Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Az én történetem fórum

Az én történetem (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az én történetem

1 2
11. ibolya19710123 (válaszként erre: 1. - Kismenydörge)
2012. márc. 25. 17:47
gratulálok!!!
10. Tücke
2012. márc. 25. 17:03
hát nem semmi :) nagyon gratulálok neked :)
2012. márc. 25. 14:41

Nagyon gratula!Én is most szeretnék leadni legalább 20 kilót.Milyen táblázat alapján számoltad a kalóriákat?Mert én is erre a módszerre gondoltam de sajnos nem találok megfelelő táblázatot.

Ha esetleg segítenél megköszönném.Írhatsz privátban is!

Köszike!!

2012. márc. 25. 14:05
Mindenkinek köszönöm szépen a dicséretet! Mostanában kezdem úgy érezni, hogy a fogyás sem volt könnyű dolog, de megtartani problémásabbnak tűnik. Minden esetre igyekszem kitartani :-)
2012. márc. 25. 11:50

Gratulálok a fogyásodhoz, nagyon ügyes voltál!:)

Sajnos rajtam maradt 10-12 kg fölösleg,amit szeretnék nyárig leadni. Jelenleg 72 kg vagyok,pedig világ életemben a vékonyak táborát erősítettem. Életmódváltással, megfelelő étrenddel szeretnék változtatni ezen. Jó a cikk, erőt ad, és csinos vagy. :)

2012. márc. 25. 11:23
Szívből gratulálok! Nagy a változás nagyon csini vagy és a családod gyönyörű!Én is életmódváltással fogyok mondjuk még van mit.És mint kismazsi írta simán megcsinálható odafigyeléssel,tornával.Szép vasárnapot!
2012. márc. 25. 10:32

Gratulálok! NAgyon csinos lettél!

A történeted egyértelműen azt bizonyítja, hogy nem csodadiéta, vagy különböző módszerek, hanem odafigyelés és mozgás kell! Azaz életmódváltás!

Persze azért a legfontosabb az akarat és a kitartás!

Remélem ezt a mondatomat az agyam is fogta, és tudok változtatni!!!

Szép napot neked!

2012. márc. 25. 09:52

Ugye, hogy az életmódváltás és nem a csodaszerek azok, amik segítenek a fogyásban?:) Én is fogytam 14 hónap alatt 18 kg-ot, mert diabeteszes lettem és változtattam az életmódomon. Mondjuk én már elmúltam 56 éves, amúgy is jó, hogy ilyen lassan fogytam.

Neked gratulálok a sikeres fogyásodhoz és a csodás gyermekeidhez is!:)

2012. márc. 25. 09:34

Nem semmi a különbség!

Gratulálok, és a csodaszép gyerekeidhez is!

2012. márc. 25. 09:19
Csinos lettél! Gratula!
2012. márc. 25. 09:08
Az én történetem nem a szülések után kezdődött, hanem mondhatni a születésemmel. Mióta az eszem tudom, a kövérek táborát erősítettem. Olyannyira, hogy a középiskolás éveimben 97 kg voltam. Az a borzasztó, hogy ez engem akkoriban egyáltalán nem zavart. Gyerekként sokat csúfoltak és családtól is sokszor hallottam, hogy fogynom kéne, de mivel enni szerettem, mozogni nem, így nem is változhatott a helyzet.

Ugrás a teljes írásra: Az én történetem
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook