Arcidegzsába (beszélgetés)
Jenna, legalább már van valami javulás!
Az is jó, hogy a doki is tudja mennyire tud ez fájni. Azért a hozzátartozóid más bizonygatása nélkül is gondolhatnák, nem viccből szenvedsz...
-Ha nem bioflavonoidos a C vitaminod, nagyon jó mellé a citrom! Nekem patikai ascorbinsavam (Cvitamin)is van és ez mellé citromot teszek a teámba :)) - langyosba
Na ja:)
valami csak lesz már minkettőnkkel,én ebben bízom,vagyis szeretnék bízni.
hát valahogy el kell adni :))))
nem lennénk vele előbbre, hidd el.
"A korszerű orvostudomány egyre nagyobb hangsúlyt helyez a betegségek megelőzésére. A Somatoinfra vizsgálat az emberi szervezetben zajló olyan működésbeli elváltozások kimutatására alkalmas - a test - hőenergia vizsgálata révén -, melyek a vizsgálat időpontjában esetleg panaszt még nem okoznak, más diagnosztikus eszközökkel még nem kimutathatók"
ez is hőtérkép.
a somatoinfra is hőtérkép, csak kicsit felfejlesztve...
rólam ilyen felvételek készültek, amiket a somatoinfra csinál...
kedden.
megnéztem ezt a somatoinfrát, szerintem nekem ugyanezt csinálták a képek meg a leírás alapján. az ki is mutatott soksok pirosat a nyakamnál meg az arcomnál. az okot nem mondja meg.
Pesten,ha jól rémlik,pár órája olvastam egy daganatos fórumon.A kereső csak eztaz egy helyet adta ki nekem.
Ki kell neki!Most úgy fogom csinálni,hogy reggel meg este beveszem az antibogyót,délben meg 10 csepp MMS-t,mert erre a törzsre hatásos.
Naponta iszom egy egész citromot.Az hány ,mgrammos C-vitaminnak felelhet meg?Hülye
kérdés:)
Pontosan melyik nap mész neuróshoz?
és ilyen hol van?
Jenna, akkor reméljünk. csak kinyíródik az a baci :(
Anyum megkérdezte tegnap a tenyésztős nőtől,hogy tényleg ennyire tud fájni,ha ott baci van?(szerintem még most sem hiszik,hogy tényleg szenvedek)
A nő mondta Neki,hogy;"Ez?De még mennyire!Nekem volt sarokcsont gyulladásom,nem bírtam ráállni,csak a lábam ujján tudtam menni.Gondolj bele,ott kialakul egy hatalmas nyomás..."
Szóval,ha nekem eddig nem is hitték,hogy tényleg nagyon rossz,most talán már belátják!
Barankának is válaszolok ezzel:)
még mindig.
A váladékból vettünk mintát,abban volt ez a baci.Tudom,hogy a szájban rengeteg baci van,de mi direkt a váladékra mentünk rá.
Mondta Az ANTSZ-es ismerős,hogy ez rosszabb baci,mint a fuzo,mert keményebb gyulladást tud okozni.Meg azt is mondta,hogy valakinek 3-4 féle bacit is kitenyésztenek így,altalában nem csak egy fajta van,de az jó,hogy a fuso már eltünt.
Ma voltam dokimnál,azt mondta,hogy ez az antibogyó is eljut a csontig,ne aggódjak,még csak 2 hete szedem.
nem akarom Önt megbántani, de nagyon reklámszaga van ennek a dolognak. ammennyi csodadolgoról én már hallottam....
az elmúlt 2 évben kb 1 millió Ft-om ment el hiába. most már nagyon megnézem, mire adok ki.
csinálom a reflexológiát én is. vitaminokat is szedtem nagy dózisban, de semmi hatása.
a fájdalom: nem fetrengek a földön, de erős. állandó, és nagyon rossz. húz, nyom, éget, mintha egy kést bennhagytak volna. és vannak ilyen bevillanó fájdalmak is.
Tegretolt szoktak elsőkörben erre adni, az nem antidepresszáns. de egyébként van, akinél az antidepi segített, mert némelyik hat erre a fajta fájdalomra. egy idő után azonban már nem segít, erősebb valami kell, vagy az adagot emelni.
MRIt kérjél, mert valami nyomhatja is az ideget, egy vérrög pl.
nekem folymatosan fáj az arcom, 2 éve. fogászati beavatkozásnál kezdődött. egy jó ideig a jobb fél fájt, itt is kezdődött. de egy fél éve a balon is megjelent, váltakozik a fájdalom. MRI nekem nem mutatott semmit, a Tegretol nem használt, a neurológus széttárta a kezét. azóta már kimutattak Lyme-kórt, de hiába szedtem be lóadag antibiotikumot, a fájdalomra semmit se hatott.