Anya és felnőtt fia, meztelenkedés (beszélgetés)
Ja, a gonosz szülei a kisfiúnak...
Én is kigunyolnálak, ha a fiam barátnőjének neveznéd magadat, mert hozzájuk képest te egy vén szatyor vagy.
Persze elköltözne veled:))) Akkor miért nem teszi? Nem akarod eltartani, taníttatni? Vagy mi a gondod?
Szerintem jobb lenne, ha töröltetnéd a fórumjaidat.
"Miért kell félni a meztelenségtől?"
Hát erre a válaszra én is nagyon kiváncsi lennék.
Ha van nagyi vagy más nő a családban.
Nekem szüleim sincsennek már és jó setben a nagynénéim előbb halnak meg nálam, ha csak az érkezési sorrendet nézzük, így csak fiúk maradnak körüöttem. De nálunk ez nem gond, mert a fiam simán megfürdet, ha úgy alakul:)
Ápoltam én is édesapámat. Mivel egyébként is láttam meztelenül ez soha nem okozott problémát sem neki, sem nekem.
Láttam viszont nagymamámat, aki nagyon prűd volt, hogy amikor a lányai fürdették, már akkor is rosszul érezte magát.
Miért kell félni a meztelenségtől?
Egyébként fiam látott már bikiniben nyilván,és fehérnemüben is néhányszor tehát azért nem vagyunk azok a nagyon prüdek,de egyáltalán nem szügséges és szerintem nem is egészséges ha a szülők meztelenkednek a gyerek elött.
Barátnőméknél is úgy oldották meg a nagyija fürdetését,hogy vagy barátnőm vagy az anyukája,de soha nem az öccse fürdette.
Szia:) Előre leszögezném, hogy értem mi a problémád, végig olvastam az elejétől. Megnéztem az adatlapod, ahonnan megtudtam, egy másik topikból, hogy a fiú, azaz a párod 22-23 éves. Az öcsém is ennyi idős és még mindig anyuci pici fiacskája. Bármi baja van, bármi történik vele, anya az első akit hív. A barátnője próbálja "leválasztani", de nem sok sikerrel, pedig öcsém kint él Németországban, anyám pedig itthon. Arra akarok kilyukadni, hogy ha majd 26-28 éves lesz a párod, akkor valószínűleg gyengül ez bensőséges kapcsolat, akkor meg főleg ha majd elköltözik onnan.
A meztelenkedés az én gyerekkoromban annyiba merült ki, hogy hárman vagyunk testvérek 2 lány 1 fiú és általában együtt fürödtünk, kb. 10-12 éves korunkig. Így felnőtt fejjel nem nyitogatunk már egymásra, pedig van hogy mind a kilencen otthon vagyunk 1 fürdőre. (mindenkinek van már párja, plusz nekem 5 éves fiam) Anyám mondjuk ha úgy alakul( behívjuk valami anyajegy miatt, vagy tusfürdő, wc papír etc. gondok miatt) akkor bejön hozzám is vagy bármelyik testvéremhez.
A fiammal például tegnap együtt fürödtem, flakonnal locsoltuk egymást. Nem vagyok szégyenlős,azért az jó ha tudja a gyerkőc, hogy mi micsoda, de én is úgy gondolom, hogy van egy kor,ami fölött már zavaró és akkor már én sem fogok meztelenkedni előtte.
A helyzeted nem könnyű, nehéz ide beilleszkedni, igaz én nem mondanám betegesnek ezt a családot, inkább csak nem szokványos, hogy ilyen nyíltak legyenek egymás közt a család tagok. De abszolúte megértem, hogy téged zavar. Arra akarok kilyukadni, hogy sajnos, ha a párod nem áll ki melletted és nem kéri meg a családját, hogy amikor ott vagy, akkor legalább a te intim szférád meglegyen, akkor megfogod unni és otthagyod, akkor is ide vezethet a dolog, ha nem tudod elfogadni az anyjával való kapcsolatát, legyen az akármilyen szabadszellemű is, ugyanis egy fiúnak, főleg még ilyen fiatalon, az anya a minden. Vagy nyelsz egy nagyot, csendben maradsz és kivárod, még összetudtok, külön lakásba költözni,vagy hangot adsz a véleményednek és megpróbálsz kompromisszumot kötni velük, gondolom azért lehet velük beszélni.
Hát... a te családodban így volt. Az övében meg nem. Hogy is fogod tenni a gyerekeddel?
És azt egyedül te fogod eldönteni?
Én gátlástalan?
Én nem gyerekkel fekszek össze!
Nehogy már egy ilyen merjen rám mondani valamit!
Te igen is beteg vagy, mert egy kis sráccal vagy, ráadásul a veled majdnem egy idős anyját kritizálod...
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni nárcisztikus anya ellen - felnőtt korban?
- Anya és felnőtt lánya kapcsolat? Valóban megmérgezi az egész életemet?
- Mi az oka annak, hogy ha egy szülő anyagilag mindent megad a gyerekének, akkor az felnőttkorában nem törődik a szüleivel?
- Boldogtalanságra nevelő anyák - felnőttként mit teszel?
- Csinálnak valahol felnőtteknek anyagcsere genetika vizsgálatot?
- Pólószerű anyagból felnőtt nőre rövidujjúnak kb. mennyi anyag kell?