Arcidegzsába (beszélgetés)
Akkor már Te is kész diagnózissal mész a dokikhoz gondolom:)Röhej...
Nekem az egyik neurológus havonta más diagnózist állított fel,utljára akkor voltam nála,mikor én kérdeztem rá,hogy "nem lehet,hogy A-tipusos fogfájásom van?"Erre felnyitotta a nagy gyógyszeres könyvet és annyit mondott:"de lehet,keresünk rá valamit"Szép,mi?
A beleszúrás az stimmel,nálam is van néha,de inkább egy folyamatos fájdalom a jellemző.
Egyszer kaptam egy szurit a fogászaton,pont egy ideget találtak el,na az lehet olyan "elektromos fájdalom",amiről írsz.Akkorát villámlott az arcomba,még a szemembe is...
a lyme az okoz izületi fájdalmakat.
én a nyakamba kaptam egyszer szurit, de semmi hatása nem volt.
igaz, a nyakam már jobb, arra hat a torna, csak az arcomra nem.
Neked sem villámcsapás szerű a fájdalmad,ugye?
Lehet tényleg meg kellene nézetnem.
Köszi az infót.
hőtérképpel nem mész sokra. nekem kimutatta, hogy ott fáj, ahol mutatom. de hogy mitől, azt nem. amúgy én győri vagyok, itt tudom, hol csinálnak.
próbáld meg a masszirozást, meg ha megadod az emilcimedet, küldök még anyagokat, csak angolul vannak. pl jógaszerű gyakorlatok állkapocsra. nekem ugyan nem használtak, de attól még másnak bejöhet...
A tályogot kikezelték,ott minden rendben van,kbs.16 röntgent,mellette egy panorámát is csináltak a sebészeten,de semmi kóros.MR,CT rendben,pont mint Nálad.
Nálam még ideggyulladásra is gyanakodnak,ezt fogják majd most megnézni,az egyik doki mondta,hogy van valami gép,ami ezt kimutatja.
Ha idegzsábám van,akkor A-tipusos.
És nálad az a fő probléma, hogy nem tudják, mitől lettek a tályogok? Vagy azokat kikezelték?
Nekem egy gyakoraltilag egészséges fogat gyökérkezeltek, mert én annyira akartam. A panorámaRTG-m negatív, az arcüregemem is rendben van.
Engem nem zavart sajna,pedig aki a röntgent csinálta,azt mondta,ezt meg kell csinálni.Én így is mentem a dokimhoz,de ő csak legyintett,gondoltam csak tudja,hogy mit csinál!
Az az érdekes,hogy a szájsebészem 1 másik fognál is talált tályogot(amire a fogdokim szintén azt mondta,hogy nem kell rezekáltatni,majd ő gyökérkezeli,s meggyógyul,néztek is a sebészeten furán,hisz már üreges volt),s az nem is fájt,csak 2009 augusztusában kezdett el fáfdogálni.Mostmár az egész állam fáj,puff neki!
Hőtérképpel ki tudják mutatni,hogy hol fáj?Mennyibe kerül és hol csináltattad?
Nekem 3 kullancsom volt,talán meg kellene nézetnem a vérképemet is.
Ki fogom próbálni mindenképp.Én már az ördögnek is eladnám a lelkem,ha az segítene...
Én is másfél éve,de már nagyon elegem van
másfél éve :(((
irtam részletesen, mi volt. olvasd vissza.
ez nem hagyományos masszirozás, a neve trigger pont masszázs, kevesen ismerik.
arcon szerintem jobb, ha magadnak csinálod, szájba is kell nyúlkálni.
Értem!
Te mióta szenvedsz ettől az egésztől?
nem orvosi anyag, e azért a tetóstrészek neveit tudni kell :))))
irtam már, először alternativ módszer (Voll) mutatta ki, de annak nem hittem. utána Pesten csináltattam vérvizsgálatot, az Istenhegyi úti magánklinikán, és az is pozitiv lett. utána még egy másik alternativ is kihozta...
Ez nagyon jó!
A nővérem masszőrködik,talán tud is segíteni,köszi!
na mindegy, azért ezt belinkelem ide, hátha valakinek hasznos.
a lényege az, hogy fájdalmas izomcsomókat kell keresni meghatározott helyeket a testen. ehhez itt az útmutató. ezek az izomcsomók fájdalmakat sugározhatnak ki meghatározott helyekre. ha kimasszirozod az izomcsomókat, megszűnik a fájdalom, csak sokat kell masszirozni.
nekem a bal oldalon egész használ, sajnos a másikon nem.
van róla hosszabb anyagom is, de az is angolul, ha valakit érdekel, elküldöm.
Még nem olvastam végig az oldalt,de pot ott tartottam,hogy Nálad kiderült,hogy Lyme.
Ezt miből tudták meg?
Szia!
Mármint?Mit kellene velük csinálnom?
Annyira sajna nem,hogy orvosi anyagot is el tudjak olvasni:(
trigger pontokat próbáltad már?
ha tudsz angolul, tudok anyagot küldeni. magyarul sajna nem igazán.
Sziasztok!
Nekem másfél éve kezdődött a fájdalmam,de a mai napig nem tudják,hogy neuralgia,szindróma,vagy fantom fájdalom.
Folyamatos fájdalmam van,csak akkor jó,ha lefekszem vagy alszom.
Fogászaton kezdtem én is,össze-vissza szabdaltak...
Nekem nem villámlik,fáj,ezért nem tudják pontosan mi is ez.
Tényleg nincs rá megoldás?
Nekem is beadtak már sok gyógyszert,szteroidot,gordiust,lyrikát,tegretolt(ettől rosszul lettem),jártam akupunktúrán...,most az agykontrollon gondolkodom,az egyik doki mondta,hogy ahol az orvostudomány már nem segít,ott máshoz kell nyúlni.