Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A bőrünkre....mindenünkre káros "minden"!Uv szgárzás,elektromágneses sugárzás,légszennyezettség...Neves szakemberek is vitatkoznak a nap káros és jótékony hatásairól!
Szerintem a mai világban a mértékletességen és ésszerőségen kívűl nem sokat tehetünk :(
Ne napozzunk délben,kenjük magunkat uv szűrős krémmel...lehetőleg ne valami kőolajszármazékos tartósítószeres vacakkal.De ez az én véleményem,mindenkinek máshol vannak az ésszerűség határai ;)
Én egyébként szeretem a bioderma cuccokat.
Vajon a késő délutáni nap is káros? 17 óra után?????
Sajnos nem létezik 100 %-os fényvédelem, ha nem akarunk pincében élni. :) A naptejek csak kiegészítésként szolgálnak a kalaphoz és egyéb ruházathoz - a napkerülés mellett. Azaz amikor csak lehetséges, keressünk árnyékot, és hacsak lehet, ne a déli órákban legyünk az utcán. Extrém esetnek tűnhetek, de ha az utca egyik oldala napos, a másik árnyékos, akkor is átmegyek az árnyékos oldalra, ha amúgy a napos oldalon van a cím, ahová igyekszem. Majd visszamegyek. :)
Nem tudom, szabad-e konkrét márkanevet beírni, de a Bioderma fényvédői a világ legjobbjai, illetve tudtommal a legmagasabb faktorszámú fényvédője az Uriage Bariésun XP cream (UVB 120, UVA 65). Nem a legszerencsésebb konzisztencia kozmetikai szempontból, de nagyon hatásos: a naptól legszigorúbban eltiltott bőrökön tesztelték, erre utal a név is. Az XP, azaz xeroderma pigmentosum egy genetikai betegség, amikor hiányzik a sejtek UV indukált DNS károsodását kijavító enzim. Érdemes a képkeresőben rákeresni: kijózanítóan hathat a napimádóknak, ha látják, micsoda rombolást végez az UV fény... Sőt, újabb kutatások szerint a "sima" látható, nappali fény is rongálja a bőrt.
Mégiscsak marad a pince... :D
Állítólag egy lifting 6-10 ezer euro között mozog...🤐🤐
Jaj.....
Köszönöm!
Eltüntethető teljesen?
A májfolt eltűntetése nagy buli. Tapasztalt bőrgyógyászokat is meglepi a barna folt. Szolgáltat egy-két meglepetést.
Kolbi
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy ide írok, de nem találtam más aktív fórumot.
Májfoltot szeretnék eltüntettetni az arcomról. A naptól jött ki 1-2 éve és úgy látom egyre csak nő. Voltam párszor gyémántfejes arccsiszoláson, de nem látok változást. Lézeres eltávolításról olvastam még, nem tudom mennyire hatásos. Kihez érdemes mennem, esetleg van vkinek tapasztalata?
Dr. Kolat Zsuzsannát néztem ki az Alfa-mednél. Az jó hely?
Gyönyörű lett a hölgy és természetes!
Döbbenetes átalakulás!
😀
Szia!
Restylene volt az anyag. A rossz helyre (felületesen) beadott hialuronsav a szem alatti területen évekig ottmarad. Tehát ha tetszik, hamar fel fog szívódni, ha nem, mert túl sokat adtak és rossz helyre, akkor jó sokáig ott tud maradni:((
A kioldás egy enzimmel történik, a töltés helyére beadják (több kis szúrás) és láss csodát a hurka a szem alól eltűnik. Jó esetben. Rossz esetben a saját szövetdet is megeszi és gödör keletkezik, megráncosodik a bőr, stb. Ezért vártam vele olyan sokáig, mert nagyon féltem. A legjobb ha magától szívódik fel az anyag.
A felszívódás egyenletes, gyakorlatilag az enzim elfolyósítja a töltőanyagot és a szervezet lebontja.
Én dél körül kaptam meg és estére látványosan leapadt a pukli. Sajnos a végeredmény csak pár nap múlva végleges, az eufória után rá kellett jönnöm, hogy a négy évig kifeszített bőr alól ha eltűnik a töltés, az nem lesz tökéletes, de sokkal inkább egy kicsi ránc, mint egy hurka a szem alatt.
Szia! Örülök, h írtál! BH-val én is meg vagyok elégedve, nekem szintén csináltak tetoválás eltávolítást. Korrektek voltak, az utolsó lövésalkalmakat ingyen kaptam.
Most a Venus Viva Rf arcfeszesítő kezelést kezdtem el náluk, amelyet egyelőre nagyon jónak találok, meglepően hatásos már ez az első alkalom is /még 2 van/. Persze esztétikai kezeléseknél mindig nyugtával dícsérjük a napot, viszont a kezdeti hatás nagyon tetszik!
Melyik/milyen anyaggal lett töltve az arcod, hogy 4 évig kitartott? Ez rengeteg idő.. Hogy működik a kioldás? Egy helyre szúrnak be egy kis anyagot, vagy több kisebb szúrás történik?
A felszívódás egyenletes, tehát arányosan egyre kisebb lesz, vagy ez változó és egyenetlen, amelyet esetleg surló fényben még látni is lehet?
YouTube
Facegym