Anyósom... (beszélgetés)
Kar hogy nincs itt kulon olyan kategoria hogy 'anyos'.
Ha valakinek van otlete segitsen!2 het mulva erkezik az anyosom a parjaval 3 hetre latogatoba.Anyos meg a ferje francia.Beszelni nem tudunk (jobb is).Mindket lanyuk itt el,az egyiknek 3 gyereke van,masiknak mg nincs gyerkoc.Tavalyi latogatasnal az en manoim kaptak 1 kifesto konyvet (ketten) 1 szinesceruza keszletet a kislanyom egy orvosi szettet a kisfiam egy autot..Ennyi es nem tobb.Ezzel szemben a lanya 3 gyereke 3 nagy szatyornyi ajandekot es ruhat,a masik teso meg egy kisborondnyi kozmetikumot.Szot nem szoltam.2 hetig voltak nalunk,kb a fenekuket nyaltam fenyesre.Mikor a sogornomekhez mentek at unokazni,(egesz napra) egy kavet kaptak.Reggel 9-tol este 6kor jottek haza,es kb felfaltak a hutot.A legjobb az hogy a parom nem beszel a tesojaival mar evek ota.(persze hogy en vagyok a hibas mindenert,holott kozom nincs az egeszhez)Tavaly anyosnak tamadt az a fantasztikus otlete hogy elviszi a kicsiket jatszani a sogornomekhez.Illetve a sogornomek hivtak meg oket,Akkor voltak 2 evesek:)Ember elkuldte oket a francba,de az egesz ugy jott vissza,hogy EN voltam az aki bekavart.
Most kezdodik minden elolrol.anyos MAR MOST elkezdte hogy viszi a 2 kicsit a sogornomekhez,mert neki fontos hogy az unokai egyutt legyenek.En ezt meg is ertem,DE nem fogom elengedni a kicsiket az tuti.Parom most nem szol semmit,attol felek,ha anyosek itt lesznek,majd kirobban,es cirkusz lesz megint.
Ha van valaki aki tud barmilyen megoldast kerem segitsen!En mar feladtam..