Az első jelek: terhesség (beszélgetés)
meg ám! :)
Neki nem is mondtam, hogy ne stresszeljem szegénykémet, így egyedül majréztam, de többet nem bízunk semmit a véletlenre.
Helló csajok!:)
Merre vagytok?:)
sziasztok csajok!
megjött a Mikulááááááás, oh, yeah!
elég nagy kő esett le a szívemről, huhh...
persze aki babát szeretne, annak ellenkezőjét kívánom mikire, karira, új évre! ;)
oké :) menj csak! ;) 2 naptól többet ne hagyjatok ki!
igaz, folyásom nekem is van, már teljesen meg is felejtkezek ezekről a tünetekről, már olyan természetesek :))
majd gyere!
Ha nem titok, kb. milyen gyakran...? Mi nem minden nap, kihagytunk 1, max. 2 napot. Így sikerült.
Ha elvileg ma van peteérésed, akkor ma is kapd le a párod, kár volna elszalasztani :) Használtál már ovu tesztet? Én még nem. Az elárulja, mikor van ovulációd. Hátha besegít és kb. képben leszek, hogy kb. mikor van. Vagy érzed? Vannak jelek?
Ha 11-én nem várod, akkor remélem, már akcióztok a pároddal :)) Itt az idő, mindent bele! :))
Nekem megmaradt a cicifájás, más különleges jel talán nincs is :) Ja, vettem 2 új farmert, mert evés után mindig ki kell gombolnom a mostaniakat :) Kilókban nem híztam.
Végeztél a fürdőben? ?)
Velünk azóta nincs sok újság :) Remélem, a baba jól van és szépen fejlődik :) Rosszulléteim nincsenek, anyu azt mondta, hogy neki se voltak. Szóval egész jól megvagyunk :) A hét kicsit fárasztó volt, mert minden nap valakinek bejelentettük :) Érzelmileg kifárasztott, de közben jó érzés is, mert már végre beszélhetünk róla :) Azonkívül esküvővel kapcsolatban intézkedünk :)
Neked mikorra nem várható a miki? kb. mikire, ugye? :))
Szia, épp a júliusi fórumot olvasgattam , most látom, hogy írtál, itt vagy?
Hogy vagy? Mi van Veled?
Hahóóóóó lányok!
Merre vagytok?
További ajánlott fórumok:
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Nektek milyen jelekkel kezdődött a terhesség és mikor?
- A jelek lehetnek terhességre utalók?
- Volt már valakinek korai terhesség alatt embrió felszívódása?Mik a jelek?