Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Apasági vizsgálat fórum

Apasági vizsgálat (beszélgetős fórum)


1 2
44. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 42. - Handymandy)
2023. febr. 4. 13:14
Emlékszik mindenre,együtt bográcsoltak,tortát kapott és rengeteg ajándékot a szülinapjára.Minden egyes alkalomra emlékszik amikor jött vagy elvitte az apja. Tegnap sírt,mert még csak köszönésre sem méltatta az apja,mint az idegenek. Rettentően haragszom rá emiatt,felesleges időhúzás és lelki fájdalom a gyermeknek. Ugyan mi fog változni az eredmény után,ha ennyire lelketlen egy ember? Itt már nem is a pénzről van szó,hanem a lelki fájdalomról....
43. Főnix3 (válaszként erre: 35. - 9b10f3d7ff)
2023. febr. 4. 10:45

Szerintem nem állja meg a helyét a példád. Gondolod, csak akkor értem a példád, ha kúrásról lesz szó? :DD Jesszus..


A szexuális életem nem tartozik a 10 éves fiamra, de egy rohadt vérvizsgálat, amit a szarházi apuka kér, azt elmondom. Ennyi.

Ez nem gonoszság.

Ez a fajta hallgatás,ki fog derülni. A gyereknek később nagyon szarul fog esni, hogy elhallgattam valamit.

Tudod az ilyen apukákat nem érdekli, hogy a gyereknek mennyire fájdalmasak ezek a kimondott szavak, nem csak anyukának mondja négyszemközt. Nem tudod mindentől és nem is kell mindentől megvédeni a gyermeked.

Olyat mondhatsz neki, hogy apuka nem tudja kifejezni az érzéseit, ne haragudj rá, erről ő nem tehet,apuka kérvényezte egy DNS vizsgálatot, mert ki akar szúrni velem, nem veled, nekem akar fájdalmat okozni....blablabla

42. handymandy (válaszként erre: 40. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 4. 09:41
Értem. Azért egy 10 évesnek 5 év nagyon sok idő. Akármilyen emlék is van. A pszichológust sztem most felejtsd el, legyetek a gyerekkel sokat együtt, érezzétek jól magatokat. Neked párod nincs?
41. Érdekes73 (válaszként erre: 40. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 4. 09:37
Szomorú. A gyereket vigyed sokat programozni, kirándulni . Kamaszként meg sokat beszélgess majd vele hogy nem őt minősíti a b. apja hozzáállása.Tudom nem vigasztal de van olyan ismerős aki a gyerek 14 éves koráig együtt élt a férjével rendesen .Váláskor mégis bedobta "apuka" hogy ne kelljen fizetnie hogy nem az övé a gyerek.Durva válás volt gyerek is megsínylette de azóta felnőtt , megtalálta a helyét a világban és persze nem kíváncsi a b.apjára.Sok ffi nem csak a nővel a gyerekeivel is szakít és hátra se néz.
40. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 39. - Handymandy)
2023. febr. 4. 09:21
5 éve nem látogatja a gyereket,de emlékei vannak a gyermeknek. Tartásdíjat fizetett eddig de április óta azt sem. Mivel én már az államtól kapom és azok be akarják hajtani rajta,most ezzel állt elő. Ez van....
39. handymandy (válaszként erre: 38. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 4. 09:15
De ők (apa, fia) találkoznak rendszeresen? Egyáltalán honnan jött az agymenès,hogy apasági pert indít?😳 Miben segít, miben támogatja a gyereket, miért kötődik hozzá a gyerek?
38. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 37. - 9b10f3d7ff)
2023. febr. 4. 09:05
Így van,ez az apa teljes mértékű felelőtlensége,hogy ennek a dolognak teszi ki a gyermeket. Én sem tudom mi a célja,tudja ő nagyon is jól hogy ő az apa. Kérdem én is magamtól,hogy ugyan mi fog változni ha megjön az eredmény? Talán akkor majd szeretni fogja,vagy látogatni? Vagy támogatni? Ráadásul igen,a gyerek nagyon kötődik hozzá,amibe én nem szólhatok bele,Ő joga és érzései. Kíváncsi vagyok mi várható ebből az ügyből....
37. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 36. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 4. 08:23

Sajnálom nagyon a gyereket.

A helyedben biztos én is a pokolba kívánnám a pasit,nem is miattam, hanem a gyerek miatt.


Muszáj elhinnem, hogy így történt, de akkor sem értem a bíróságot, miért nem külön-külön hirdették ki az ítéletet, illetve a gyerekkel miért közölték, miért nem veled mondták el, aki a gyermek képviselője vagy?

Addig a gyerek kint maradhatott volna valakivel.


Oké, tudom ez a HA esete, de nagyon morbid számomra,

Sok erőt kívánok ehhez az ügyhöz!


Nem vagyok anya, vagy apapárti, emberfüggő vagyok. Sokszor az anyának ítélik a gyereket akkor is, amikor az apa talán alkalmasabb lenne, DE most ebben az esetben,a Gyámhivataltól kérnék segítséget, hogy ne kelljen az apával találkozni a gyereknek, ne kavarja fel újra és újra.


Persze nincs nálam a bölcsek köve, talán a te gyerekednek pont az lenne a szeretet megerősítése, ha érezné, az apja mégis érez iránta szeretetet.

36. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 30. - 9b10f3d7ff)
2023. febr. 4. 08:08
Én is felháborítónak tartottam a személyes megjelenést,de mivel a gyermek volt az I. rendű alperes,így kötelező volt a megjelenés,elbuktuk volna a pert. Nem kellett mondania semmit,de igen a bíró ott kötelezte apukát a mintavételre,így tegnap történt meg szájából vettek mintát,és apukának is. Ugyan mit mondtam volna? Mit lehetett volna hazudni egy gyereknek,aki már átlátja a dolgokat? Azért nem ostoba egy 10 éves gyermek,főleg hogy kötődik is az apjához,soha nem volt ellene nevelve. Most ezt találta ki,hogy tudja húzni a tartásdíjat,de csak tudom tán hogy ki a gyermekem apja. Elbukja utána vagy fizet,vagy eldönti mit akar. Nem olyan kellemes ez,pszichológushoz járunk azóta,mert nagyon megviseli a gyermeket!
35. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 34. - Főnix3)
2023. febr. 4. 08:03

Nekünk felnőtteknek kell eldönteni mi fáj jobban, az igazság, vagy a az általad hazugságnak mondott hallgatás.


Tegnap, ahogy még olvasgattam egyik fórumon írtad.


"Szóval, volt olyan , hogy külsőre nagyon csinos volt a lány, de kiábrándító volt a szája, amint kinyitotta. Viszont, csinosan duci volt a csaj, akivel lefeküdtem, mert imádni való volt a mentalitása. :)"


És akkor gondoltam, hogy talán neked azzal a példával lehetne megmagyarázni, mit szerettem volna, hogy átmenjen. Jó esetben van mindenkinek férje, élettársa, stb., de arról nem kell beszámolni a gyerekünknek naponta, hogy anya majd, ha elalszol szexelni fog apával, baráttal, barátnővel?

Ha erről nem beszélek a gyerekemmel, akkor hazudok, mert úgyis majd egyszer megtudja a gyerek?

34. Főnix3 (válaszként erre: 28. - 9b10f3d7ff)
2023. febr. 3. 20:30

Az, hogy azt mondod neki,a vérvizsgálatkor,hogy a vérszegénységét nézitek nem hazugság?

10 éves a fiam, nem hülye! Most szívem szerint vagy 10 felkiáltó jelet tennék!

Az ikreim 12 évesek voltak a válásomkor, nem hazudtam soha nekik, apa folyton szart formált belőlem előttük, én mégis mindig védtem, hogy csak szomorú, meg hasonló, közben ott fúrt, ahol csak ért...

Szerinted meddig lehet védeni egy szar alakot? Persze, hogy két év után, miután ellenem hergelte a gyerekeket, megvilágosodtak.

