Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj? (tudásbázis)
safarival probáld
vannak olyan oldalak,amiket bizonyos böngészők nem támogatnak(ilyen wiw is,meg a freemail is)
Írjál nekik s megoldják.
Több/féle/ mail címről érdemes,,,(freemail, gmail, citromail stb), mert nem mindig kapják meg mindről.
Sziasztok! Hasonló problémám van, de nem szeretnék új topicot nyitni. Begépelem a jelszavam és azt írja ki, hogy hibás jelszó. Pedig tuti nem hibás, mert reggel ugyanezzel a jelszóval beléptem. Tegnap este meg ma csinálta ezt:( Annyira idegesítő:(
Valakinek hasonló probléma vagy esetleg megoldás? Előre is köszi!
A mai nap végre sikerrel jártam.
Ha valaki így jár, akkor ajánlom, hogy többféle emailcímről próbálkozzon. Augusztus óta többször is írtam egy gmailos címről, de semmi válasz. Freemailosról pedig pár nap alatt lerendeztük.
Nagy nehezen be tudtam jutni az üzijeimhez, de elég nagy káosz fogadott:(. A tegnap és ma kapot üzeneteim sehol sincsenek, csak a régebbiek vannak meg:).
Most pedig az iwiw-re sem tudok belépni:).
További ajánlott fórumok:
- Miért nem enged belépni az iwiw?
- Facebook miért nem engedi használni a profilom?
- Letiltott a tabletem és nem enged belépni a gmail-be sem. Resetre nem reagál. Mit tegyek?
- Miért nem enged belépni a hoxa?
- Tudja valaki hogy kell használni a blidgee.com képszerkesztő oldalt?
- Szerintetek érdemes használni ezt az oldalt nyelvtanuláshoz? Fejleszthetem belőle a nyelvtudásom?