Azt mondják, a férfi egy fokkal legyen szebb az ördögnél, mégis jóval több magazin, és portál van a nőknek. Jól van ez így? (beszélgetés)
Hát el kell keserítselek!Én 95% ban smink nélkül lépek ki az utcára :)
Had cseszegessenek!Én szeretem ha szeret a pasi öltözködni! :)
Ennek örülök, ha nem jött le. A kérdésem mögött önbizalomhiány huzódik.
Zavar, hogy mennyi szépitkezési lehetőség van a nők számára. Míg elég a pasiknak egy polo oszt jó' van. Az is zavar, mi a sz@rnak kenni magát alapozóval, meg puderrel teli magát egy Nő. Miért nem mer a la natur az utcára lépni??
Én imádok változatosan, igényesen öltözködni. Haverjaimat évek óta ugyan abban az ingben vagy polóban látom. És mégis engem csesztetnek...
Te metroszexuális vagy? Sose legyen olyan pasim :S
Külömben meg az első mondatodban meg is válaszoltad a kérdésed. Mert ha csak egy fokkal kell szebbnek lennie mint az ördögnek, akkor minek ahhoz szépség praktikák, trükkök? Nem nehéz egy fokkal szebbnek lenni:)))
Amúgy még egy szutyok CKM-ben is vannak külsővel foglalkozó rovatok. Ha meg egy pasi igényesebb ffi magazint (pl. Men's Health-et) vesz a kezébe, abban van cikk a helyes táplélkozásról, testedzésről, divatról és a szépségipar is képviselteti magát.
Ha meg IPM-et vagy GEO-t olvas valaki, akkor nem ez érdekli, mikor épp olvasgat.
Vagy biztos a kihaszálatlan agytekervényeim miatt van, mert számomra a egy portál, de főleg egy magazin nem egyenlő a szépségipari tippekkel.
Egyébként meg ha nem kell szépnek lenni, nem kell a szépségtipp, ha meg elvárt a szépítkezés, akkor igen. A mérték egyenes arányban áll. Szóval ismét kérdés, hogy mi a kérdés.
Ezer válasz van rá!
-vannak Nők,akik többet foglalkoznak magukkal mint Ti(nem rosszból írom)
-nekünk több kence kell
-a pasik maradnak a jól bevált termékeiknél,mi meg szeretjük a változatosságot
--mi többet vásárolunk(sokszor feleslegesen)
soroljam?
én meg azt nem tartom igazságosnak,hogy nekünk több helyen kell szőrteleníteni mint Nektek! :))))
Amire én gondolok, az leginkább a külsőt szépítő magazinok és egyéb portálok tanácsai, ötletei, praktikái. Ami jóval tartalmasabb, mint Nekünk pasiknak.
Ez jó is, hiszen uszhatunk női mámorban :))
Hogy függ össze a Férfiak "szépsége",a magazinokkal,és a portálokkal?
A második részére válaszolva,több Nő van mint Férfi!
Férfiaknak is van annyi magazin,mint nekünk Nőknek,ahogy portál is!
A pasik a portálokon bizniszelni szoktak,a nők meg teregetni :))))
További ajánlott fórumok:
- Azt mondják a reggeli fontos. Te mit reggeliztél ma?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Miért mondják azt az emberek, hogy nem lehet férfi és nő között barátság? Mi az oka?
- Ügynökök járják a városokat, hogy lépjünk át egy másik gázszolgáltatóhoz.Ők lényegesen olcsóbban adják a gázt, mondják. Van ebben valami csa
- Mit mondjak egy 6 éves fiúnak a havi vérzésről?
- Felmondjak, vagy ne mondjak fel?