Aspirin protect és Clexán terhesség alatt (beszélgetés)
Fogok még beszélni orvossal... aki megmondja "rámszabva", hogy hogyan s mit... Azért úgy gondolom meg lehet kérdezni azokat is akik szedték, hogy mik a tapasztalatuk...
Sztem itt senki nem az itt leírtakra alapoz, csak kiegészítő információnak használjuk/ják az itt olvasottakat. Nem hinném, hogy a Hoxán fórumozók csak az itt olvasottak alapján szervezik, vezetik, alakítják az életüket...
4 orvos nem ugyanazt javasolta! A fórumcímben ott a kulcsszó : az ÉS. Nem a VAGY. 4 orvos 4féle véleményen van. Kifejtettem alább...
Félni? esetleg attól, hogy sok-e együtt a kettő. Illetve tapasztalatot várok, hogy biztonsággal használták-e együtt és mettől meddig pl... Mert még a használati időtartamban is eltér a dokik véleménye.
A Clexán és az Aspirin EGYIDEJŰ használatát orvos javasolta. Ezen komoly gyógyszerek együttes használatát nem egy javasasszony javallta! Tehát köszi , de beszéltem orvossal, mint ahogy írtam 4-gyel is, és mindenki mást mondott. Szval ezért választottam a hoxát orvos helyett! ;)
Mint ahogy írtam tapasztalatokat várok nem pedig tanácsot és használati útmutatást! ;)
Angol fórumon láttam hogy többen feltették ezt a kérdést, ezek szerint nem vagyok egyedül ez ügyben elbizonytalanodva, elbizonytalanítva...
Kedves Zebracsikó! Köszi a választ!:)
Nekem is pozi teszttől kell a Clexán, az Aspirint meg már most szedem, ill a harmadik trimeszterben is javasolják, de az első kettő trimeszterben mindenképp.
Mint ahogy az előző "kedves" hozzászólóknak írtam, 4 doki 4 véleményt mondott erről.
Felváltva úgy értettem, hogy x hétig az Aspirin, x héttől Clexán. (pl az egyik doki így javasolta)
Te nem szedted akkor ezek szerint a kettőt együtt?
Valóban szörnyű az, hogy az egyik doki javasolja mindkettőt, a másik csak az egyiket, a harmadik csak a másodikat, a negyedik meg x. hétig az Aspirint és x. héttől a Clexánt. :O
Az egy dologban lévő négyféle vélemény miatt akadtam ki és fordultam Hozzátok...
Nem útmutatást várok itt, hanem tapasztalatokat, pl megnyugvásként, hogy használta valaki ezt együtt biztonsággal!!!
Igen komoly gyógyszerek, komoly problémaára...
Igazából azért tettem fel itt a kérdést, mert 4 orvos 4félét mond ez ügyben. :O
Immunon javasolják mind2t egyszerre. Nőgyógyik tiltakoznak az Aspirin miatt vagy csak bizonyos időtől bizonyos ideig javasolják...
Emiatt lennék kíváncsi tapasztalatokra, hogy szedte-e együtt ezt a kettőt valaki...
a Clexane-t a pozitív teszttől kezdve a szülés utáni kb. két hétig naponta kell szúrni
felváltva nem lehet használni, ez nem vitamin
kissé szorosabb kontroll kell a várandósság alatt
Kedves Mindenki!
Segítségeteket szeretném kérni! Igazából olyan kismamák vagy volt kismamák tapasztalatait várnám, akiknek használniuk kellett várandósságuk alatt bizonyos okokból a Clexánt és az Aspirin protectet együtt.
Mikortól, meddig hogyan használtátok ezeket a szereket?
Vonz -e ezek használata maga után szorosabb kontrollt bármilyen téren?
Ment együtt a kettő vagy felváltva használtátok?
Igazából minden tapasztalat érdekelne ez ügyben.