Áthívni egy srácot kávézni? (beszélgetés)
Úgy legyen,ne csak álmodj:)!
elvegre egyenloseg van ,de eloszor azert nyilvanos helyre mennek a sraccal.
Éhes......makkal álmodik:)
Na ezt jól félreértelmeztem:) Bármikor 2 srác:-)))
Én már jártam úgy. De azért bejött. 😀
Én bármikor mindkettőt 😂
De ha a srác nem kávézik este, akkor ugrott a szex 😂
Egy rossz kávé is meg ér egy jó sexet!
Véletlenül nem szöszke vagy?(bocsánat a szőke hajúaktól)
Nem hívnék fel egy vadidegen férfit a lakásomba, pláne nem kávézni,de ha ennyire éhes a nunus,akkor jó szexet. (Védekezzetek!;) )
Te jó ég, hogy lehet utálni a kávét? Én cukor és tej nélkül iszom, annyira szeretem az ízét.
Biztos nagyon jó lehet az a kávé. De én kimondottan utálom, még a szagát is. Elég megéreznem és már émelyeg a gyomrom tőle.
Olyan édességet sem eszem meg, amiben kávé van.
Szóval engem egy kávéval nemhogy a lábamról nem lehetne levenni, de inkább az ellenkező irányba indulnék.
Nagyon régen láttam, de most a címe beugrott a téma kapcsán. Ott is a kávéval kezdődött. :D
Van aki "így" szereti, vagy nagyon tapasztalatlan, sokfélék vagyunk, ettől színes a világ.
Ez egyértelmű "felhívás keringőre".
Ő volt az, aki saját maga egyszer beírta egy srác telefonjába a saját telefonszámát.
Elég direktben mennek nála a dolgok...
Lányok, irigyek vagytok :) Szegény még biztos most is főzi a kávét, mert ahogy kiírta a fórumot, még nem volt ideje visszanézni :)
mindenki ezt értette volna a lakásra invitálás alatt
Hát ja! Én is így szoktam anno! Jókat szoktam kávézni! :D
komolyan elsírom magam,hová halad ez a világ?
Igyekezz még több fórumot kiírni és még kevesebbet hozzászólni. Akadt Kisfülesnek kihívója!:)
Ja, és biztos orgazmusod is lesz, egyidejűleg a pasival, akárcsak a klasszikus irodalomban (tiffany, Júlia, romana).
Végre esélyed van elveszíteni a szüzességedet.
hát ahogy elolvastam az előző témáidat,csak csendben kérdezném nem vagy te egy kicsit naív,
Ha egy idegen pasit azonnal a lakasodra hivsz, az bizony szexelest jelent; a kave csak alca.
Ha neked egy kobor numera kell...
Előző fórumaidat elnézve örülj, és használd ki.
Te fizeted a kávéjukat :))
Lattam; es aztan akarhany no tologatja a rokkantkocsit :D
További ajánlott fórumok: