Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb! (beszélgetés)
akkor tudom a megoldást:) lefogyom a maradék 22 kilómat kcalszámolással, még fogyok 10 kilót updattel és utána súlyt tartok updattel:)
nekem a torna nem elég gyakori: nem vagyok lusta, szeretem csinálni, Norbi tornák előnyben nálam is, de mindíg jön valami. Ma például alig várom a vízszintes testhelyzet beállását:) mert nagyon kezd leverni a lábamról a torokgyuszi, de mióta dolgozok, állandón fáradt vagyok.
Hello Lánykák!
Ti mit tornáztok ma? Én nemsoká indulok alakformálóra...de úgy nincs most hozzá erőm...:(
most muszáj mennem, de holnap jövök!
örülök hogy rátok találtam! :D
hát engem csak a hangjától, főleg mikor azt mondja: húúúúú-haaaaa wlaaa hogy utálom! :D
így hogy előtte már rengeteget jártam aerobikra, így tudom mit hogyan kell csinálni és elég jó útmutatónak a tornája! De igazán jónak az edzéskártyáit tartom....hétfőtől azt szándékozom elkezdeni végre :D
Isten hozott... :)
tornázunk is, mi is gyakran RR tornáira.
Sziasztok, jöhetek én is??
lenne vagy 8 kg-m amitől megszabadulnék.....bár én diétázni nem bírok, még Norbival sem :DD viszont az asszonykája dvd-it előszeretettel használom...Ti csak diétáztok?
nagyon igyekszem :)
picit éhes vagyok... de ha még olyan 6 órát kibírok, akkor már nem lesz vész... ;)
Utánozós majom vagyok, mi??? Neeeem, csak Nekem is kell a 74 kg :)
hello-bello:)
Én ma Andi után szabadon gyümölcsözök :)
Semmi gond, nem vettem kötözködésnek.
Az a helyzet, hogy nagyon sok fórum van, ahol a norbimódszert tárgyalják. Sok helyen nagyon durván csinálják, én onnan eljöttem, mert nem bírom például azt hallgatni folyamatosan, hogy mindenki update pékségbe jár, amikor én a perselyt kopasztom minden nap:)))
Szóval elvileg az update-ben sem lehet mértéktelenül enni az 1-eseket sem, de nálam nem volt gond. Értem ezalatt, hogy például, hogy mondjuk este 9-kor beültem filmet nézni négy tojásból rántottával a kezemben.
De ez 3 éve volt, most már okosabb vagyok, jobbat csinálok: 2 tojás és zabkorpát keverek össze, és ilyen palacsintaszerű vuccosnak csinálom meg, mindkét felét megsütöm. Tojáspalacsinta rántotta:)
Például ha csinálok muffint zabkorpából, abból simán eszek este. De húslevest, gulyáslevest még este 10-kor is:)
Nem szabad összekötni semmit az update-tel. Tapasztalat is, és norbi is mindenhol ezt hangoztatja. Nem tudom neked elmagyarázni, pontosan hogyan működik, de az update egészen másra épít, mint a többi fogyókúra. Elég ha csak azt nézzük,hogy számos más fogyókúrában meg vannak szabva a napi mennyiséget, például itt a tojás. Abból mondjuk egy nap ehetsz 1-et. Az update-ben ugye egész nap,mert 1-es.
Hidd el, kombinálás nélkül működik jól, nálam bevált és nagyon sok embernél.
Csak a tornát nem szabad kihagyni:)
Sziasztok!
A 3 évvel ezelőttit 5 hónap alatt, a mostanit 3 hónap alatt. De nekem ez be van betonozódva. Ha betartasz mindent rendesen, a havi 5 kiló garantált.
Ejha! Nem semmi!! Gratula!!!
És mindezt mennyi idő alatt?
szia!
Hány kilótól sikerült Norbi segítségével megszabadulnod?
Akkor Te a magasságod miatt tényleg más alapokról indulsz:) Kitartást hozzá továbbra is.
Most, hogy jön a rossz idő, én is könnyebben folytatom, beszorulva a szobába a tornára is jobban rá tudom venni magam:)
jesszus , zsong a fejem:D prróbáltam beleverni egy kis jogot ,jelenleg a hatályos magyar alkotmányt. eljutottam odáig hogy amióta elkezdtem tanulni, tudom kívülről az első paragrafust, és a második 1 es és 2 es pontját:P
nagyonlassan haladok...
További ajánlott fórumok:
- 2009 augusztusban születendő babák...
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Április 22.-től fogyi! Csatlakozna valaki? Együtt könnyebb!
- Hízni szeretnél, de nem sikerül? Akkor egy cipőben járunk. Csatlakozz, hogy könnyebben megoldódjanak problémáid!!:)
- Holnap, mivel augusztus 1-je, kéthónapos diétába kezdek. Ki csatlakozik? Csak aki komolyan gondolja, az írjon!