Övé maradt a ház, mindent ott hagytam neki,pedig 17 év után járhatott volna mindennek a fele, de lemondtam, csak szabad legyek!

Nem alhattak ott a saját gyerekei, mert a háza nem hotel..

Hogy magyarázod el ezt nekik?

Vagy, hogy a 12 éves gyereknek kell elhozni az 5 éves testvérüket az oviból,és vigyázni rá, mig beestem 21-22 óra után, mert anya 2 helyen dolgozik, apa meg a f@szát veri otthon?

Hiába akar az egyik szülő kíméletesen, intelligensen elválni, ha a másik egy ...chh

2023. febr. 3. 20:12
Nekem csak bulibol van DNS vizsgalatom, es mivel megosztosra tettem, tudom, hogy a csaladi "legengak" igazak voltak.
32. Soufflet (válaszként erre: 30. - 9b10f3d7ff)
2023. febr. 3. 20:07

Elhiszem, es ertem az okat.


Azt viszont fenntartom, ha spesi helyre viszik oket, vagy igy, vagy ugy, hazudni kell.

En is valami mast mondanek, minthogy az apja egy szarzsak.

2023. febr. 3. 20:04

Ezek szerint te tudod, en nem, ki veheti le a mintat egy ilyen vizsgalatra. Mert irta, ehhez utazi kellett. Csak gondolom, nem minden haziorvos.

10 eves gyerek mar lehet kivancsi. En is megneztem akkor mar a leleteim, ha unatkoztam, ha nem is jelentett meg semmit. Anyukam megmutatta mi a referencia ertek, mennyi a vasam, es elmagyarazta, hogy ezert kell vasat szednem, es ha feketet kakalok, az a tablettak miatt vannak, ha szorulasom van, szoljak.

Egy 10 eves gyerek nem hulye. Ha anyuka sumakol, kibukhat. Mondjuk azon, miert nem mutatsz meg egy papirt.

En sem mondanam, de nyilvan csak megfelelo helyeket vesznek mintat. Akkor meg inkabb tudja az igazat, minthogy hazudjak a semmiert.

30. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 29. - Soufflet)
2023. febr. 3. 20:00
A gyerekeknek speciális helyen van a meghallgatás, speciálisan képzett szakemberekkel, kizártnak tartom, hogy ezt így a gyerek előtt tárgyalta a bíróság, mert bizony akkor simán lehet perelni.
29. Soufflet (válaszként erre: 19. - 9b10f3d7ff)
2023. febr. 3. 19:46
Egy birosagot beperelni azert nem piskota dolog es koltseg. Szerintem az atlag ember ritkan nyerhet ilyenkor. Foleg, hogy elementek a vizsgalatra az eloirt helyen, idoben, vagyis beleegyeztek.
28. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 26. - Főnix3)
2023. febr. 3. 19:36

"A gyereknek jobb lenne, ha kiderül 16 évesen, hogy anya hazudott az érdekében , mert apa ..,"


Nem hazudni kell egy 10 évesnek, csak hallgatni, majd eljön az ideje mindennek.

Elbeszélünk egymás mellett.

De mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy akarja, úgy keseríti, töri össze a lelkét, ahogy akarja és úgy teszi boldoggá, ahogy az esze, a szíve diktálja.

Ennyi volt részemről.

27. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 3. 19:28
Jól értem, 10 évig fizetett, gyanútlanul? Semmi nem történt, csak elgurult a gyógyszer?
26. Főnix3 (válaszként erre: 14. - 9b10f3d7ff)
2023. febr. 3. 19:26

Az igazság híve vagyok! Nem anyuka a gonosz. Apuka hozta ilyen helyzetbe a gyermekét és az anyukát! Nem értem miért kellene anyukának védeni a szarházi apukát?

A gyereknek jobb lenne, ha kiderül 16 évesen, hogy anya hazudott az érdekében , mert apa ..,

mindegy, nem akarom illetni.

Én is védtem a gyerekeim apját a bíróságon kétszer, hazudtam, azt hitte megütöm a lábam miatta és kivágta maga alatt a fát, hogy én védem őt és miatta hazudtam. Nem így lett, a bíróság látta, hogy én nem akartam az apjuknak bajt, de a gyökér ezt nem érezte,hát megkapta a büntetését.

Jó, ha van egy stabil lábon álló szülő.

25. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 23. - Főnix3)
2023. febr. 3. 19:20

Csak leírtam a véleményem, ilyen vagyok, ez azt jelentette jelenesetben, hogy tudom hogyan zajlik egy DNS vizsgálat.


Soha se mond, hogy soha, láttam én már karón varjút.

24. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 21. - Főnix3)
2023. febr. 3. 19:17

Nem is mondtam, hogy fényezni kell.


Van amikor azért csattan az ostor a gyerekeken, mert a szülők a gyerekkel operálnak, azzal zsarolják a másikat.


Nem azt mondom, hogy itt az anyuka zsarolja az apát, általánosságban játszmáznak a szülők.

23. Főnix3 (válaszként erre: 11. - 9b10f3d7ff)
2023. febr. 3. 19:16

Milyen cinikus vagy! Hidd el, az őszinteség a járható út!

Nem fog egy köcsög apukából, minta apuka lenni!

22. Főnix3 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 3. 19:14
Nem is kell. Mindig legyél őszinte a gyerekkel. Később megért mindent.
21. Főnix3 (válaszként erre: 6. - 9b10f3d7ff)
2023. febr. 3. 19:12
Ebben az esetben nem! Nálunk is csúnya válás volt. Mindig mindent elmondtam a gyerekeknek. Az idő engem igazolt.Soha egy rossz szót nem mondtam az apjukra, sőt védtem is, de nem fényeztem.
20. Főnix3 (válaszként erre: 4. - 9b10f3d7ff)
2023. febr. 3. 19:08

Minden hazugság kiderül.Utálom a hazugságot, és a játszmákat!

Miért nem tudhatja a gyerek, hogy mekkora gyökér apja van?

Inkább most tanuljon együtt élni a gondolattal, mint hogy anyuka évekig hazudik és később szembesül!

19. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 3. 19:00

És a gyerek előtt beszélt a bíróság arról, hogy az apa vitatja a gyermek tőle van?

Egyszerűen nem tudom épésszel felfogni, hogy egy bíróság ilyet tegyen. Be is perelném őket az 1000 %.

Hogy másik szülő előtt ezt megvitatják, teljesen természetes, nem látnokok kinek van igaza, dehogy a gyereknek mondjál el, hogy akit eddig apádnak gondoltál, azt mondta nem az apád, az nekem meredek.

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - 9b10f3d7ff)
2023. febr. 3. 18:54
Igen,vinni kellett! Felőlem azt csinálsz amit akarsz! Nem én kezdtem hanem az apja!
17. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 3. 18:43

A gyereket is kellett vinned a bíróságra? A bíróságnak is gratulálok!!!

Ha fejedre állsz, az én véleményem akkor is az, hogy nem kötöm a vizsgálat okát a 10 éves gyerekem orrára, ha hányni tudnék is az apától.

16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - 9b10f3d7ff)
2023. febr. 3. 18:39
ugyan ne viccelj már,hát bírósági ügyben minket vagyis a gyermeket tette meg alperesnek,ahol meg is jelentünk. Ott kérte apuka hogy saját költségén megcsináltatja a dns vizsgákatot. Mit hazudtam volna a gyermeknek? Vidámparkba megyünk Debrecenbe,de egy néni beletúr a szádba? Ne idétlenkedj már légyszíves!
15. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 12. - Handymandy)
2023. febr. 3. 18:36

Te így látod, én meg másképpen. Ilyen a világ.

Annyi férfi és nő nyomorítja meg a gyermeke/i lelkét, hülye kis bosszúból.

Azt a rohadt papírt a gyerek orra alá lehet nyomni, amikor 20 éves lesz akkor is, hogy nézd!!!

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook