Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk (beszélgetés)
Igyekszem ügyeskedni!!!:)))
Ti amúgy hogy vagytok??
Hát tegnap totál káosz volt az tuti!!De már inkább vicces volt mint idegesítő!!:):)
Nem akarom elszolni a tejcsis témát de remélem elég neki!Most mértem fürcsi és kaja előtt csupin 4700gr 3 hetesen!!4000grmal jöttünk haza a kórházból!!Bár össze vissza eszik néha 1.5 óránként néha meg 5óra alvás után kéri a cicit!!
Szia!
Gratulálok, olvastam a tegnapit:( Majd belejössz!!!!
Sziasztok!
Tiszta boldog vagyok tők jól sikerült eddig a második egyedül töltöt napunk!!!:))))Happy vagyok!!;)
Szia!
Megkaptam a prividet, ha elrendeztem a gyerekeket, akkor majd megírom, hogy nekem, hogy történt a dolog.
Bence is nagyon bele jött a hisztibe....már sokszor tök hülyének érzem magam,mert annyit kiabálok....csak így érti amit mondok...különben üt vág....
de ha rákiabálok meg sértődik és el vonul,vagy épp meg nyugszik....
Köszi jól vagyunk, szerencsére senki sem beteg!
Annyira gyorsan mennek a napok, hogy néha jobb lenne ha legalább 30 órából állna egy nap és akkor mindenre jutna elég időm. Azért ülök itt a gép előtt is keveset, mert nincs rá időm:(
Szabolcsra ráhagyom a hisztiket, nem tudok vele mit kezdeni. Persze amit nem szabad azt nem is engedem meg neki, hanem hagyom hadd hisztizzen.
Szia!
Nálunk is volt ilyen, elég keményen, Danikánál!
Sziasztok!
Most vagyok én is:)
A héten majd csak vasárnap dolgozom:) Gyerekeket viszem lassan fürdeni, előtte adok nekik vacsit, aztán 8 körül mennek aludni.
Nekünk szerencsére egyik gyerekenél se volt gond se a fogzásnál, se az oltásoknál.
Most van benne Szabolcs javában a dac-korszakban. Már nagyon unom!
Igen, lehet a front is, Kitti is nyűgi volt délelőtt, meg mások is panaszkodtak! A fog, az leginkább kínozza őket!
Nekünk most nem jön, de várható:)
Most én sem panaszkodom!
Miért nem alszotok?
köszi nem panaszkodhatom! És ti?
bár az alvással küszködünk!