Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Aspirin protect és Clexán terhesség alatt fórum

Aspirin protect és Clexán terhesség alatt (beszélgetés)

1 2 3
2016. febr. 27. 13:43

Fogok még beszélni orvossal... aki megmondja "rámszabva", hogy hogyan s mit... Azért úgy gondolom meg lehet kérdezni azokat is akik szedték, hogy mik a tapasztalatuk...

Sztem itt senki nem az itt leírtakra alapoz, csak kiegészítő információnak használjuk/ják az itt olvasottakat. Nem hinném, hogy a Hoxán fórumozók csak az itt olvasottak alapján szervezik, vezetik, alakítják az életüket...

10. 388b941089 (válaszként erre: 9. - Toffifee81)
2016. febr. 26. 19:12
Akkor keres fel 3-szor ennyi dokit ha kell! Mindenki mas, minden szervezet mas, minden problema mas, en tuti nem adnek arra h ki meddig mit szedet, attol nem nyugodnek meg!!
9. toffifee81 (válaszként erre: 8. - 388b941089)
2016. febr. 26. 19:00

4 orvos nem ugyanazt javasolta! A fórumcímben ott a kulcsszó : az ÉS. Nem a VAGY. 4 orvos 4féle véleményen van. Kifejtettem alább...

Félni? esetleg attól, hogy sok-e együtt a kettő. Illetve tapasztalatot várok, hogy biztonsággal használták-e együtt és mettől meddig pl... Mert még a használati időtartamban is eltér a dokik véleménye.

8. 388b941089 (válaszként erre: 7. - Toffifee81)
2016. febr. 26. 18:53
Ha 4 orvos is ezt javasolta akkor mitol felsz?
2016. febr. 26. 18:46

A Clexán és az Aspirin EGYIDEJŰ használatát orvos javasolta. Ezen komoly gyógyszerek együttes használatát nem egy javasasszony javallta! Tehát köszi , de beszéltem orvossal, mint ahogy írtam 4-gyel is, és mindenki mást mondott. Szval ezért választottam a hoxát orvos helyett! ;)

Mint ahogy írtam tapasztalatokat várok nem pedig tanácsot és használati útmutatást! ;)

Angol fórumon láttam hogy többen feltették ezt a kérdést, ezek szerint nem vagyok egyedül ez ügyben elbizonytalanodva, elbizonytalanítva...

6. toffifee81 (válaszként erre: 3. - Zebracsikó)
2016. febr. 26. 18:26

Kedves Zebracsikó! Köszi a választ!:)

Nekem is pozi teszttől kell a Clexán, az Aspirint meg már most szedem, ill a harmadik trimeszterben is javasolják, de az első kettő trimeszterben mindenképp.

Mint ahogy az előző "kedves" hozzászólóknak írtam, 4 doki 4 véleményt mondott erről.

Felváltva úgy értettem, hogy x hétig az Aspirin, x héttől Clexán. (pl az egyik doki így javasolta)

Te nem szedted akkor ezek szerint a kettőt együtt?

2016. febr. 26. 18:16

Valóban szörnyű az, hogy az egyik doki javasolja mindkettőt, a másik csak az egyiket, a harmadik csak a másodikat, a negyedik meg x. hétig az Aspirint és x. héttől a Clexánt. :O

Az egy dologban lévő négyféle vélemény miatt akadtam ki és fordultam Hozzátok...

Nem útmutatást várok itt, hanem tapasztalatokat, pl megnyugvásként, hogy használta valaki ezt együtt biztonsággal!!!

4. toffifee81 (válaszként erre: 2. - Moonlight13)
2016. febr. 26. 18:11

Igen komoly gyógyszerek, komoly problémaára...

Igazából azért tettem fel itt a kérdést, mert 4 orvos 4félét mond ez ügyben. :O

Immunon javasolják mind2t egyszerre. Nőgyógyik tiltakoznak az Aspirin miatt vagy csak bizonyos időtől bizonyos ideig javasolják...

Emiatt lennék kíváncsi tapasztalatokra, hogy szedte-e együtt ezt a kettőt valaki...

3. zebracsikó (válaszként erre: 1. - Toffifee81)
2016. febr. 26. 16:21

a Clexane-t a pozitív teszttől kezdve a szülés utáni kb. két hétig naponta kell szúrni

felváltva nem lehet használni, ez nem vitamin

kissé szorosabb kontroll kell a várandósság alatt

2. moonlight13 (válaszként erre: 1. - Toffifee81)
2016. febr. 26. 15:25
Miért nem az orvosodtól kérdezed meg mindezt? Ezek elég komoly gyógyszerek komoly problémákra.
2016. febr. 26. 07:09

Kedves Mindenki!

Segítségeteket szeretném kérni! Igazából olyan kismamák vagy volt kismamák tapasztalatait várnám, akiknek használniuk kellett várandósságuk alatt bizonyos okokból a Clexánt és az Aspirin protectet együtt.

Mikortól, meddig hogyan használtátok ezeket a szereket?

Vonz -e ezek használata maga után szorosabb kontrollt bármilyen téren?

Ment együtt a kettő vagy felváltva használtátok?

Igazából minden tapasztalat érdekelne ez ügyben.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook