Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok kedves Döntőbizottság!:)))
rendben megadom magam, teszek fel hétvégén fotót...
de elhihetitek, hogy nem csak én nem látok változást, de a környezetem sem...:(
Én is azt mondom, mivel lassú folyamat a változás, lehet, hogy te észre sem veszed, de egy fotón már látszik!
Kééépeeet! :))
képeket szépségem !!! Hátha mi látunk valamit,,több szem elven:DD
Szia :)
Még csak egy hónap telt el.. elvileg 2 hónap kell.. még jöhet a nagy átváltozás :)
Hívd fel aki előtted volt, (Kriszta?) hogy neki milyen..
Még legyél egy kis türelemmel.. egyébként tessék fellőni magának is egy fotót, aztán majd mi a döntő tanács "megmondjuk az őszintét" (Mónika show) :D
Sziasztok!
Remélem mindenki élvezi a nyarat és akik kezelésen vettek részt egyre csak szépülnek:)
Nekem sajnos semmi nem látszik a Hifu után, és a beadott Hyalin sem hozta a várt eredmény, mert alig látszik már belőle valami...ebben tegnap megerősített a barátnőm, aki kb. 1 hónapja látott, hogy semmi változás:(
Kérdésem: valaki járt-e Kelemen O. dr. úrnál? akár privátba is írhattok...
teljes arc, állív: 250-340 -ig ha jól emlékszem, nézd a honlapjukat :)
én a PortaBellaVita-ban tudok, Pécsen.
Akkor ,ha jól látom van az orvosi hifu ami kissé drága ,de hatásos??? és van a kozmetikusok által használt hifu ami olcsóbb (bónuszon is állandóan reklámozzák),de az nem sokat ér??? Privátba valaki megirná hova érdemes menni és mennyibe kerül a normális hifu kezelés.Pesten kívül vidéken merre van Szeged környékén???
Már éppen megsértődtem és gondoltam soha többet nem beszélek veled, aztán benéztem a naplódba és megenyhültem :) Na, azéééé!!! :))))
Na tessék, ugye hogy a férfiak is tudnak profitálni a mi mániáinkból! :D :D
Igen,hyaluronsavra. Nekem az van benne, teljesen eltűnt, pedig vetekedett kb a Mariana-árokkal :)) Az összes szépészeti hókuszpókuszom közül a párom ezt szereti a legjobban, nagyon hálás érte, hogy a legjobb akarattal sem bírok mérges banyafejet vágni :))
Szerintem a hyaluronsavra gondolt
pont mondta valaki egy hete hogy ezt a kombinációt kapta és elégedett vele nagyon
botox a mérgesbe és + hyaluronos feltöltés a ráncba
Milyen feltötöanyagra gondolsz? A Botox egyedül nekem sem okozott változást a mérgesben.
Épp tegnap találkoztam egy ismerősömmel akinél hasonló dolgot vettem észre, és tessék ma egy cikk választ adott.
[link]
Pff... tényleg.. elfelejtettem, pedig tudtam, köszi szépen! Tényleg a Take Ten... :)
Köszi, egyébként mi a neve ennek a gépnek vagy kezelésnek és hol van? Már szerettem volna egy ilyet kipróbálni, vagy venni gépet, de nem találok..
Az arctappancsos edzést nem egy két alkalommal kell mint ahogy a testet sem.Állanóan kúraszerűen és fentató kezeléseket igényel.Ha megállsz úgy jársz mint a tested .kihagyok 2 hónapot ée kezdem előről a testépítést! Persze könnyebb már ilyenkor ,mert emlékszik az izomzat!
Sziasztok! Én is voltam HIFU-n lassan két hónapja. Talán egy picit szebb lett a bőröm felszíne, de a fő problémámon a megerszkedésen nem sokat segített. Én igazából nem is látok rajta vátozást, bár fényképet nem csináltam így nem tudom összehasonlítani, de el nem tűnt az biztos! :( Igaz én egy kuponos ajánlaton voltam, mert úgy voltam vele, hogy egy bizonytalan kezelésre nem költök egy vagyont. Három kezelőfejjel kezeltek, a homlokomat és a szememet kihagytuk, mert az már BB rendbe tette és így az arcra és tokára 330 lövést kaptam. Elvileg még egy hónap mire a végleges eredmény jelentkezik, de gondolom fokozatosan javulnia kéne és én abból semmit se tapasztalok.
