Átvert a szeretőm! - Kipakoljak a feleségének? (beszélgetés)
A csábítás trükkjeit én úgy értettem,hogy ez minden nőbe gyárilag bele van égetve.Kivétel nélkül minden nőbe.
Jahogy nem te csábítottál.Ez is rendben van egy normális nő ezt is várja ,szinte várja,ha nem is mondja.
A csábítás az ( régiesen,maradian,elavultan pfujjj ) udvarlás az kötelező gyakorlatok közé tartozik.Aztán a feromonok által megtörténik a kémiai válaszreakció.Aminek szenvedélyessége egyenesen arányos a körülmények bonyolultságával.A titkolt szerelem valahogy mindig édesebb mint az egyszerű.
De amikor ennek vége bármilyen okból akkor jöhet elő amiről írtam az előbb:a női bosszú.
Nem kell védekezned szerintem Te kértél tanácsokat,én megpróbáltam alövészárok másik oldaláról átkiabálni ,hátha meghallod a lényeget.
Mindenképpen tedd azt, ami genetikailag beléd van programozva mint nőbe!
A NŐ a szenvedélyesség,a csábítás kifogyhatatlan trükkjei után csak a bosszúállásban verhetetlen.
Előtte azért a lakásod tükörcsempével burkoltasd legalább 180 cm magasan,és ott kell élned még 20 évig,hogy minden nap ,minden percben,bármerre fordulsz láthasd magad.
Írta itt valaki, hogy nem akar megsérteni.Tulajdonképpen én sem ,csak láttam csupa nő ,talán sorstárs írt,hátha szívesen olvasod a másik oldal véleményét is.
Azt akartam mondani,a bosszú a gyenge emberek fegyvere.
A férjem nagyjából sejti, hogy volt valami, rá is kérdezett... Eddig mindig őszinte voltam vele, ismer, tudja mikor nem mondok igazat.
Nem könnyű a titokkal együtt élni, sokszor úgy érzem jobb lenne, ha elmondanám.
Ha valamit is érzel a férjed felé,úgy érzed rendbe lehet hozzni a házzaságotokat,akkor felejtsd el a bosszút.
Szerintem 1 botrány nem jönne jól.
Szia
Hasonló a történetünk. Nálunk kiderültek a dolgok. Nem tőlem tudta meg az élettársa, de megtudta, h félrefélrelépegetett a párja. Akivel félévig tartó kapcsolatom volt és én beleszerettem. Akkor ő is azt mondta, hogy belém. Mai napig nem mondta ki, hogy nem szeret. Csak azt, hogy a barátnőjével akarja folytatni.
Én félreálltam.
Baromi nehéz és mindennap hiányzik. Vannak nagyon rossz napok és kevésbé rossz napok.
De ha elmondanám a részleteket a párjának, azzal csak a párját bántanám. Neki meg van éppen elég baja nélkülem is. Mondjuk az mai napig rejtély előttem, hogy hogy képes vele maradni, ha tudja, hogy az elmúlt 4 évben miket tett a srác. Ráadásul megfertőzte, melynek következményeképpen nem lehet a csajnak gyereke. De mégis vele marad.
A fene sem érti a nőket:-)
Én meg bízom benne, hogy idővel könnyebb lesz és egyszer beállítok hozzá és elmondom neki a véleményem róla. Meg beinthetek neki, hogy látod, engem vesztettél. Én meg csak nyertem:-)))
Amugy a srác azóta hajnalba jár dolgozni és estig benn van. Hétfőtől vasárnapig.
Sajnálom őt! Tönkre fog menni. De ő választotta ezt.
Szóval, ne tedd. A sors úgyis megbosszulja önmagát. Ha ki kell derülnie dolgoknak, ki fog derülni.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy elkeseredettség mondatja veled ezt. de nem tennéd meg
arra, hogy a pasi egy féreg, majd rájön a feleség is...
Felejtsd el!
Neked mivel jobb ha beárulod?
Hát... nem egyszerű a helyzet....
- ha annyiszor kérdezte, hogy megbízhat-e benned, nem értem mit vártál? egyértelmű számára, még ha vannak is érzelmek a kapcsolatotokban, hogy a családját nem fogja otthagyni.
- attól jobb lenne neked, ha elmondanád a feleségének? és ha ő mondaná el a te férjednek?
ne haragudj, de semmi pozitívat nem tudok írni, nem akarlak megbántani sem. igyekszem megérteni téged. :)
Férjnél vagyok 4 éve és van egy közös kislányunk. A házasságunk nem felhőtlen, vannak kisebb-nagyobb hullámvölgyek, de nem is ez az igazi probéma. Pár hónappal ezelőtt feltűnt egy férfi a múltból, aki korábban sem volt közömbös számomra. Először 11 éve a diplomaosztóján találkoztunk, bár addig csak látásból ismertük egymást, amikor meglátott utánam szaladt és megcsókolt, és elkérte a telefonszámomat, állítólag hívott is azon a nyáron. Később derült ki, hogy ott volt a barátnője is, aki jelenleg a felesége és két gyermekük is van. Utána akkor keresett, amikor regisztáltam az iwiwen, akkor hetekig leveleztünk, szimpatikus volt nagyon, intelligens, vicces, igazi jó fej. Amikor megtudtam, hogy felesége a második babát várja éppen, megszakítottam vele a kapcsolatot, mivel érzelmileg már akkor felkavart és inkább félreálltam. Aztán ő egy idő után újra és újra keresett, volt, hogy röviden válaszoltam neki, volt, hogy egyáltalán nem. Aztán pár hónapja chatalni kezdtünk egymással, sokáig vívódtam, de akkor valahogy jól esett lelkileg, hogy beszélgetünk, feldobtak a virtuálisan együtt töltött órák, mindketten élveztük egymás társaságát, teljesen bizalmi viszonyban voltunk, igazi barátság alakult ki köztünk. Házassága neki sem tökéletes, néha van szex, de inkább csak barátilag élnek egymás mellett és nevelik a gyerekeket. Amikor elárultam neki, hogy pár éve érzelmileg felkavart, még aznap látni akart. Aztán többször is találkoztunk, a testi közeledése is jól esett. Egy idő után elárulta, már többször megcsalta feleségét, főleg férjes nőkkel, annak reményében, hogy így titokban maradnak félrelépései. Azok a kapcsolatai pusztán testiek voltak és hiányolta az érzelemeket. Hát nálunk lettek érzelemek, mindkét részről, nem kellett sok idő, egymásba szerettünk, amennyit csak tudtunk chateltünk és amikor tudtunk találkoztunk egymással. Minden tökéletes volt vele, kölcsönösen!!! Közben az én házasságom szinte teljesen tönkrement, érzelemileg teljesen elhidegültem a férjemtől és ezt a pasinak is elmondtam. Aztán egyik napról a másikra megváltozott, került, kamuzott, nem értettem miért. A mai napig nem tudom mi lehet a háttérben, azt mondta idegileg kikészült, félt,hogy lebukik, pedig nem volt oka rá. Egy idő után azt mondta, hogy tőlem fél, hogy én buktatom le, pedig eszem ágában sem volt. Szerettem, nem akartam neki rosszat, de ő önző módon már csak magával foglalkozott. Heteket vártam rá, hogy helyretegye magában a dolgokat. A pasi ez idő alatt is végig hazudott nekem, gusztustalan módon csak azért tartotta velem a kapcsolatot, hogy tudja milyen lelki állapotban vagyok. Aztán végül azt mondta, ha fejre áll, akkor se tudja folytatni. Az időre azért volt szüksége, mert állítólag nehéz volt elszakadnia tőlem. A bizalmam a végére teljesen megtört, mivel egyfolytában azt kérdezgette tőlem, hogy bízhat-e bennem, neki csak ez a fontos, hogy otthon ki ne derüljön semmi, hogy tovább folytathassa a piszkos ügyeit. Én is hibás vagyok, sosem csaltam meg előtte senkit, bár tudtam ez a szerep nem nekem való, mégis belementem. Ahogy a végén viselkedett és a tudat, hogy előttem is és utánam is számtalan férjes nővel ez csinálja és ki tudja mennyi házasságot tesz még tönkre, csak azért mert érzelmeket akar, azon vívódom, hogy tényleg elmondom a feleségének a sztorinkat. Beleültette a fülembe a bogarat...... Nekem már nem kellene, csalódtam benne minden szinten, de úgy érzem így tudnám teljesen lezárni magamban a történteket és újból előre nézni.....
Kérem a tanácsotokat!
További ajánlott fórumok:
- Férjnél vagyok ..de szeretőm van ..na és?:))
- Kiderült, hogy megcsalt a szeretőm!
- Már nem szeretem a férjem. Bevalljam, hogy szeretőm van?
- Ha szeretővé lettem a szeretőmmel...
- Van egy, ma 8 hónapos kisfiam. Hogy tudnám leszoktatni arról, hogy a szekrényeket kipakolja?
- Tudja valaki mi volt Hujber Feri feleségének, az együttesének a neve?