Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)
Szia, nem faj jobban, egyaltalan nem igen faj utana sehol.
A fertozesveszely kicsit nagyobb ertelemszeruen, de nem veszesen. 48 oraval a mutet utan lehet nyugodtan mosni vizzel.
Nekem a hátamból metszetek ki anyajegyet, de egyáltalán nem éreztem csak az érzéstelenítő szurit. Utána már semmit. Az érzéstelenítő hatása után sem fájt, csak húzódott.
Gondolom, azt az orvos elmondja, hogy ilyen helyen mi a teendő.
sziasztok! én ma vetettem le 3 anyajegyet az arcomról, az aestheticában.. még nem ment ki az érzéstelenítő, pedig a doki azt mondta fél óra alatt kimegy, de ennek már több mint egy órája... mindegy... persze izgulok, mennyire fog fájni, ha kimegy...
az a kérdésem, hogy ha fáj, akkor szabad jegelni? mert ezt elfelejtettem ott megkérdezni, de vettem fájdalomcsillapítót... :)
Sok mindenben igazad van! Nem szabad rizikózni a lézerrel! Neked biztos szépen fog gyógyulni, mert ahogy előzőleg olvashattad, az arcon szépen gyógyul a heg.
Nekem sajnos a hátamon nem gyógyult szépen (állítólag ott senkinek nem lesz túl szép, mivel ott nem túl jó a vérellátás), de az úgysem olyan feltűnő helyen van.
Sziasztok!
Nekem az arcomról - szinte az állam vonaláról - szedtek le anyajegyet tegnap.
Végigolvastam előtte szinte az egész fórumot, totál feleslegesen...
Nem voltam bőrgyógyásznál, mert esztétikai okból akartam megszabadulni egytől, rögtön plasztikai sebészhez mentem.
25 e volt (Bp), nagyon kedves volt és vicces a doki, végig szórakoztatott "műtét" közben, nem éreztem semmit csak az elején egy szurit, de az se fájt. Túl van misztifikálva ez a történet, annyi az egész hogy bejelentkezel egy szimpi dokihoz, leszedi aztán kész. Mielőtt rátette a kötést meg akartam nézni hogy néz ki, semmi különös egy vágott seb összevarrva. Fél órát töltöttem a rendelőben, ebből kb 20 perc volt a műtét. Utána kérdezte hogy lekapjon-e még egyet, de most nem akartam még egyre vigyázni.
Ez a víz meg nap dolog hogy hány nap után meg hogy s mint... Ez olyan mintha elvágnád magad rendesen, csak itt előtte érzéstelenítést kapsz. Utána egy órával elkezdett húzódni, megnéztem egy filmet hogy ne gondoljak rá, mire vége lett már nem is fájt, azóta se érzem. Ha valakinek fáj utána, ne aszpirint vegyen be mert az vérhigító.
Azt persze még nem tudom hogy fog kinézni, de a doki szerint ha nincs hegesedési problémám akkor jól. Nem kell túl sokat gondolkozni ezen, se félni. Ha zavar valahol néhány, szedesd le.
A lézerezőket meg nem értem, miért kell ezzel lutrizni? Nem lesz szebb a bőrötök azzal sem és teljesen rizikós. Így készül szövettan, és egy fehér hajszál vékony vonal lesz az eredmény pár hét múlva.
Sziasztok!
Tegnap délután a nyakamról szikével távolítottak el egy festékes anyajegyet. Estig hatott a lidocain, abszolút nem fájt addig. Viszont este már alig tudtam elaludni, sehogy se volt jó az alvás és azóta se csökken a fájdalom, sőt.. ég, lüktet, húzódik. Gondolom ez normális, elvégre csak belevágtak a nyakamba.. De valaki, akinek szintén a nyakáról távolítottak el anyajegyet, (vagy bárhol máshol) nyugtasson meg, hogy ez teljesen normális, illetve kb. hány napig tart ez a fájdalom? Mert megmondom őszintén erre nem készültem fel, csak arra gondoltam, hogy a műtétet éljem túl. :)
Az anyajegyet kimetszik (bár van aki bevállalja a lézert is, de az kockázatos,mert nincs szövettan, tehát felelősségteljes orvos nem ajánlja).
A sebgyógyulás egyéni mindenkinél, de állítólag arcon szebben gyógyul. Olvass vissza, volt itt a fórumon egy lány, akinek az arcáról szedtek le anyajegyet!
Sziasztok! Én anyajegyet szeretnék eltávolíttatni az arcomról. Fontos lenne, hogy szép legyen a helye majd. Nekem kimetszést ajánlottak.
Tudtok megbízható orvost ajánlani? Lehet magán is. Budapest
Köszi
Sziasztok!
olyan ember véleményét kérném, aki már átesett műtéten és JÓ tapasztalati vannak mind a helyről, mind a folyamatról együttvéve.
Leginkább az arcomról szeretnék leszedetni többet, nem nagyok, orr alatt van kisebb (idegesít) és oldalt nagyobb, ezt a kettőt jó lenne először.
Kérdésem az, hogy milyen helyet és orvost ajánlanátok, aki szépen, fájdalommentesen venné le, készülne szövettan és esztétikus eredményt érnék el.
Mivel arcról vetetnék elsősorban, érdekelne, hogy utána milyen heg marad, hogyan gyógyul és stb.
Köszönöm!
Ahogy Moonlight is irta, a multkor meg 30 anyajegyrol irtal.
Most meg mar 30 szemolcsrol. A ket dolog nem ugyanaz.
Dontsd el, hogy akkor anyajegy volt- e vagy szemolcs? Mert teljesen felrevezeted itt az embereket.
A reklambol pedig mar kicsit sok ( ugy tudom a Hoxan eleve tilos a reklam ) , azert a fagyasztas nem egy olyan nagy csoda dolog.
fagyasztani akart lenni.
Lehet, hogy Neked nem lett semmi bajod, de szemrevételezéssel nem szokták ezt a kérdést eldönteni, csak szövettannal! És ha csak egyszer mellélő a dokid véletlenül, abból nem kis baj lesz!
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás tapasztalatai
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Anyajegy eltávolítás! Hol?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- Anyajegy eltávolítása
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?