Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb! (beszélgetés)
Lassan készülök megint sétálni.
Tegnap legyalogoltam kb 10 kilométert. Párom csak nevetett, mert szerinte mehettem volna busszal is.
De nagyon jól esett.
Ma is megyek, de szerintem csak a fele távot fogom megtenni :)
Szia!
Bocs, hogy megkérdezem, de téged nem hajt meg a sok gyümölcs?
Ha vacsira azt eszem, másnap gyakran kell mennem wc-re :S
Sziasztok!
No, ma reggel ismét végre 76 kg-ot mutatott a mérleg, de volt már ilyen és aztán fölment egy cseppet, so nagyon ingadozik, nem szeretem:(
nah :D nekem meg mára kikderült hogy ezen a pénteken lesz az első nap 11. én. egy héttel előbb kezdődik.. pedig azt hittem lesz még időm.
pénteken gépírásom angolom,meg jogi informatikám lesz,
szombaton ISZ kommunikációm, Eu ismeretek, szociológia és politikai szociológia:D
kezdek izgulni..:D most kb úgy érzem magam mint régen amikor általánosban sokat váltottam iskolát... mindig én voltam az uj gyerek. most is igy érzem magam. nem kellemes. de az órákat meg várom:)
és az otthoni mozgás is nagyon jó, ne hidd, hogy nem:) bármiféle mozgás jobb mint a tespedés:)
én mégis arra vágyom most jobban:)
én is nagyon fáradt vagyok, szerintem kerülget valami influenzaszerű, mert eléggé fájnak a csontjaim és a rejtőzködő izmok:)
nem tudom lesz-e torna, még most megyünk a Metroba
:)
Ok, akkor mingyá neki is állok!:)
Sziasztok!
Hát lányok, én olyan fáradt vok egész héten és még csak kedd van...tegnap el akartam menni edzésre, de itthoni torna lett belőle... ma is el akartam menni a 3 órásira, de nincs semmi erőm megint lemászni...(nemrég értem haza) Úgyhogy asszem, ma végre kipróbálom a Czanik hardcore aerobic-ot. Lusta dög vok!:(
Én gabona pelyhet reggeliztem. Nem tudtam megállni.
Tízórait büntiből kihagytam...
Ebédre tonhalsalátát vettem, de csak pár falatot ettem, mert nem ízlett rajta az édes szósz :S
Vacsi csirke lesz, édes-savanyú mártással :D
Bár abból nekem csak pár falat jár :D
igen, én is örültem a pozitív válasznak:)
Milyen napotok volt?
Nekem:
reggel tejeskávé, kifli
tízórai alma
ebéd: banán
Éhen halok, de nincs mit enni:(
szegények vagyunk
ÁÁÁÁÁ nem azért, nem főztem
Né má, Ágica, kivételesen milyen pozitív volt el_gapo válasza!:)))
Amúgy még mindig szomi vok, nem megy le semmi, sőt, inkább föl is fél-fél kg-ok...:S Mondjuk menstruáció előtt vok, remélem, ennek tudható be...:S
Jót válaszottatok, és árban is korrekt :)
Közvetlenül edzés után idd meg - lehetőleg - vízzel keverve.
szegényke:) hát én még emlékszem milyen volt 6 órát végigülni a suliban... és az csak úgy mint diák... akkor is rossz nem hogy egy tanárnak:( én sokszor sajnáltam a mi tanárainkat is ha voltak durva beszólások...
egyébként ma elintéztem a sulit. mármint a beiratkozást. jövő héten pénteken lesz az első napom. nagyon kiváncsi vagyok:)addig még nyári szünet:D
na megvan a porom:)
Whey pro a neve cytogen. El gapo? este gondoltam meginni lefekvés előtt, azokon a npokon, mikor tornázok.
Sziasztok!
Jaj, ma fárasztó napom lesz...Ágica, kezet foghatunk; nekem is ma 6 órám lesz egy huzamban, remélem "kedvenc" csopom nem fog nagyon kikészíteni...
Tegnap egészen éjjelig gyártottam kártyákat, óraterveket meg tanmeneteket, enni is majdnem elfelejtettem, torna sem volt (na jó, egy órát takarítottam:))..., össz. 1018 kcal-lal zártam.
Nade ma belehúzok és ügyesebb leszek, elmegyek tornázni 3x is a héten, plusz a kimaradó napokon megpróbálok itthon mozogni vmit. Csak semmire nem lesz időm, mert végzek 2-kor a suliban, aztán el kéne mennem egy könyvesboltba, aztán torna, aztán óratervek, közben párom is hazajön, vele is kéne foglalkozni...hajaj...:)
Hirtelen annyi minden lett, amióta újra beindult a suli, alig bírom beosztani, bezzeg nyáron meg itthon uncsiztam...:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 augusztusban születendő babák...
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Április 22.-től fogyi! Csatlakozna valaki? Együtt könnyebb!
- Hízni szeretnél, de nem sikerül? Akkor egy cipőben járunk. Csatlakozz, hogy könnyebben megoldódjanak problémáid!!:)
- Holnap, mivel augusztus 1-je, kéthónapos diétába kezdek. Ki csatlakozik? Csak aki komolyan gondolja, az írjon!