Az asztrológia káros hatásai (beszélgetés)
Nem az asztrológiának vannak káros hatásai, hanem az ostobaságnak.
Az asztrológia egy nagyon komoly tudomány, nem véletlenül tanulják hosszú évekig. Nem az ilyen-olyan p.csa lapokban kell olvasgatni.
Baromi ostobának kell lenni ahhoz, hogy valaki egy hetilap rovatában olvasott pár sorból bármit levonjon.
A bulvárban olvasható hókuszpókusz horoszkópokat akár én is írhatnám, semmi köze sincs az igazi asztrológiához.
Nagyon bízom benne, hogy senki sem a magazinokban olvasható horoszkóp szerint éli az életét, és/vagy tervez családot.
Sajnos én is találkoztam olyannal, hogy valakit azért ítéltek el mert rossz jegyben született, és meg lett bélyegezve miatta.
Modernkori boszorkányság, és még jó, hogy nem égetik el máglyán.
'hogy ilyen meg olyan csillagjegyű gyereket nem szeretne stb...'
Már én is hallottam ilyenről;)
És az illető azt mondta, hogy pl. rák jegyű jöhet. Én rék vagyok és a bátyám is. Csak annyit gondoltam, hogy nem ismered a bátyámat:DDDDD
Nem is tudom, hogy nem száműzték már az összes újságból a horoszkóp rovatot.
Gyanútlanul olvasgattam az egyik magazint amikor is erre a mondatra figyeltem fel.:
"Ezekkel a csillagjegyekkel legyen óvatos!" Ez még csak halvány árnyéka , a következő mondatnak.: "Sokszor angyali arcuk van, de nincs szíve és lelke ezen jegy szülötteinek." És felsorol három jegyet.
Sokan csak legyintenek egyet, de sokan komolyan veszik ezeket az állításokat, és eszerint ítélnek meg embereket ismeretlenül is. Én már hallottam terhes anyukáktól, hogy ilyen meg olyan csillagjegyű gyereket nem szeretne stb...
További ajánlott fórumok:
- Akit érdekel az asztrológia
- Milyen káros hatásai vannak mikrohullámú sütőnek?
- Melyek a (nagyon) kemény víz káros hatásai az egészségre?
- A tüdőbiopsziának lehetnek káros hatásai?
- Folyékony ételfestéknek milyen mennyiségben lehetnek káros hatásai?
- Vízilabda edzőtáborban lesz a Kisfiam 1hónapig! Hogyan védjem meg a nap káros hatásaitól? Esetleg van köztünk bőrgyógyász?