Az elmenni nem akaro felesègnek hogyan uzenjunk, hogy ideje lelèpni? (beszélgetés)
Pont erről beszélek,hogy hogyan lehetnek nők ennyire buták?Anyám nővérét 30 évig fenyegette a férje,hogy megöli ha elválik tőle.Nagyon sokszor került kórházba a verések miatt a házasságuk alatt.De tudod mit?Megérdemelte,miért maradt addig vele?!Ha valakit eddig lehet terrorizálni,akkor azzal is nagy baj van.Aztán elváltak,és él.
Olyan nincs,hogy valakitől nem lehet megszabadulni ha akarunk!
Szerintem is aki csak szeretőre vágyik és nem akar elmenekülni az adott kapcsolatából igenis keresse azt a felet akivel bizony csak párnacsatázni jön össze heti egy vagy x alkalommal. Ha nem így tesz akkor a problémáit csak szaporítani fogja.
Ha meg az ember fia(lánya) le akar lépni az éppen aktuális kapcsolatából akkor meg ugye nem beszélhetünk a szó szoros értelmében vett szeretőről mert akkor a csere a cél ugyebár.
A szeretőzés többé kevésbé higgadt hidegfejű, jó színész rutinos hazudozóknak való a többiek ne menjenek a jégre mert jól megszíják.
még amit megfigyeltem, az emberek képzeletében a szerető ált. buta, hidrogénszőke, fiatal (fiatalabb mint a nej)
Pedig ez, ebben az esetben konkrétan fordítva van, mert a feleség szőke karcsú, a kolleganőm egy kis molett barna még szépnek sem mondható nő.
Amit tudok,hogy melegszívű és elég (túl) kedves.
Hát ez nem egy ördöglakat, az a szegény hiszékeny nő csak azt kapta, ami járt neki, de többet, se kevesebbet. A fickónak remek alibi volt a dadogó gyerek, teljesen nyilvánvaló, hogy esze ágában sem volt a családját otthagyni, csak egy fix szeretőre akart szert tenni, akit hülyíthet ameddig csak akar.
Én csak egy esetben értem meg, hogy a nők, vagy akár a férfiak miért kezdenek egyáltalán olyan emberrel, aki nem független. Csak akkor, ha mindkettő olyan kapcsolatban él másutt, amit nem akar felborítani, és ennek biztos tudatában egyszerűen csak jól akarják magukat érezni egymással. Bár, mivel emberek vagyunk, és nem gépek, azért ez sem életbiztosítás, hiszen mindig benne van a pakliban, hogy az egyik valóban szerelembe esik, és már meg is van a bonyodalom. Kinek hiányzik ez?
Meggyőződésem, hogy nem érdemes ilyesmivel foglalkozni, hiszen, ha valakit sikerülne is végül elszeretni a „régi megunt, elhízott, megöregedett, kiégett, stb, stb . párjától” akkor az az illető eleve nem lehet a hűség bajnoka, áll a zászló, hogy idővel jön majd egy még újabb, fiatalabb, szőkébb, nagyobb mellű, stb. stb. , -vel. Kell ez nekünk, lányok?
Zseniálisak vagytok az agymenéseitekkel! Széjjelröhögtem az agyam, pont jól jött a kis virtuális kabaré, mert éppen kezdett beállni a fejemben a valódi élet.
Gondolkodtam azon, hogy lehet ez a történet a konkrét valóságban, és hogy lehet, hogy egy 30 éves nő 2010-ben ennyire naiv legyen. Ha annak alapján, amit eddig megtudtunk jól tippelek, a felállás: Olaszországba szakadt hazánk leánya, olasz pasi, olasz életforma, a maga mediterrán lazaságával, ráadásul hét közben egész nap csak vásárolgatni, beszélgetni, simi-simizni kell, szó nincsen állásról, munkáról sem a nő, sem a fickó tekintetében. Hát ki ne akarna foggal körömmel ragaszkodni ehhez inkább, mint a napi robot egy olasz fagyizóban vagy pizzériában, esetleg munkanélkülinek lenni itthon? He?
Van egy tanult 40 éves kolleganőm, ő 5 éve szeretője egy pasinak aki mindig azzal húzza az időt, hogy addig nem válik amig kicsit is dadog a kis fia. Még lehet hogy három év, de lehet hogy nyolc év, vagy soha.. Kolleganőm támasz nélkül nem mert lépni, a férja agresszív, már többször folytogatta, megmondta ha elhagyja megkeresi..
Várja hogy a szeretője majd melléálljon mint férfi. Ha már annak fia már szépen beszél.
szóval a remény hal meg útoljára.
Ezt írom én is,na meg azt,hogy lehet valaki vakon naivan bután szerelmes 16-20 évesen,de Ő már 30.
Azért ebben a korban már használja az ember az eszét is,ne lehessen már ennyire palira venni.
Vagy akkor ismerje be,hogy Ő csak egy szerető,ez is gusztustalan elítélendő,de ez van.Nem kellene eljátszani a hattyú halálát,tudhatja nagyon is jól mire számíthat,mi van a színfalak mögött.
Jah,csak nem tud leszakadni a régi jól bevált és megszokott kistesóról:-))
Vagy nővér írt nem tudom már a testvéri érzelmekről...
Meg kellene keresni,nem-e férnénk bele a hárembe:-)))
Nem tudom mennyit olvastál ebből a fórumból,de állítólag ez a pasi és a felesége már 4 éve elváltak.Lóvé van doszta,mindenki sorait lehetne nagyvonalúan rendezni.Mégis együtt él a családjával,a feleségével a mai napig.....
Vajon miért?Gondolom fegyverrel kényszeríti az asszony neeem????És akkor valaki fel volt itt háborodva,amikor azt írtam buta a fórum indító.Nem az,csak szerelmes...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...ez már fáj!Hát,pedig nem csak szimplán buta szerintem....
Azért ad most fél évet neki,hogy húzza az időt,addig is a szeretője maradhasson.Ha egyáltalán mer neki adni ilyen ultimátumot....
Ez sem biztos,mert így veszélybe kerülhet még a szeretői mivolta is.Mert valószínű a pasi a feleségét a családját válassza,vagyis választotta,hiszen velük él.
Nem mellesleg az asszony is egy nagy balfék lehet,vagy csak nem akar lemondani a jómódról,nem akarja átadni a helyét.
igen de itt a csaj csak az aki szerelmes. láthatóan az ipse nem...
viszont ahogy elnézem a nő még csak most kezdi felfogni hogy a pasi "megvette" őt saját magának, mert szórakozni akar :SS
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Visszahódítani, vagy hagyni elmenni, ennyi idő után?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- Jó volna elmenni, egy jót bulizni !!!
- Szerintetek 37 évesen érdemes elmenni OKJ-s tanfolyamra?