Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)
Sziasztok!
Tud valaki Szegeden olyan bőrgyógyászt ajánlani, akinek magánrendelése is van? Priviben is jöhet.
Köszi!
Ma délelőtt voltam kivetetni az anyajegyemet, és amennyire féltem, annyira nem volt fájdalmas. 1 orvos, 1 ápoló, meg 1 asszisztens volt benn, és mind nagyon kedvesek voltak. A mikor az asztalon feküdtem, akkor már egyre bátrabb kezdtem lenni. Az egészből csak a szúrás fájt (Mint pl.: egy oltás), és a vágást éreztem (de NEM fájt!) utána a doki kiégette az ereket, amit szintén nem éreztem. Ezután összevarrta a sebet 2 öltéssel, és tett rá egy ragtapaszt. A tapaszt 2 naponta cserélni kell, és a varratszedés 24.-én lesz.
Az egész nem fájt, de amint említettem csak érezni lehetett pár dolgot. Aki most készül a műtétjére, azt csak megnyugtatni tudom, és az SZTK se olyan rossz! ;) Most kb. 1 órája műtöttek, néha kicsit érzem a sebet, de nem fáj.
Hajrá mindenki!
Sziasztok!
Lenne egy anyajegy a lábamon,amit le szeretnék veteni Sztk-s úton. Bőrgyógyászhoz kell először menni, vagy egyből mehetek a sebészetre?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv mindenkinek!
Nekem ma délelőtt fogják kimetszeni az anyajegyemet, és eléggé félek. Olvastam a sok hozzászólást és elég megnyugtatóak, de You Tube-on is láttam pár dolgot és nem volt valami bátorító. :( Tapasztalatom még nincs ilyen téren, és ez lesz életem első ilyesféle beavatkozása. Olvastam, hogy sokan kíváncsiak vagytok arra, hogy hová érdemes menni. Én először a fehérvári Szent György Kórházban lévő bőrgyógyászatra mentem, ott a doki (nem volt valami kedves) elküldött a sebészetre, hogy ott vegyék ki. Jelenleg itt tartok, még délután megírom, hogy mi történt. Mindenkinek sok szerencsét!
Szia!
Én tegnap voltam műtéten Bottlik doktor úrnál és hát teljesen igaz amit leírtál róla:P Én úgy vagyok vele,hogy ha szép lesz a végeredmény,akkor megérte nála csináltatni. Viszont ott a Bőrklinikán úgy kell kihúzni a doktorokból az információkat,még az alapvető dolgokra is nekem kellett rákérdezni(főleg a doktor úrnál,aki minden egyes mondatomba belevágott,hogy kezétcsókolom!:D).Általában az volt a tapasztalatom,hogy ott mindenki siet,nem érnek rá rendesen foglalkozni a betegekkel.De mindegy,túl vagyok rajta és remélem szépen begyógyul,és augusztusban már fürödhetek a Balcsiban:)
Héló!
Napozást ahogy csak lehet,kerülni,de ezen a nyáron főleg,és min.50 faktoros krémmel,vagy sebtapassszal,vagy kalappal,mindennel felszerelkezve mehetek csak ki. :)
A víz sebbel való érintkezését nekem legalább egy hétig kellett kerülni,amíg le nem szedték a kötést az arcomról és az orvos azt nem mondta,hogy mostmár oké. :)
Úgy kb. egy életen át a napozást.
Max. faktoros fényvédővel kell állandóan kenegetnem.
Fürödni sztem utána lehetett.
Szia!
Most picit megnyugodtam:)
Azért kellett ekkorát,mert a kézfejen nagyon feszes a bőr,azt mondta a doki,hogy csak így lehet megoldani,hogy majd szép legyen és tudjon alkalmazkodni a bőröm,mert nyúlnia kell.Azt mondta,hogy majd nagyon vékony heg lesz.Eddig be volt kötve,de most ugye mindig látom,és zavar,mert el se tudom képzelni,hogy fog majd kinézni.Köszönöm,hogy írtál:)
Szia!
Nekem is így nézett ki először, de egy hét alatt nagyjából eltűnt a seb, csak a piros vonal maradt, ami idővel szépen elhalványodott. Azt viszont nem értem, miért vágtak ilyen nagyot... Nem volt olyan nagy az anyajegyed!
Sziasztok!
Nekem 2 héttel ezelőtt vették le(kézfejemről) sebészet úton az anyajegyemet.Tegnap volt a varratszedés,nagyon csúnya a sebem.Tudja valaki mennyi idő mire "szépen"behegesedik?Ma eléggé kétségbe estem, hogy ez mennyire lesz ronda:(
Tettem képet a naplómba!
Szia Syerra!
Köszönöm szépen a választ! :)
Sziasztok!
Én a szám felől szeretnék levetetni egy anyajegyet...voltam magánrendelésen és azt mondta hogy csak plasztikai sebész veheti le...Olvastam hogy volt már aki Miskolcon vetette le plasztikai sebésszel a kórházban.Azt szeretném kérdezni hogy oda hogy lehet időpontot kapni?..Magánúton 25-30000 ft ami sok.
Szia Netti022!! :)
Válaszoltam! :)
Igenigen,az orvos is mondta,hogy min.50 faktoros,vagy pedig tapasz legyen rajta! :)
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás tapasztalatai
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Anyajegy eltávolítás! Hol?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- Anyajegy eltávolítása
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?