Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönjük a sok segítséget. Arcomra azokból használok amiket már többször megosztottál. Sikerült beszerezni.
A szempilla növesztő még mindig hiányzik.
Idős koromra a testem szárazabb erre nekem bevált a szappan. A mitesszeres arcomra jók az odinary termékek.
Dermazint használtam fraxel után, nekem nagyon tetszett aztán fényvédős hidratálót.
De a dermazin fényre szürkülhet az ezüst miatt.
Ragyákra akneminic, de az már vényköteles ill skiboren krém ami szintén az.
De szerintem egy jobb lemosó és nincs nagyon ragyaprobléma. Lótuszos lancome arclemosó (10e) elég jó.
+Vichy termálvíz (3e)napi 2x
Clarins UV-Plus SPF 50 - Anti pollution / én ezt használom, a szokásos hodratáló krémem fölé. Az egyetlen, ami bevált (az olcsó sz@**roktól pattanásos lett a bőröm.) + Utána fényvédős alapozó (SPF 15), majd fényvédős púder (SPF 15).
A napot még igy is igyekszem kerülni, de ha mégis éri fény, igy legalább tuti atombiztos a védelem. Szóval SPF keresőknek nagyon ajánlom ezt a fényvédőt, minden bortipusra, mert nem csinál pattanásokat és még a városi szennyeződésektől is véd. Valahol itt kellene, hogy kezdődjön az arcfiatalitás! 💋😊
Mindig tájékozódom mielőtt megveszek valamit, legkevesebb carság legyen benne. Persze nem mindig megy, legyen az élelmiszer. Nekem amit most használok bejött, legjobb babafürdető. Gyerekemet is megfürdetném vele, mással nem igen.
Víz, nálunk az sem tiszta, csöveket ki kellene cserélni mert cart építettek be, pedig új házban lakom. Amikor az ember megizzad főleg nyáron vagy fizikai munka után van, nem hiszem elegendő lenne önmagában a víz :)
Csernus doktornőnek van egy videója:
A modern tisztálkodószerek, így például a tusfürdők megtámadják a bőr természetes védőrétegét, amit csak tovább gyengít a gyakori mosakodás.
A szakértő álláspontja alapján egészségügyi szempontból nem ártalmas, ha néha kimarad egy-egy nap, sőt, akár a heti egy-két fürdés is ideális lehet. Ha valaki mindennap tisztálkodik, akkor sem szükséges az egész testet beszappanozni, elég a testhajlatokra figyelni, ahol puhább a bőr, ami ideális a kórokozók szaporodásához, így nagyobb a fertőzés veszélye.
Kérdés, hogy ez valóban kivitelezhető-e....
Nekem tönkrement a borom tőle vagy 3éve. Akneroxid után használtam minimál hidratálóként.
Zsíros t.pórusokra nem igazán jó. "Eltömíthet"A természet sokszor csak árt. Olvastam itt visszább kolbit. Írta hogy a legjobb hidratáló a saját zsír. Nekem ez soha nem ment.
Jojobát is bropáltam mint faggyút átverőst de nem jutottam messze. Eucerint is használtam azt a Rosacea ra is ajánlják szintén kampec.
S a fényvédokrol nem is beszélnék. Évek ota keresem vagyis keresném. Ilyen noi sors
Én saját készítésű kecsketejes sheavajas szappant használok. Erről mi a véleményed. Igaz olvastam a sheavaj se jó mindenkinek.
Sokan szeretik.
Valaki megírhatná azokat a tuti krémeket amit kezelés után használtok. Cicabión kívül és a Tetránon.(csak ezeket használom) Pl. Egy gyors dermabrázio után.
Vagy egy rosszul sikerült hámlastás után . Ami persze ragyákat is hoz bőven .
Hölgyek , Urak :))
A mini arcplasztika nem fáj.. :) nem kell töle félni.
2 napig inkább ég, de fájdalom szerintem nekem nem volt , pont mint a szemhéjplasztikánál. Akinek volt tudja milyen. Nekem égett inkább. ..de a jégre ez is szuntethetö hamar. Inkább a varratok miatti feszités érzés a jellemzö de mulik napról napra mulik . Nekem még január 3 ig jééé már csak 5 nap .. :) az idö alatt kiváncsi vagyok.. de szerintem tök elmúlik ez a feszités. Mert már most nem feszit ugy. A heg gyogyulásnál meg ennél a dokinál én valahogy nem félek. Szemem alatt is olyan vékony pici heg van , teljesen jelentéktelen. Dr. harmonika vágással vág , nem egyenes vonalvezetéssel. S valahogy ugy hogy gyorsan gyogyul és szépen a helye. Nem kell félni. A jo Dr. nem kell sajnáli megfizetni. Megéri.
Már nem tudom, ki írta, hogy senki nem mondta el neki, mire vigyázzon botox után. Elég fura, de biztos előfordul.
Tehát: legalább 3 napig utána (de inkább 6-7 nap) ne hajolj mélyen (igazából semennyire) előre, nem lógatod le a fejed, nincs edzés, jóga, erős izzadás, szauna, kerüld a meleget. Tilos az arcmasszázs, kozmetikus legalább 2-3 hétig, az arctisztítást, arcápolást is nagyon óvatosan, finoman, alig a bőrhöz érve kell csinálni. Ha masseter is volt, kerüld az erős rágást. Egyes vélemények szerint a mimika kerülendő, mások szerint direkt próbálni kell mozgatni a kezelt mimikai izmokat, mert így “áll be” jól a botox. Szerintem az előbbi jobb.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.