Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb! (beszélgetés)
Köszi-köszi, Ágica!:)
Kis asszisztensem...vagy üzirögzítőm:)))))))
Bezony, az a fórum, de Kiscsillag már oda is talált!:)
Nekem is áll a kg-im száma, nem örülök, holnap reggel egy kg-val kevesebb kéne, h. legyek, de nem fog összejönni...:(((
sziasztok lányok
végre hazaértem:P hogy haladtok a fogyival? én még mindig ácsorgok:( remélem azért beindul majd..
végre tudtam tankönyveket venni:)
a kalóriaszámlálós:)
Andi barátnőnk tegnap hajókázni volt, bocs, hogy helyette válaszoltam:) Gyere oda is nyugodtan, mert annyira jó a társaság. Általában van valaki, akihez szólhatsz. Nagyon kedvesen bíztatnak.
Sziasztok Lányok!
Persze, mert a másik fórum pörög, mint állat!:) Aki gondolja - és még nincs ott:) -, átjöhet oda is!:) Persze nem akarok senkit átcsábítani:)
Szia geridina!
Én 86-ról indultam, most vok 75 kg és mindehhez 165 cm alacsony:)
Anyecs, hogy haladsz?
sziasztok!
Ez a fórum most eléggé leállt, kicsit fel kellene pörgetni:)
Én már egy hónapja nem mozdultam semmilyen irányban, de most nagyon szigorú és következetes akarok lenni, és a tornában is próbálok rendszert létrehozni, mert nagyon hanyagoltam:)
És veletek mizujs?
Sziasztok csajok!!
Most van egy kis időm!
ki hogy van és hogy alkakul a kiló??
Nálam most stagnálás jelentkezett...türelmetklen vagyok....
Sziasztok.
Csatlakoznék hozzátok is:)
Te mennyiről indultál? Jelenleg én is 75 vagyok, de megálltam, igaz most a tornával is leálltam három hónapja:)
Kösziii :)))
megyek nekiugrok a RR 40 percesének. jah és ha van kedvetek nézzétek meg ezt az oldalt:
és milyen a munka? azon kívül, hogy szaladgálós...
anyecs tetszett a cikk:) Nagyon jó a stílusod:)
Sziasztok!
Ma kezdtem dolgozni.
Alig volt időm ülni, szaladni kellett egyik helyről a másikra.
Így biztos tudok majd fogyni :)
Jó Reggelt :)
Végre megjelent a cikkem, olvassátok el ha van kedvetek. de ne nevessetek ki :)
Hát végülis...:) Ez akkor súlymegtartás, az is ok.:)
Szóval stagnálsz? És a tornával hogy állsz? Milyen időközönként van?
én is tervezem, a tornát. Nem méretkezek, nem mozdul a súlyom egy ideje, de majd csak elkezd alakulni valami. Én sosem parázok emiatt. Van időm:)
akkor sem megy le, mikor hetekig csak normális jó kajákat eszem és akkor sem hízom, ha becsúszik egy süti. Ez jó, nem?
Sziasztok LÁnykák!
Kezd kihalni a fórum!:(
Meséljetek, hogy álltok a fogyival? Én 75 körül mozgok, de most menstruálok, so utána remélem, megy lejjebb is:)
Tornázni tegnap nem tornáztam, ma kéne, de még annyi dolgom van mára...:S
de ügyes vagy:) nekem biztos nem lenne hozzá türelmem:)
és mi van fogyi szempontból?
no, angol házi kész,
szociológia első óra, másfél anyagrész jegyzetek kész:)
szomorú vagyok mert a többi tárgyhoz még nincs könyvem, és hiányos vázlatokat nem tom van e értelme megtanulni... sztem nincs. ha lesz könyvem bepótolom mindet. szombaton a politikai szociológia könyvet elvileg a suliban meg tudom venni... tegnap rohangáltam EU ismeretek tankönyvért amilyet kértek de mindenhol ki vannak fogyva:(
de jó ilyen lelkesedést hallani, olvasni...én csupa unott pofikát próbálok kicsit felspanolni a német és angol szépségeire:)
most lett kész az utolsó tanmenetem, megyek csucsuzni
Jó éjt
én a középsulit nem szerettem... a barátaimat igen de a sulit nem...
most a sulit is szeretem meg azt is kedvelem akivel elkezdtem összebarátkozni már első naptol.:)legalább nem vagyok egyedül:D
meg azért is örülök mert ezen a héten már végre lesz jogi órám is:) 3 db. pénteken a szokásos gépírás, angol , informatika, szombaton viszont jogi alaptan, közjogtan, és modern állam és jogtörténet:) végre:D ezt vártam:)
sziasztok
na végre egy tankönyvem megvan:D ma jött meg a szociológia könyvecském amit rendeltem. olyan széép:))
plusz a tanárom szerencsére elküldte a kommunikáció vizsgára az anyagot, szóval azt is ttudom tanulni:) szerda, csütörtök, és pénteken végre megint sulii:))) alig várom:)
időm nekem sincs igaziból, már igen rég olvastam el a kedvenc naplóimat:(
de az a legrosszabb, hogy napok óta nem írom a táblázatot sem, egyszerűen nem tudok semmivel haladni. Megyek is csinálom a dolgom:(
További ajánlott fórumok:
- 2009 augusztusban születendő babák...
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Április 22.-től fogyi! Csatlakozna valaki? Együtt könnyebb!
- Hízni szeretnél, de nem sikerül? Akkor egy cipőben járunk. Csatlakozz, hogy könnyebben megoldódjanak problémáid!!:)
- Holnap, mivel augusztus 1-je, kéthónapos diétába kezdek. Ki csatlakozik? Csak aki komolyan gondolja, az írjon!