Arcidegzsába (beszélgetés)
szóval semmi javulás...
ez annyira kiborító...
Szia!
akkor nem lesz könnyű a mai estéd,kitartás!!
Nekem a tegnap estém elég rossz volt,meg a napokban lelkileg vagyok nagyon ki.Ülök és nézek ki a fejemből
szia
voltam ma szüleimnél. meg megyek még gyerekeket őrizni is.
elég szarul vagyok ma is meg tegnap is...
éjjel mindig melegen van, rajta van a takaró...
én is tropára vagyok menve. engem az zavar, hogy minden fáraszt, mindenhonnan szabadulni akarok, hogy egyedül legyek a bajommal....
pár éve még azt terveztem, hogyha nagyobbak lesznek a gyerekek a családban, majd viszem őket mindenhova, meg nálam alszanak.... de egyszerűen félek, hogy nem bírom, hogy annyira fáj...
Hiányoznak azok a régi,egyszerű,picinyke dolgok,amik boldoggá tettek,már nem tudnak.
Például:ilyen időben kicsit befűteni,bekapcsolni a sólámpát,egy-két gyertyát meggyújtani,almáspitét sütni,beszélgetni önfeledten közben,mindent gondot kizárni...apró dolog,de most tudom csak,hogy milyen örömet is tudtak szerezni az ilyen pillanatok.De már bele sem kezdek egy ilyenbe,mert ez az állapot mindentől elveszi a kedvem,ezt nem tudja semmi feledtetni
Akkor nem tenne jót,ha meleggel borogatnád néha?
Én lelkileg vagyok tropára menve!Annyir elegem van ebből az egészből,a tehetetlenségemből...
na, ma nagyon görcsöl. nem szereti a hideget, az biztos. pl hajmosás után jobb szokott lenni, mikor meleggel mosom a fejem...
Te hogy vagy, Jenna?
Na,kíváncsi leszek,hogy mit fog mondani!
Az nem baj,hogy régebbi,nekem is azok voltak.Ha kell Neki,majd úgyis mondja,hogy csináltass újat
2 hét múlvára kaptam időpontot a dokihoz.
csak annyi a gondom, hogy mondták, hogy vigyek panorámát. nekem legutóbb az februárban készült, és az sincs nálam, bár el tudom kérni CDn.
Hajnali 8:)Mostanában ez nekem is hajnal
Mi volt a baj?Akkor legalább jó volt a délelőtt:)
Akkor megszenvedtél az éjszaka:(Szegénykém!
Ilyenkor azt sem tudod,hogy feküdj,én sokszor dölöngélek jobbra-balra,kinyújtoma lábaimat,majd felhúzom a mellkasomhoz,simizem a pocim...,de semmit nem ér,van,hogy órákig eltart
akkor megérted a problémát...
mondjuk én most olyan rosszul voltam, hogy azt hittem már, nem is a mensi miatt, hanem valami komoly baj van...
a Meristin nekem már régóta nem hat...
ezzel én úgy vagyok/voltam, hogy évek alatt mindig hozzászoktam valamelyikhez. pl a Meristinhez. a Cataflam használ, de ahogy mondod, időben kell bevenni és nem üres gyomorra...na az éjjel közepén ez veszett fejsze nyele...
egyébként, ha nappal jön, nem is kell a gyogyi általában...