Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj? (tudásbázis)
Hetek óta nem iwiwzem pont ez miatt... egy nagy sz@r az egész!!!! Minek kellet ennyi alkalmazást meg nem tudom milyen újításokat belevinni???? Borzasztó! Már csak a Facebook-on vagyok fenn.
Nekem frankón működik,szerintem próbáljátok mozillával:)
Köszönöm, most megnyugtattál, épp most akartam kiírni egy topicot ezzel kapcsolatban.
Akkor nem csak nálam sz@r....
S.o.s........
Tegnap óta nekem sem müködik ,illetve betudok lépni ,de ott rögtön azt itja ki ,hogy ""az internet explorer nem tudja megjeleniteni a weblapot."""
Ezt azért nem értem mert minden más müködik ,
De most olvasom,hogy más is küzd valami problémával ,remélem rendbe jön ,remélem mert függgggggggöööööö vagyok ....de ha valakinek van valami ötlete mi lehet nálam a gond((bizom benne ,hogy csak tényleg karbantartás van ,vagy mi a fene..)akkor szivesen fogadom az ötleteket ,hogy mit csináljak ,hoyg betudjek lépni...köszi
Nálam sem tökéletes, de működik.
most voltam semmi,most megy;)
egyre több az új funkció, és egyre kevésbé működik a rendszer.. holott az emberek töbségének megfelelt a levelezés meg az üzifal és ennyi.. baromság volt ennyire túlbonyolítani.
én se.. szeretnék képet feltölteni, de csak az adatlapomat nyitja meg, a képeimet már nem
Ja,Ja!!!Töltődik...Türelem....Várj...
Stb....Ez az iwiw...
Nekem most éppen jó, de az esetek nagy részében rendkívül lassú vagy képtelen megnyitni oldalakat.. Szerintem már rég túlterhelt az az oldal, nagyon bosszantó!
Nálam sem jó ma reggel, tegnap délelőtt még tudtam használni.
én most néztem, jol müködik nálam
nálam működik
Tegnap tényleg karbantartás volt, este nem volt az igazi az oldal, késő este óta viszont teljesen jó.
...és ez ilyen sokáig tart?
Karbantartás volt, előtte meg be volt lassulva és valóban nem csinált semmit!
Velem is szórakozik,tegnap viszont tuti karbantartás volt,mert már a kezdőoldalnál kiírta,amikor próbáltam bejutni:(
karbantartás volt/van...lehet még nem lett tökéletes!
mert csak egy fehér képernyőt ad be. Tud segíteni valaki?
En d.u. nem tudtam,karbantartas miatt.
Nem feltétlenül. Ma kora este óta én sem tudok belépni:(
Én most léptem ki onnan, szóval a hiba nálad kéne hogy legyen ... sajnos :(
Már van iwiwes fórum, próbálj meg oda írni.
Miért nem tudok belépni az iwiwre? Hiába kattintok a bejelentkezésre, nem csinál semmit...
kell-e meghivó valakinek az iwiw-re!
a google-ba ezt írd be: iwiw mobil. Ezen belül, belépés, majd alul találsz olyat, hogy bejelentkezés normál oldalon arra kattints rá, és be tudsz lépni.
Úgy se megy, mindenhogy próbáltam!
nekem sem mindig.
próbáld goglén keresztül vagy az email-len.
Sziasztok, be tudtok lépni pár napja az IWIW-re?! Nálam sehogy se sikerül ;(
További ajánlott fórumok: