Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A lapos barack miben más fórum

A lapos barack miben más (tudásbázis)

14. tsfmvk
tegnap 16:39

Van magyar fajta is, az a neve hogy Remény.

Annál édesebb barack nincs is.

13. komor (válaszként erre: 9. - Kéksirály2)
tegnap 15:26

Főleg a multiknál lehet vele találkozni. Kb 2-3 éve jelent meg a piacon, de lehet régebben is. A pennyben is árulták, de ma voltam egy lidl üzletben, ott Saturn barack néven volt a pulton. Már az árára nem emlékszem pontosan, olyan 900 Ft körül volt kilója.

Nekem ízlik, nagyon hasonló íze van, mint a normál baracknak.

12. 55Judit (válaszként erre: 11. - 55Judit)
tegnap 10:51
jav: Abban...
tegnap 10:50
Amman hogy érzékenyebb a betegségekre. Ha 10 naponta nincs vegyszerezve, akkor vége. Van hogy így is kimegy a fa. nem véletlen hogy kevés házi kertben foglalkoznak vele.
10. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - Gratia)
tegnap 10:31
Én ettem már lapos barackot is. Sajnos nagy különbséget nem tudok tenni, már ami az ízüket illeti. Igazán finom, zamatos barackot nagyon régen ettem. Sem a hagyományos őszibarack, sem a kopasz barack, sem a lapos barack íze nem az igazi. Ha mégis rangsorolni kellene, akkor a lapos jöhet szóba. Abban még - ha ízre nem is volt nagyon finom - nem találkoztam "gumissal". A nektarin és az őszibarack időnként "gumis".
tegnap 10:13
Eddig még nem találkoztam lapos barackkal - kivéve amikor a gömbölyű összenyomódott.
tegnap 06:34
Én ugyanazt gondolom mint Timycat.
7. semleges (válaszként erre: 6. - Kalmanka511)
tegnap 04:21
Szerintem is.
tegnapelőtt 23:17
már rég ettem lapos barackot de mintha nem lenne annyira ízes, mint a kerek. Jól emlékszek? Ti mit gondoltok?
5. timycat (válaszként erre: 4. - Gratia)
tegnapelőtt 22:13
Nem
tegnapelőtt 22:05
Vastag a héja?
3. globus (válaszként erre: 2. - Timycat)
tegnapelőtt 22:00
Nekem a lapossal nem volt szerencsém. Jóformán csak magból állt, némi héjjal.
2. timycat (válaszként erre: 1. - Gratia)
tegnapelőtt 21:58
Nem tudom mi a különbség, de én eddig ami lapos barackot ettem mindig finom volt pedig több helyről származott, a kerek barackokkal nincs mindig szerencsém.
tegnapelőtt 21:52
mint a kerek barack? Még soha nem ettem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook