Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk (beszélgetés)
Nálunk minden oké, Danika oviban, Kittinek jön a foga!
És felétek? Alakul a munka?
Dumcsizzunk!
Mesélj, mi a helyzet felétek?
Sziasztok!
Én mindig írok pár sort, csak ritkán talizok vkivel:( Pedig jó lenne néha kicsit dumcsizni!!!!
Szióka!
Úgy gondolod, töröljem őket???
Hogy vagytok?
Sziasztok!Tényleg nagyon behalt ez a fórum,pörgessük már fel csajok!
Grepike a táblázatban olyanok is vannak akik már hetek óta erre se jártak.
Sziasztok!
Én is mindig bekukk, de szinte soha senki.
Hova lett mindenki?
Én sokat megyek mostanában. Dolgozok.
Napközben a csajok lekötnek, meg a házimunka. Amikor déli alvás van, akkor többnyire dolgozok. Délután pedig mikor hazaér az apjuk, már indulok is- dolgozni :)
Minden este megyek, hogy teljesítsük a tervet.
Este 7, fél 8 mire hazaérek. Fürdetünk, etetünk, alszunk! :)
Jövő héttől indul a suli is, úgyhogy még jobban el fogok tűnni. - de ha tudok, szakítok majd időt a naplóírásra.
Pusza
Szia!
Tényleg nagy a csend itt ☺
Mi újság Veletek?
Sziasztok!
Szép vasárnap délutánt Mindenkinek! Biztos pihiztek!
Hogy vagytok?
Vártunk, hogy kijöjjön egy fogacska Kittinek, de nem érkezett meg! Lázas volt, meg hígabb volt a széklete, többször naponta!
Sziasztok!
Sehol senki egész nap...., pedig nincs jó idő, hogy mindenki csavarogjon ☺
Megkaptam az első kitüntetésemet! :)
Férjem szavaival élve: Fog ez menni, kisanyám! :)
Sziasztok!!
Tegnap nagy nap volt mind a két gyermekem 20 órakor szunyált!!Tiszta hihetetlen!Csak ma meg ne fejjeljék!!
Hali!
Nálunk egész éjszaka és napközben is folyamatosan esett a hó ezért most is havas minden. És most éjszakára már fagy. Remek lesz reggel a csajokkal boltba menni...
Jól vagyunk, elvagyunk, csak nagyon fáradtak vagyunk - apjukkal. A csajokba annyi az energia, hgoy csak na. Sárát alig bírjuk esténként lefektetni. Ma is fél 10 után aludt el.
Mindenki jól van?
Szia!
Felénk esik az eső:(
Gondolom felétek is, mert nem vagytok messze!
Szia!!
Akkor itt már gáz van már tegnap voltunk 3 hetesek :))) csak vicceltem majd kialakulnak a dolgok itt is!!!
Ok,kíváncsi vagyok....:)
Hát sajnos nálunk ismét költözés lesz......sajnos nincs munka és én meg már utálom a nélkülözést,így mondtam Lacinak menjünk haza,ott jobb mert nincs albi meg gáz....
szia!
Nálunk is az elején összevisszaság volt, de kb. 2 hetesen beállt a szopis dolog. Igaz, hogy alakulhatott volna jobban is, de nem panaszkodhattam, mert bár napközben kétóránként cicizett, de az éjszakát átaludta. Csak a szopi idő volt túl hosszú, mert féléves korára tudtam 1 óráról, félórára lecsökkenteni.
Biztos hamar beáll majd nálatok is egy rendszer, és lesz elég tejcsi is.
Köszi, jól, épp most készülünk fürdeni, megyek is!
Kitartás!
Pszi nektek!