Atkins fogyási eredmények (beszélgetés)
Sziasztok!
Végre elkezdtem fogyni. Nem mértem meg magam, mert az soha nem volt igaz. De a nadrág méretem újra 38-as és ennek nagyon örülök most....:)
Szia!
Igen, azt Atkis diétának az a lényege, hogy nem szabad zsirszegényen étkezni, fontos hogy mindig egyél valamennyi zsirt! A kaloriákat nem kell számolni, de azért javasolt kb 1500 kalorián belül maradni. Ez viszont nem kevés, lehet tartani. Én egyáltalán nem számolok karoliát a megengedett ételekből annit eszek, hogy jól lakjak! Ez is fontos, - nem szabad éhezni!
Probáld ki.
pruzsi
Szóval ha több zsirt eszem, akkor ujra beindul a fogyás?
Ennék én többet is csak a kalóriákra is oda kell nagyon figyelni!
Bár szerintem ezt a pár szem tepit még elbirom.
Szia!
Szerintem a 4 kg az nagyon jó két hét alatt, viszont az, hogy megáll a fogyás az is természetes.
Eszel elég zsirt? mert ez fontos!
Egyél egy pár szem tepertőt, vagy probáld emelni a ch-t.
Nem tudom pontosan, hogy hogyan étkezel, de nem szabad kevesett enni, sok folyadékot kell inni, és a zsir!
Sziasztok
Elkeseredésem határtalan, lassan negyedik hete csinálom az Attkins kurát, az első két hétben lement 4 kg. azóta viszont megállt és nem akar sehova sem mozdulni sehova.
Ez természetes?
Mikor indul be ujra?
Mit tehetnék, hogy ne álljon le a fogyás.
Segitsetek kérlek!
Szia!
A 90 naposat igen, de nekem nem jött be. Norbi túl bonyolult nekem, a harmadikat csak annyira, amennyire itt a fórumon utána lehetett nézni. De még ez tűnik számomra a legszimpatikusabbnak. Csak azt nem tudom, mire kell jobban vigyázni? A szénhidrát, a zsír vagy a kalóriabevitelre?
Szia Angela!
Van: 90 napos, Norbi, SBD. Ismered őket?
Sziasztok
Hát tegnap elkezdtem ezt a mogyorós heti menüt.
10 dkg. földimogyoró, 20 dkg. füstölt-főtt tarja.
Eddig a 16 nap alatt lement 4 kg.
Most kiváncsi leszek ezzel a heti menüvel mennyi megy le.
A mai menüm, reggeli 10 dkg. mogyoró, déltől este hétig 1 grill csirke /lett volna/ de ennyit nem tudok megenni, ugyhogy ebédre megettem egy combot, vacsira meg a fele mellét. A többit a családra örökitettem.
A legközelebbi mérlegelésem holnap lesz, kiváncsi leszek!
Oké, ha holnap több friss zöldséget eszel!
Véleményt kérek a mai kajámhoz.
Reggeli 1 db. sült csirkecom, fél paprikával
Ebéd: kb. 15 dkg. karfiol+darálthusi+tejföl=rakott karfiol.
Vacsora: 2 tojásból és pici szalonnából tojásrántotta.
Vízvisszatartás? Hát én momentán nem győzök a WC-re járni, néha már azt hiszem ki sem érek, a rengeteg folyadék miatt.
Nagyon sok nekem ez a napi 3 liter folyadék.
Hát én nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon örülök ám!
Eddig bármit kipróbáltam 1 hét után feladtam, mert kopogtak a szemeim az éhségtől, szédültem, ingerült voltam. Most nem. Nem is kívánom egyáltalán a tiltott dolgokat, jól érzem magam, és még fogyok is. Hát kell ennél több?
Drága Anyusom!
Én mondom Nekd, hogy ez jó!
Örüljünk együtt! :)))))
Az a fontos, hogy te érezd. Majd szépen lassan látszani is fog.
De gondolom ez most erőt adott.
Sziasztok
Ma megmérekeztem és -3 kg-ot mutatott a mérleg, 10 nap Atkinsozás után. Ez jó?
Ha feladod megharaplak, de úgy Isten igazából!:))))
Türelem leányzó. Havi 4kg nem rossz.. Lehet, hogy lassabban áll át a szervezeted. Nyugi! A kaját megeheted zsemlecipó nélkül:) Próbálj több zsírt enni! És tornázz! És bízz magadban, mert megcsinálod, és olyan dögös nő leszel amilyet remélni sem mertél volna.
Most pedig küldök egy hatalmas nagy, bíztató ölelést:))))))))