Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj? (tudásbázis)
az én javaslatom:
Google-ba írd be: iwiw mobil
rálépsz a hivatkozásra, megjelenik egy ablak, ott belépés normál ablakban, így meg szokott jelenni.
Nekem is sokszor van, a hülye mobil netem miatt.
Szóval: amikor karbantartás volt, a gépem megjegyezte, és mikor újra csak legörgettem arra a linkre belépésnél, az jött be. Én úgy oldottam meg, hogy írd ki teljesen, hogy www.iwiw.hu, így szerintem sikerül, ne a listából válaszd! Ha ez sem, töröld az összes cookit, sütit a böngésződből.
Remélem segíthettem. Sok sikert!
Szia!
Nekem is ez volt a gond pár napja:) Írom a megoldást!
Próbáltad már
www.iwiw.net
vagy
www.iwiw.hu
Nekem egyszer a net-tel jön be, egyszer meg a hu-val.
Csak nem Yodás neted van? Nem hiszek az összeesküvés elméletekben, de ha a Yoda modilnetemmel próbálok felmenni nekem is ezt írja ki, átlagosan az 5. frissítésre sikerül belépnem (más szolgáltató netjével simán megy, ugyanarról a gépről is)
Frissítgess csak, hátha...
Én is be tudok lépni :)
Nincs karbantartás. Az van, hogy ez az új iwiw egy nagyon nagy gagyi lett. Ennyi. Elvették az üzenőfalat, mostmár csak az üzeneteken keresztül tudok belépni rá. Vagyi másig, mert egy darab üzenetet sem jelenített ma meg!
Oké, akkor te szerencsés vagy :D
De mára befejezte nekünk is.
no ez engem is érdekelne...
hol hallottad?
nekem mobil netem van és mindig azt írja ki hogy karbantartás! Azután beírom a Googleba, hogy iwiw mobil kidob egy bejelentkező ablakot, rákattintok a belépés normál ablakban. Akkor mindig beenged.
Sok az alkalmazás az iwiwen, szerintem attól ilyen vacak:(
További ajánlott fórumok:
- Miért nem enged belépni az iwiw?
- Facebook miért nem engedi használni a profilom?
- Letiltott a tabletem és nem enged belépni a gmail-be sem. Resetre nem reagál. Mit tegyek?
- Miért nem enged belépni a hoxa?
- Tudja valaki hogy kell használni a blidgee.com képszerkesztő oldalt?
- Szerintetek érdemes használni ezt az oldalt nyelvtanuláshoz? Fejleszthetem belőle a nyelvtudásom?