Az első jelek: terhesség (beszélgetés)
na kész vagyok, már ideje volt írni a blogra is.)
Zoya sztem odabent van valaki......tök izgi:)) de azért ha igaz kemény dió is...két Picivel. De te már végülis gyakorlott anyuka vagy.)
Na Ami felébredt, de sírt...visszaaltattam, alszik:)))
Bellyke írtam a blogra.)))) meg képeket is tettem:)
Huszka...tök érdekes a munkád....legalábbis számomra, mert nekem ami kémia, meg biologia..megy hasonló tárgyak az sötét folt.)
vagyok, csak válaszoltam pár privire!
és közben még el is intéztem valamit :)
Szólok, már töltöm a gépről:))))
Heni szivesen, nekem a Gabriell már a mensi előtt kimutatta:))) ha van baba sztem az a teszt tuti megmutatja:) Drukkolunk:)
Nonó..láttam a Kircsis videót :))) Annyira aranyosak a csajszikák :D
Mérges vagyok..A0-ba lettem visszasorolva... :((
Elaludt:)))))))))))
Mint egy kis angyal ugy alszik...teszek fel a blogra képeket.)))))) olyan jók vannak most.))))
jó döntés :)
én sem tervezek már mára semmi megerőltetőt :D
Nekem a terhesség alatt végig székrekedésem volt Heni! Bár nem pisiltem gyakrabban, de az is jel.
Én gabrielt vettem, az azonnal megmutatja az egyik legérzékenyebb teszt...esetleg próbáld meg...
Noémi!
Tegnap is és ma is csináltam tesztet, de semmi. Igaz, hogy tesztcsíkkal, de szerintem az is ugyan olyan jó, mint a másik fajta teszt. Vagy nem?
Most is fáj a derekam, de nem tudom, hogy mi van. Ma már volt székrekedésem is, és sűrvebben járok pisilni. Remélem nem csak bebeszélem magamnak a terhességet, mert már olvastam ilyet is. Állítólag ugyan olyan tünetek jelentkeznek. Nem tudom.
Majd kiderül.
szerintem is fontos a rendszeresség a kezdetektől fogva, hisz így fog hozzászokni :)
és éjjel már végig alszik, vagy felébred ha éhes?
heni sztem csinalj tesztet, ha előző héten kellett volna megjönnie, sztem már megmutatja....!
nekem ugyan ezek a jeleim voltak....én sem hánytam meg semmi, derékfájás, alhasi görcs, szédülés, meg egy idő után álmosság!!!!
Bellyke, neked is ilyen tündéred lesz. Sztem fontos a rendszeresség. Azárt mert rendszerességre szoktatod 1-2 hetesen még imádhatod. Engem szidtam ilyen picinek nem szabad....de én 3 óránként etettem, ha aludt nappal ébresztettem (éjjel nem:) és evett. 1,5-2 hósan magától kéri f7, f10, f1, f4 és f7 kor aztán alvás...
igy Ő is kiegyensulyozott és én is be tudom osztani az időmet.
Most alszik:)) főzők végre:)
További ajánlott fórumok:
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Nektek milyen jelekkel kezdődött a terhesség és mikor?
- A jelek lehetnek terhességre utalók?
- Volt már valakinek korai terhesség alatt embrió felszívódása?Mik a jelek?