Az első jelek: terhesség (beszélgetés)
Hát, persze, hogy nem baj:) Csak azt hittem, hogy kicsit hamarabb kapok időpontot:)
Köszönöm a drukkot, rám fér, nekem ez nagy szó, mert szinte soha nem járok orvoshoz. A háziorvosom is most látott 13 év után először, vesehomok miatt:( Szóval, nem nagyon vagyok otthon a témában.
Én is a sárgatesthormonra gyanakszom, nem tudom miért, de ez lehet a "bűnös":(
Igazából nem akartam dokit váltani, 8 éve járok a dokimhoz, de nem vállalt el, így maradt ez a megoldás.
Miben nyilvánul meg a dokidnál a természetesség?
Bizony, az a pár hét vagy hónap már nem sokat számít, ahhoz képest, amit eddig kivártunk:)
Fel a fejjel mindenkinek:)))
Nem, nem a tapolcait mondta az orvosom:) Én Budapesten élek:) A Szent János kórházban található meddőségi központba küldött. Itt a Hoxa-n is van fórum a BMC-ről.
Ma telefonáltam időpont miatt, hát nov.16.-án kell mennem:( Jó messze van:(
Persze, hogy nem szabadott volna megtörténnie! Én nem is értem!:( Tényleg együtt érzek Veled.
Hát, nem igazán tudok mást mondani, csak azt, hogy kitartás, igaz ez Neked nem olyan egyszerű. De, én szorítok nagyon!:)
Nem voltál másik dokinál? Lehet, hogy más mást mond:) Szerintem menj el egy másik dokihoz:)
Még nincs időpontom, ezért írtam, hogy nehéz beszélni velük. Délután írok!
Szép napot!:)
Igazából azt olvastam, h beágyazódáskor szokott ilyen lenni és nekem a kiszámoltak alapján(kb 10 nap) lehetséges h az volt!vas.estétől ma du-ig de csak kevéske volt.
Hajrá!!!Csak keményen!!:DDHa már van időpontod ,akkor miért nehéz velük beszélni?
Hát, nem sajnos:( Holnap bejelentkezem, de itt azt olvastam az egyik fórumon, hogy nehéz beszélni velük:( De, nem fogom feladni:)
Igen, nem kéne, hogy gubancot okozzon, de mégis okozhat, sajnos.
Mióta barnázol? Nagyon vagy csak kicsit? Igazából nem tudom mitől lehet, nekem max. 3x volt eddig, de akkor is pé-kor, tehát nem napokig volt.
Hát akkor nem jutottál előrébb...sajnálom!
:-(
Mikor mész el a meddőségi központba?
Én "csak" 4évig szedtem,remélem nem okozott gubancot.Bár sztem nem kéne.
Ezt a barnázgatást nem értem. Tud vki erről vmit?
3 hónap nem olyan sok idő még. Tudom, könnyű mondani, de én akkor még nem paráztam meg semmi ilyesmi. Most már annál inkább:(
Én 7 évig szedtem gyógyszert. Na, most azt olvastam valahol, hogy állítólag elvékonyítja a méhnyálkahártyát. Vagy van akinél nem indul meg a pé. Hát, ilyen f@sza dolgokat tud művelni a fog.gátló.
Igen, pé-kor tuti együtt vagyunk:)
Hát, péntek nincs már olyan messze, bírd ki:) Szorítok!!!:)
A terhesség kb 4 hónapos terhességnél látható..
Az ember néha beképzeli magának, hogy terhes...csak amikor megjön akkor rosz.
Kívánom mindenkinek aki babát szeretne:
TELJESÜLJÖN AZ ÁLMA!
SOK SIKERT!!!
SZORÍTOK
Szép napot!
Nem akartalak elkeseríteni:( Én is mindig számolgatok, mindent! Nem vagy egyedül, szerintem aki babára vágyik az egy kicsit mind beleőrül ebbe az egészbe. Már próbálom nem nagyon komolyan venni, azt mondják az se jó, ha mindig ekörül jár az ember esze.:)
Hát, azt fogom mondani a dokinak, hogy jó lenne, ha komolyabban megvizsgálna egy kicsit, mert nem jön össze a baba:( A pé-mmel szerintem minden rendben. Sőt, nem tudom, hogy van-e ilyen de, nekem a múlt hónapban 2x is volt. És szerintem nem véletlenül késett majdnem 1 hetet a mensim:(((
Mi már majdnem 1,5 éve próbálkozunk. És ti?
Köszönöm:)
Én is mindig beleélem magam, aztán jól pofára esek. Na, majd holnap okosabb leszek, megyek a dokimhoz. Megmondom neki, hogy csináljunk már valamit, mert ez így nem jó:(
Hát, a pé az jó, ha akkor volt mikor kellett hogy legyen. A pé-nek örülj, mert akkor lehet összehozni a babát:) Ja, és általában pé után 14 nappal várható a mensi. Na, nálam ez sem igaz:)
De, én még nem vagyok szakavatott ebben a témában.
Szia!
Igazából én csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani. Nekem is szokott fájni a cicim mensi előtt kb. 1 héttel. Na, most nem fájt egyáltalán, reménykedtem is. Nem is volt semmi tünetem. 6 napot késett, nagyon izgultam, de a végén sajnos megjött:(((
Remélem nálad nem így lesz:) Szorítok 1000-el!:)
További ajánlott fórumok:
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Nektek milyen jelekkel kezdődött a terhesség és mikor?
- A jelek lehetnek terhességre utalók?
- Volt már valakinek korai terhesség alatt embrió felszívódása?Mik a jelek?