Anya az ilyen?! (beszélgetés)
Majd csak sikerül:))
Ne aggódj,evvel sokaknak meggyűlik a baja,és nem más mint a mindenkinek való megfelelési kényszer hajtja.
Ismerem ezt az érzést:)))
Igaz nálunk a szitu kicsit más,de hidd el ismerem,de én megtanultam nemet mondani,ha megértik ,ha nem.
BJ.
El kellene már döntened,hogy sík ideg leszel tőle,és gyűlölöd,vagy amíg élsz segítesz neki anyagilag.
Ha így érzel,akkor nem értem miért 220 a vérnyomásod tőle?
Akkor fogadd el ilyennek,és segítsd továbbra is.
Lényegtelen ,örül -e neki.
Te segítettél neki,tehát tiszta a lelkiismereted,anyád nem szólhat egy szót sem,hisz kajára ,cigire hivatkozva kéri a pénzt :))
Ha gyógyszerre kell neki,akkor pedig kérd el a receptet,hogy majd te kiváltod.
Bármit adj neki,de többé pénzt a kezébe ne.
Vagy leszokik a pumpolásotokról,és elfogadja így a segítséget,vagy dühös lesz és nem fogadja el ,de ez már az ő sara lesz.
Te segíteni akartál.:))
Szia!:)
Már jól kezdődött a napom:):)
Ez nagyon jó volt!-:)
Ez egy nagyon jó ötlet:)csak az a gond, h semminek nem tud örülni..még a kajának sem, csak a lóvénak!
De mindegy, majd megoldjuk valahogy..
Lényegtelen ,hogy sok -e vagy kevés,ennyit kell beosztani neki.
10-12 ezer csak a cigi.10 ezer a gyógyszer mondjuk,akkor napi ezer marad a kajára.Szerintem egyedül ki lehet jönni ebből a pénzből is ,hisz egy idősebb embernek már szinte mindene meg van,és gondolom nem ruhákra költi azt a pénzt amit kap tőletek.
Szóval,én a helyedben,ha tudnám ,hogy nem tudom megállni,hogy pénzt adjak neki,akkor otthon tartanék pár tartós élelmiszert,kávét,cigit ,ezt azt,és ha pénzt kér akkor ,szépen adnék neki egy szeretet csomagot:)))
És mire megy el a pénze? Elszórja, vagy valóban olyan keveset kap, amiből nehéz kijönnie?
Ha a lakbért kifizeted, de hajlamos a pénzszórásra, akkor nem lesztek előrébb .....
Az a baj,hogy nem látod át,hogy csupán a lelkiismeretedre apellál,és ezt használja ki.
Ne engedd.
Hisz felajánlottál már neki más alternatívát,szóval te megtettél volna mindent ,hogy segíts,a döntés az ő kezében volt,elutasította.
Tehát ha kidobod,ha elküldöd,a lelkiismereted tiszta lehet,ezt ne felejtsd el.
Jól mondja Róka,fogalmazz meg egy ultimátumot ,és írd is le,hogyha legközelebb jön,ne érjen váratlanul,és vagy add a kezébe ,vagy mond el mire jutottál.
Ja,amúgy helyes!:))
Jól csinálja a férjed!
Addig nem fogjátok látni,amíg vissza nem tudja adni a mait,már ha tényleg tart a férjedtől:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen nyelven szóljunk a gyermekhez, ha a szülőknek más-más az anyanyelvük?
- Milyen természetes anyagok vannak, amivel serkenthetem magam, hogy jobban menjen a tanulás?
- Szerinted van-e hivatásos anya? Létezik-e ilyen hivatás?
- Milyen gyakran láthatja az apa vagy akár az anya a tőle külön élő gyermekét?
- Miért ilyen anyagias a világ? Aki nem megy nyaralni, az nem ember?
- Milyen keresztneveket tartasz a legszebbnek? (Magyarországon anyakönyvezhetőekre gondoltam)