A tappancsos arcizom edzés szerintem a Take Ten. Itt olvashattok róla: [link]
Végül is a testünk is feszesebb lesz, ha sportolunk, úgyhogy lehet benne valami, hogy az arcizmok is hasonlóan reagálnak az edzésre. Bár azt is biztos rendszeresen kellene csinálni, néhány alkalom biztos nem segít. Kíváncsi vagyok én is a tapasztalatokra!
Kérlek benneteket aki volt már ilyen hifu kezelésen segítsen és jelezze,hogy hol tudom megnézni ,ha van feltöltve képe?
Az arcizom edzés pont olyan mint a test edzés.Szerintem 3 ponton érdemes támadni az öregedő arcot.Az arcbőr,a bőr alatti kollagén termelődés serkentása és az arcizom ami kemménnyé teszi.Igen az arctorna is nagyon jó.Én Szegeden már 2 éve tornáztatom tappancsokkal az arcom és foytatni is fogom.Kemény izomzatom van az arc csont körül. évente felveszek egy gyorskúrát (heti kétszer 12 alkolom) majd fentartót 2 kéthetente egyet,nyáron pihenés! Feltölteni utána érdemes mint általában minden ilyen keményebb kezeléseknél.mert azt kimozditaná a helyéről.Csak ajálni tudom. A kozmetikus a külső börréteggen tud dolgozno,a csodagépek,belül a kollagén termelésbe és az izom edzés tart a bör allatt úgy mint a testen is.Derrmarollerel évente 3- szor 2-es tűvel és a tappancsocskák,meg egyébb kozmetika nekem jó! Csak ez nyaknál nem működik.Ezért kérdem én ezt a hifut.Köszönöm NNellynek hogy megmutatta.
Szeretném esetleg hozzáértő szakember véleményét kérni. Hátha... a bőrproblémák sokaságára...itt kérdezhetek?
Milyen a tappancsos arcizomedzés?
Én még hiszem a nyak-toka tornában. Igaz, szebb nem lett, de csúnyább sem.
Szia, megkérdeznélek,hogy ez az arcizomedzés tapancsos témában mi a véleményed? Hol csinálták és mi a véleményed róla? Megérte?
Egyébként, akinek nagyon nagyon mérges a ránc az orra felett annak először talán érdemes egy kis hyarulonnal feltöltetnie, aztán bele a botox...
A Hifuval kapcsolatban akiről hallottunk, hogy elégedett, az a Porta Bella Vita-ban (Pécs) - volt :)
Micsodaaaa??? Te meg itt vagy???? Azt hittem elvesztél!
Mutasd magad, milyen szép lettél?
Tessék fellőni egy fotót! (én is ígérgetem itt világra, azt sohasem rakok fel, lassan kirakják a szűröm a lyányok:)
Szia, voltam 6 alkalmas dermarolleres kezelésen egy kozmetikusnál, 1,5-es tűvel végezte a kezelést, de nekem szinte semmit nem használt. Télen még hagyjál, de ilyen melegben nekem nagyon csúnya a bőrüm, olyan tág a pórusom, hogy valamit kellen vele kezdeni, nem beszélve a hegekről. Otthoni hámlasztásra PC 10%-os aháját használom, heti egy alkalommal. Kozmetikusnál nem voltam hámlasztáson. A műtét után mindenképp rászánom magam valamilyen kezelésre, addig is gyűjtöm a pénzt rá.
Ha mély, akkor egy kis feltöltőanyag és hozzá a botox. Csodát tesz :)
Lehetséges! Valaki tudna ajánlani valaki mást, mert mihamarabb megszeretném csináltatni ezt a botox kezelést!
Szia! Az enyémet megnézheted, nyilvános...
További ajánlott fórumok: