"Az igazi"; "örökre" ... biztos? (beszélgetés)
Nem biztos, de előfordulhat.
Meddig akarsz várni?
Lehet, hogy vége lesz 1-2 hónap múlva. Vagy két év múlva vagy hét év múlva. Vagy húsz év múlva...
Elment ez a szekér, jön másik, ne ez után búslakodj, mert akkora következő is elmegy az orrod előtt, pedig lehet, hogy jobb, szebb, stabilabb...
Fiatal vagy, lépj rajta túl.
Szerintem csak a féltékenység szól belőled és azért irritáló a dolog.
Lehet valaki az igazi, a nagy Ő, de nem biztos, hogy számára is te vagy az.
Én így jártam. Megismertem valakit, akit mindig is szeretni fogok, bárki is lesz az életembe és ő is szeretni fog engem, de 7 év házasságot nem fog feladni. Nem alszanak együtt, semmi nincs közöttük. Sokszor hajnalig beszélgetünk és kamozunk. Hát ez van. Nekem már az is elég, ha ő boldog és neki is, ha én. Találkozunk, nagy ölelés, sok beszélgetés, de ez is 3-4 havonta, hogy a sebeket ne tépjük fel.
Gondolom,fiatal vagy még,18-19 talán?
Ennyi idősen élni kell az életet,ráérsz még tervezgetni,gyűjts tapasztalatokat,minden téren.
Annyi szép dolog vár még rád,meglátod,pár év múlva te is másképpen fogsz majd gondolkodni.
Az igazi.....nos,az mindenkinek más korban jön el.De sosem késő megtalálni.És ha boldog vagy,akkor nem az számít,ő az igazi-e.
Élvezni kell a boldogság minden percét,mert sosem tudhatjuk,meddig tart.
Sok szerencsét neked is.
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért?
- Vajon mi lesz, ha örökre egyedül maradok?
- Azok akik kapcsolatban/házasságban élő férfiakat szednek el, miért olyan biztosak benne hogy mellettük örökre kitart a férfi?
- Elhagyni a biztosat a bizonytalanért? De ha a másik az igazi?