Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Keresek képeket akik már túl vannak ilyen hifu kezelésen,de nem találok.Jó volnap naplókat olvasgatni,de amikor én még itt voltam nem kellett kopogtatni? Ezzel nem vagyok tisztába? Kinek érdemes a naplójába benézni,ki van már túl rajta?
Én is sok féle kezelésen túl vagyok(szemplasztika alsó-felső.dermaroller, arcizom edzés tappancsokkal,hámlasztás) De most a nyakamnál és a tokánál ezek nem alkalmassak. A szál behúzás még érdekel.Azt itt csinálták-e valakinek?
igen,sajnos a genetika ellen nem tudunk mit tenni..
nekem karikásak a szemeim,amióta megszülettem kb,és sokszor az is zavar,de azt még csak-csak el tudom picit tüntetni, nem akarnám feltöltetni vagy ilyesmi. egyelőre legalábbis biztosan nem.:D ezek csak annyinak szeretnék tűnni,amennyi vagyok,és a mérges ránc sokat ront az összképen, meg a csúnya bőr is. ezt a kettőt szeretném valahogy "összhangba hozni". igen,mondjuk én elkövettem azt a hibát,h nem hámlasztok otthon rendszeresen,mostanában kezdtem használni peelinges arclemosót, de hát eső után köpönyeg.. picivel tényleg jobb lenne most a helyzet biztos,ha rendszeresen használtam volna,de így.
neked volt esetleg hámlasztás,vagy ilyesmi vagy csak otthon? mit használsz?
nem tudom,olvasgattam a neten,már annyi honlapot böngésztem,hogy belezavarodok. a hámlasztásról is olvastam,h jó, meg a dermarollerről, hylauronsavas kezelésekről, de igazából szerintem bőrtípustól nagyon sok minden függ. az enyém nagyon érzékeny is,amellett,hogy vegyes és tág pórusú..utóbbiak miatt is van az szerintem,h kialakultak a ráncok fent.
Sajnos nagyon lelóg, rejtett a szemhéjam, de ez alkati szerintem, mert az anyukámnak is ilyen, és egyre jobban zavar. Én hámlasztok otthon hetente, azután pár napig szépen kisimul a mérges ránc, de aztán újra "visszajön". Gondolom erősebb hámlasztást szeretnél.....
Milyen feszesítő kezelésre gondoltál?
hajaj.. nagyjából nekem is ugyanezek vannak,amik zavarnak,és én is felfedeztem szép kis hegeket egyébként. de a legfeltűnőbb most mégis a homlokom, talán mert eddig azt nem is kenegettem..bár alkati dolog is,mert régen is ott volt az egy darab ránc középen kb. 30 éves koromtól intenzívebben, csak nem nagyon törődtem vele.. mostanáig. néha elfeledkezem róla, mert frufrut hordok (pont ezért is), de amikor kezelem az arcom,akkor elég rendesen virít,és még ha kisimítom is az ujjaimmal,akkor is ott van, csak nem olyan mélyen. ezért én talán valami hámlasztásban vagy feszesítő kezelésben is gondolkodtam kiegészítő kezelésként, vagy nem tudom,mi erre a megfelelő.
miért kéne szemhéjplasztika?
Ildikó elég jókat írt erről!
Szia, igen eltévesztettem! :)
Hát sajnos sok minden kellene, de mindenképp szeretnék egy felső szemhéjplasztikát, és a mérgesbe én is gondolkodom egy botoxon....
Az arcom két oldalán a pattanások után heges a bőröm, ami nagyon zavaró, de a száj és orr közötti ránc vagy inkább megereszkedés sem kicsi. Szóval lenne teendő, ezért most erőteljes spórolásba kezdtem!!!!
Szia! jól mondja Nelly, nekem a botox ( dysport ) segített a mérges ráncokat gyengíteni
szemhéjplasztika után kaptam a szurikat a mérgesbe és a halánték részre
látványos volt rögtön, a mérgesnél a két hosszanti ránc azonnal halványul , alig látható lett, fél év után megint kaptam botoxot, nekem be vált, szeretem :)
a homlokon a vízszintes ráncok is eltűnnek, pedig elég mély volt az a három
szóval! :) ki kell próbálnod, mert ha be válik nálad is akkor nagy lesz az örömöd :)
szia, szerintem ezt nem nekem akartad küldeni ;)
de ha már itt tartunk, milyen fiatalító kezelésben gondolkodsz?
én továbbra is várom azoknak a jelentkezését, akiknek homlok-ránctalanítása volt valamilyen formában!
Persze, kombinálni lehet, a bőr általános állapotán is kell javítani, csak ez két különböző probléma. A mérges a legsikeresebben botoxollható terület, szerintem.
Nekem mérgesbe nem volt, kérdezd Kiss Ildikót!
Sziasztok
Meg szeretnem kerdezni hogy valakinek volt-e zsirfeltoltese a szeme ala a "karikak" eltuntetesere.
Nincsen rancom de sajnos nagyon "be van esve" az arcom.
Megoldas vajon mi lehet.
Koszi
Szia!
A mérgesre egy jól beadott botox a leghatásosabb. Mivel az egy mély ránc felszíni kezeléssel nem sokat érsz el.
sziasztok!
picit olvasgattam a fórumot,de nagyon sok a hozzászólás..
37 éves vagyok, és most már jó pár éve zavar a két szemöldököm között húzódó,egyre erősebb "mérges" ránc. Vannak vízszintesek is,de az kevésbé látszik, de tény,hogy a homlokomon mintha vastagabb lenne a bőr,tágabbak a pórusok,szóval akár az egészet fiatalíttatnám,de legfőképp ez a mély ránc zavar, ami nem is olyan rövid.
Olvastam ráncfeltöltésről, botoxról, dermarollerről, hámlasztásról,és még nem tudom hány fajta kezelésről, de fogalmam sincs,melyik volna hatásos.
Ha valakinek van már tapasztalata/problémája hasonló téren, szívesen fogadnám!
A triniti kezelés egy különleges szépítő kúra, melynél a bőr mind három rétegét ingereljük elos rendszerű kezelőfejekkel. A hámot villanófénnyel, az irhát dióda lézerrel, míg a megereszkedett bőralját infravörös fénnyel. Ebből a dióda lézer viszi igazán az aknés maradványhegeket. Simítja, újraépíti, újra égeti a megrongálódott dermo-epidermális határt. Onnan, ahonnan a hám épül fel. Ha fiatal vagy, akkor nem érdemes ilyenkor a drága triniti kezelést megvenni, elég egy WRA vagy matrix rf kezelés.
Igazán a hegekre a sublatív kezelés a hatásos.
Kolbi
Látom, hogy már írták előttem, és én is úgy gondolom, hogy a Triniti kezelés jó lehet a pattanás utáni hegekre.
Én is járok rá, igaz én inkább a szolárium okozta foltokat szeretném vele eltüntetni, valamint a karikákat enyhíteni a szemem alatt, illetve, a szám melletti vonal is erősebbé vált az utóbbi 1-2 évben..... Ez utóbbira nem tudom mennyire hat majd, de az első kettőn állítólag szép javulás érhető el, csak türelmesen kell várni. Eddig háromszor voltam, szembetűnőbb eredmény elvileg ősszel lesz. Kukkants meg honlapokat a kezelésről, ott mintha heges "előtte" képekkel is találkoztam volna....