Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Az asztrológia káros hatásai fórum

Az asztrológia káros hatásai (beszélgetés)

1 2 3
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Srcrss)
máj. 9. 11:13
Régen én is játszottam ilyet, sokszor el is találtam. Mázlim volt. Volt olyan ,hogy két nagyon hasonló embernek, meg nem volt ugyanaz a csillagjegye. A véletlenek lehetőséget adnak arra is, hogy valaki tényleg olyan legyen ,amilyennek leírják. Volt a gimiben egy ikerpár, az egyik tagja kövér volt, a másik meg szinte kórosan sovány. Mindketten rák jegyűek voltak ,lányok. AZ egyik nyelvi tagozaton a másik reálon. Itt is lehet blablázni, hogy a rák jegy víz jegy és hízékony, de akkor ez a másikra nem igaz?
máj. 9. 11:08
Hasonló hatása van a tenyérelemzésnek is. Pedig azok a vonalak ugyanúgy csak a véletlen művei, akár a levelek erezete. Miért írná valaki a tenyeredbe a sorsod? Főleg ,ha nem jó? Hogy nézegesd egész nap? Amúgy ott is megvan a blabla, mint az asztrológiában az aszcendens. Rövid életvonalúak ia élhetnek sokáig ,ha jók a csuklóvonalaik, meg a hosszúval is lehet keveset élni, ha nem jók a csuklóvonalak. Jól ki vannak ezek találva, hogy nem találjanak fogást rajta.
14. srcrss (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 9. 11:03
Én másokra is igaznak érzem a legtöbb esetben. Alig ismerem, és kitalálom a csillagjegyét. 😄 Sokszor a külsejük is árulkodó. Pl. vannak tipikus Kos, Oroszlán, Skorpió vonások. A többségnél jelen vannak. Ezt mivel magyarázod?
máj. 9. 10:42
Még a sziámi ikrek két agya is működhet teljesen másképp, lehet más személyiség, pedig ugyanazon másodpercben születtek.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Violet18)
máj. 9. 10:40
Nagyon sok igazság, ami mindenkire igaz. Ami meg nem, azt fogjuk az aszcendensre, meg a holdjegyre. volt erre kísérlet, amikor mindenkinek ugyanazt írták, de ők nem tudták, és mindenki nagyrészt igaznak érezte magára . Állítólag, ha egy állítás 60% -a igaz valakire, akkor azt igaznak érzi.
11. michelle.r (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 9. 08:58

Nem az asztrológiának vannak káros hatásai, hanem az ostobaságnak.

Az asztrológia egy nagyon komoly tudomány, nem véletlenül tanulják hosszú évekig. Nem az ilyen-olyan p.csa lapokban kell olvasgatni.

Baromi ostobának kell lenni ahhoz, hogy valaki egy hetilap rovatában olvasott pár sorból bármit levonjon.

10. lolita2112 (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 23:38
en is olvastam errol.
9. xochipilly (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 23:32
Ha "elfelejti" normálisan nevelni azt a gyereket, legalább majd el tudja magyarázni, hogy azért lett belőle s*ggfej mert ilyen vagy olyan csillagjegyű.
8. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 22:34

A bulvárban olvasható hókuszpókusz horoszkópokat akár én is írhatnám, semmi köze sincs az igazi asztrológiához.

Nagyon bízom benne, hogy senki sem a magazinokban olvasható horoszkóp szerint éli az életét, és/vagy tervez családot.

máj. 8. 22:21
Nagyon sok igazság van benne, de nem a mindenféle napi heti horoszkópban amit a szenylapokban olvashatsz
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Srcrss)
máj. 8. 21:32
Lehet, de az újságokban ,magazinokban olvassák legtöbben.
máj. 8. 21:30

Sajnos én is találkoztam olyannal, hogy valakit azért ítéltek el mert rossz jegyben született, és meg lett bélyegezve miatta.

Modernkori boszorkányság, és még jó, hogy nem égetik el máglyán.

4. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 21:10

'hogy ilyen meg olyan csillagjegyű gyereket nem szeretne stb...'

Már én is hallottam ilyenről;)

És az illető azt mondta, hogy pl. rák jegyű jöhet. Én rék vagyok és a bátyám is. Csak annyit gondoltam, hogy nem ismered a bátyámat:DDDDD

3. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 21:10
Az nem asztrológia, amiről magazinokban olvasgatsz.
máj. 8. 21:03
Szerencsére én már nem hiszek ezekben a butaságokban, és nem tartozom egyik jegybe sem a három közül, de ez még nekem is szemet szúrt.
máj. 8. 20:59

Nem is tudom, hogy nem száműzték már az összes újságból a horoszkóp rovatot.

Gyanútlanul olvasgattam az egyik magazint amikor is erre a mondatra figyeltem fel.:

"Ezekkel a csillagjegyekkel legyen óvatos!" Ez még csak halvány árnyéka , a következő mondatnak.: "Sokszor angyali arcuk van, de nincs szíve és lelke ezen jegy szülötteinek." És felsorol három jegyet.

Sokan csak legyintenek egyet, de sokan komolyan veszik ezeket az állításokat, és eszerint ítélnek meg embereket ismeretlenül is. Én már hallottam terhes anyukáktól, hogy ilyen meg olyan csillagjegyű gyereket nem szeretne stb...

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook