Baba (beszélgetés)

1 2
10. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:52

Biztos vagyok benne, hogy az egész családnak tragédia egy baba elvesztése.

"amikor egy anya és a babája élet-halál között vannak, és a háttérben az anya életét választják a csecsemőével szemben"

Minden bizonnyal megalapozott döntést hoznak ilyen esetekben. Azért ez nem úgy megy, hogy kívánságműsor. Minkét oldalon alapos orvosi mérlegelés van.

ma 13:52

Nehéz téma . Sok megfontolás jöhet szóba.

Én is azokkal értek egyet akik az anyát mentenék.

És mi jogon írsz ilyen dörgedelmeket ,, mert más nem így látja.

ma 13:49
Inkább az gyomorforgató gondolat, hogy magára hagynád a gyermekedet és hagynád, hogy anya nélkül nőjön fel. Ezt kétgyermekes édesanyaként írom.
7. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:47

Inkább vesztettem volna el a gyerekem, ha választani kell.

Ha elfogadod, ha nem.

ma 13:34
Ettől még nem tartja eldobhatónak. Te csak trollkodsz, hogy így kiforgatod más szavait?
5. Szoci2024 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:33

Ez szerintem orvosi protokoll, ha más tényezők nem befolyásolják.

Fogadok, hogy nincs gyereked.

Ha már otthon várja egy gyerek az embert, akkor a szíve egy része már ott dobog.

ma 13:31
Nehéz témát feszegetsz. Hallottam már életemben több esetről, és amennyiben dönteni kellett a két élet között, úgy tudom, mindig az anya élete volt a fontosabb. Igaz, olyanról is hallottam, mikor az anya kérte, hogy ne őt, hanem gyermekét mentsék meg. A döntésben az is fontos lehet, hogy kinek az esélye nagyobb az életbenmaradásra.
3. ~ Luna ~ (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:19
🙂‍↕️😊
2. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:09

Inkább veszítsük el az újszülöttet, mint magára hagyjam a párom és a már meglévő gyerekeim.

Számomra felfoghatatlan hogy lehet ezt fordítva érezni.

Mélységesen felháborít, amikor egy anya és a babája élet-halál között vannak, és a háttérben az anya életét választják a csecsemőével szemben – az pedig még inkább, ha az anya ennek utólag örül. Képtelen vagyok megérteni ezt, még akkor is, ha otthon már várja őket egy másik gyermek, akinek szüksége van az anyjára. Úgy érzem, ha a jövőben anya lennék, és túlélneék egy ilyen tragédiát, képtelen lennék megbocsátani a gyermekem elvesztését. Bár a leendő párom a döntésével az életemet mentené meg, engem mint társat érzelmileg egy életre elveszítene.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook