre: 43887. - Fuoco)
2015. máj. 7. 06:53

Szia!

Örülök hogy jól vagytok!

És még egyszer gratula a fiadhoz.

Briginek is megszületett már a fia, de sajnos az egyik hege begyulladt így még kórházban van.

Anijuról semmit sem tudok.

Se Moki-kopiról.

Majd csak adnak hírt magukról.

Lassan de biztosan nekem is közeledik a szülés ideje. De azért még legalább 5 hetet ki kellene húzni. :)

Tegnap voltam dokinál.

Minden rendben van a csajszimmal. :)

Én is csak bíztatni tudok mindenkit.

Ha úgy érzi hogy kell a kivizsgálás ne hagyják magukat!!

Babóci örülök hogy bejelentkeztél.

Én még feljárogatok ida bíztatni a lányokat. :)

De igen sokan kimaradnak innen.

43900. Babóci (válaszként erre: 43887. - Fuoco)
2015. máj. 7. 06:37

Fuoco!De jó, hogy jelentkeztél! Gratulálok a kisfiadhoz és nagyon sok boldogságot kívánok :) Bizony- bizony Te is megküzdöttél érte! A régiek közül nem igen jelentkezik senki, pedig mindannyian jó példák lennénk :(

Szívből kívánok minden sorstársunknak mielőbbi megnyugvást és népes gyermekáldást!

43899. tapka
2015. máj. 7. 06:34

Nem tudom mi van velem lányok, a hőgörbémet nem értem, a ciklus.hu meg a fertility friend máshova jelöli az ovut, az egyik szerint a mai a 8. dpo a másik szerint a 12.

A hasam-derekam olyan, mintha meg akarna jönni, de ahhoz meg még korán lenne...Legutóbb 22 napra jött meg (és az ma van), de a hőm nem esett le...

Szerintem még mindig nem állt be a ciklusom. :(

Az viszont azt jelenti hogy nem fog még összejönni és egyre nehezebben viselem. :(

43898. Szaffi_uvr (válaszként erre: 43889. - Kriszti146)
2015. máj. 6. 22:16
Szia, abszolút megertelek ugyanezt éreztem sőt én menekultem is előlük, 3baratno terhes plusz egy kolléga és nem mind akart gyereket.Nagyon nem tudtam elviselni aztán azt tanácsolták nézzek szembe vele menjek bele abba ami fáj és segítsek nekik amiben csak tudok, azért vannak ők körülöttem, segítenek nekem feldolgozni ahelyett hogy tudnának róla.A segítség feléjük meg felemelő érzés ...én aztán az összeset meglatogattam és próbálom támogatni őket , nekem ez bevált.Ha figyelmet fordítasz rájuk meg arra ami zavar már nem fog zavarni jobb esetben,nem akarok okoskodni de nekem bevált. meg rajottem hogy mindenkinek/nekik is megvan a keresztjuk csak még nem tudod mi az..
43897. Kriszti146 (válaszként erre: 43891. - Kler)
2015. máj. 6. 20:24

Koszonom a biztatasokat, nagyon jolesik olvasni Titeket, es most mar picit jobb is.

Kler, a soraidat olvasva libaboros lettem.... Igen, most a napokban volt ovum, ferjem megerzese szerint a tegnapelotti egyuttlet szerinte celba talalt. :) hat ezt majd az ido donti el, de most ez amit irtal, olyan melegseggel toltott el, h leirni sem tudom. Szoval koszonom, en meg nem figyeltem meg ezt a hullamvolgyes dolgot, a mensi elotti hisztis korszakot igen, de PÉ idejen semmi nem tunt fel...

43896. mgagi
2015. máj. 6. 20:10
Az hogy nem lehetek pocakos nehezen viselem. De a nehezen mär tul vagyok.
43895. mgagi
2015. máj. 6. 20:01
Higgyétek el nekem is rosszul esik pocakos kismamákat látni . Pedig nem most volt a mütet.
43894. Rapunzel12
2015. máj. 6. 19:38

Sziasztok!

Nálam megindult a vetélés :-( Legalábbis úgy tűnik az UH szerint, szépen ki fog tisztulni magától. A dokim műtét ellenes. Nekem vannak már gyerekeim, de így is szörnyű érzés. Több, mint egy éve szeretnénk ezt a babát. Persze mindenki babát vár, aki csak "kigondolta", hogy szeretne és az is, aki nem. A sogorőm már meg is szült. Nekem az Inofolic segített a babánál. Február közepén ajánlotta a dokim és április elején pozitív lett a teszt. Most elkezdem újra. Max. 1 ciklust várok aztán gyerünk.... Hajt az idő, mert már közelebb a 40, mint a 30

Sok erőt Mindenkinek!

43893. tapka
2015. máj. 6. 19:30

Én várakozó állásponton, megint....

Körülöttem is csomó kismama van, és nem esik jól.... bár attól még az én helyzetem ugyanez lenne ha nekik sem sikerült volna, de akkor sem esik jól. De szerintem ez a normális, lányok! Idővel biztosan jobb lesz, mondjuk úgy félidős terhesen, legalábbis Andrissal úgy volt. Addig vagy a világra haragudtam, vagy rettegtem meg ne ismétlődjön... ezzel a mostani ciklussal kapcsolatban nem vagyok optimista :(

43892. angels85 (válaszként erre: 43886. - Algea)
2015. máj. 6. 18:30
A méhpempőt nem ismerem,de én paleo étkezést folytatok már évek óta, én csak ajánlani tudom.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook