Anya az ilyen?! (beszélgetés)
Mi a baj?
Miért vagy ennyire indulatos,és dühös?:)
Jesszusom...mi volt ez? Szentbeszéd?
Köszönjük Emese:):)
"Tudod pont azok osztják mindíg a legjobban az észt,akik legjobban rászorulnának egy adagnyi józan gondolkodásra :DD"
Ezt magadról írtad, ha jól értelmezem:)
Ha Te ennyi információból le tudod venni, hogy ki az ártatlan, s ki nem, akkor Te valószínűleg nagy tudással rendelkezel, kedves Feirúza.
Mindenhová berobbansz, durrantasz egy nagyot és odébbállsz...ugyan már.
"Őszinte szívű emberek, mint TE vagy"
Mi vagy te, távolba látó?:):)
"időnként elkapott a hányinger hogy milyen gané megnyilvánulások voltak irányodba,én rég elküldtem volna az anyja tetves p....ájába,"
Ha végigolvastad a fórumot, ilyen is elhangzott..ám a te szádat sem kell félteni, ha jól látom..
Azért remélem,nem hánytál!!!!
Üdv:BJ
Szia streamline!
Ezzel indítottad a fórumodat:
"Nem akarom túl hosszúra nyújtani, ezért csak annyit írok, olyan anyákat keresek, akik önhibájukból, mert nem volt más választásuk egy rokonra bízták gyermekeiket, a válás után. Ennek már 14 éve, és még mindig nem én nevelem őket. . ."
E helyett bejött egy pár baromarcú" élethazugságoktól hemzsegő maga sem tudja mire kivagyi balfék,akinek annyi önkritikája sincs,mit egy leesett mákszem,és széttúrta a fórumodat!Tudod pont azok osztják mindíg a legjobban az észt,akik legjobban rászorulnának egy adagnyi józan gondolkodásra :DD
Ne törődj velük,valójában ők a sajnálatra méltóak,szeretetből és sokminden másból is,te magasan felettük állsz!!!
Végig olvastam ezt az egész fórumot,időnként elkapott a hányinger hogy milyen gané megnyilvánulások voltak irányodba,én rég elküldtem volna az anyja tetves p....ájába,aki csak azzal a szándékkal jött hogy beléd taposson.De tudod kik csinálják ezt?Azok akiket nap mint nap megtaposgálnak,és csak így tudják kiadni a bosszújukat,egy ártatlan emberen!!
Ezek a sajnálatra méltó pojácák.Az életük egy nagy hazugság,de még maguknak sem merik bevallani az igazat,ezért nem bírják az olyan őszinte,tiszta szívű embereket mint amilyen TE vagy.Egyetlen hibát ejtettél,hogy gyanútlanúl leírtad a történetedet a nélkül hogy számítottál volna az ilyen dögkeselyűkre.
Sajnálatos hogy nem látnak az orruknál tovább.A nélkül itélkeznek,hogy egyetlen egyszer is elgondolkoztak volna saját magukon és az élethazugságaikon.Csak 2 embert láttam ebben a fórumban aki segítő szándékkal érkezet, Fata és ZIZI. Minden elismerésem amiért ilyen bátor voltál,hogy elmesélted mi nyomja a lelked.Szerintem mindent megtettél,ami egy anyától elvárható,sőt sokkal többet is,úgyhogy semmi okod a lekifudalásra.Nagyonis megérdemled a boldogságot,és meggyőződésem hogy a történtek ellenére te egy nagyon jó anyuka és egy nagyon jó ember vagy!!Sok boldogságot kívánok neked!
Szeretettel Druszád Andi :D
:)))))
Akkor jó!Minden a régi kerék vágásban működik!:D
A hangszálaid rendbe jöttek?:))
Jó hetük volt a családodnak,gondolom nem fecsegtél annyit..:DDDDDDD....hogy örülnének az enyémek,anyám!:DDDDD
...gondolom...
Felejtsd el,ne legyen rossz napod miatta:))
Gondolom,hogy így működik,no meg azt is ,hogy a következő telefonra nem kell 2 hónapot "várnod"!:)
Szerintem cseréltess számot,hogy ha akar valamit ,akkor kénytelen legyen személyesen felkeresni,gondolom úgy azért másképp beszél ,mint telefonba...
Tudom én:)))
És meg is értelek hidd el:))
Azért van egy kis pozitívum a dologba....ha a hangnemet leszámítjuk,akkor tulajdon képpen azért hívott,hogy megtudja jól vagy -e,nem?:)))
Tehát nem pénzt kért,hanem te érdekelted!:DD
Olvasd el újra a fórumot,nem tudok mit hozzáteni ....nem kellene ,hogy idegesítsen.....és már rég számot kellett volna cserélned...
Kitartás.:))
Ááááááááá..az anyám megint felhívott 2 hónap után:(
Elkezdett velem ordítani, hogy "mi a kurva anyád bajod van velem"..először csak megszeppentem, aztán nyugodtam mondtam neki, hogy ezt már leírtam levélben, s nem vagyok hajlandó újra kezdeni. Már kiengedték a kórházból, és erős a gyanúm, hogy ismét ki fog készíteni!
Azt ordította, hogy mi az, hogy táppénzen vagyok őmiatta. Kérdezem, honnan vetted ezt? Először is nem táppénzen vagyok, hanem szabadságon, másodszor gége, és hangszálgyulladásom van.
"Akkor mi a faszért lettél miattam rosszul?"
Kérdezem..micsoda?? Te nem vagy normális!!! Én nem lettem rosszul, s főleg nem miattad..hidegen hagysz, értsd már meg!!
"Nincs jogom megkérdezni az egyetlen lányomtól, hogy mért beteg?" -visította..elhordott mindennek..annyira elég már!!!
Kinyomtam a telefont!!!!
Nem tudom, hogy engedték haza a kórházból, de tiszta idegbeteg..ennek ismét én fogom meginni a levét!!!!!
Anyád már nem épp eszű.
De ez is az ő baja.
Ne vedd fel a telefont többé,a munkahelyeden sem,ha véletlenül mégis sikerül elérnie,nemes egyszerűséggel csapd le a kagylót,vagy nyomd ki.
Változtass számot ..stb.
Az egész délelőttöm rémálom volt:( Anyámtól 38 nem fogadott hívásom volt. Megunta, hogy nem veszem fel a telefont(le volt némítva) És hívott a kórházin. Kérdezte, hol a pénz, mért nem küldtem? Mondtam, hogy nem küldök, hagyjon békén! Kijött a béketűrésből, és alpári hangnem ben elküldött a melegebb éghajlatra!
Azt mondta, azonnal kell neki 10 000 forint, mondtam, hogy nincs, ne is várja. Ezen kiborult a bili, minden voltam, csak jó kislány nem..Azt mondta, menjek a p..csába, és soha többet ne keressem. Megállt bennem az ütő..én??? Én nem is keresem, örülök, hogy nem hallom a hangját. Újra az agresszív, és brutális énjét volt szerencsém hallani! tegnap este még kezes bárány volt..most, hogy megtudta nincs pénz, kikelt magából!
Nagyon sajnálom....tesz, amit tesz, de nekem már elegem van belőle!!!!!
Azt gondolta, hogy majd ma reggel viszi neki a pénzt a kórház sofőrje..hát nem!! Tévedett, de rohadt nagyot!!!!!
Csak abban bízom, hogy már nem fog zaklatni. Egész délelőtt csak a telómat nyomogattam, mert nem akartam vele beszélni. Arra nem gondoltam, hogy a munkahelyi telefonon is fog hívni! Mikor meghallom a hangját, a hányinger kerülget:(
Mondtam neki, ne hívogasson, mert elromlott a telóm..azt mondta: Nem is a telefonnal "kő" pénzt küldeni!
Gyerekek, ha ezt az időszakot túlélem, akkor saját magam előtt emelek kalapot:(
Emellett kihat a nyomorom a családra is..már észrevették:( Mármint a gyerekek...hiába az arcomról olvasni lehet:(
ELÉG MÁR!!!!!!
Tudom.
Sajnos ezeket az intézményeket nem igazán tartom túl sokra ,de azért kezdetnek valami:))
Az adósságai pedig várják ám meg ,ha kijön onnan,mert ideje lesz felelősséggel kezelnie az letét,a pénzét,önmagát.
Szóval ki ne fizess semmit sem helyette.
Azért tudtad megcsinálni,mert tudtad ,hogy ez az egy mód arra,hogy önként bevonuljon.
Kívánom,hogy ne legyen számára hiábavaló.:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen nyelven szóljunk a gyermekhez, ha a szülőknek más-más az anyanyelvük?
- Milyen természetes anyagok vannak, amivel serkenthetem magam, hogy jobban menjen a tanulás?
- Szerinted van-e hivatásos anya? Létezik-e ilyen hivatás?
- Milyen gyakran láthatja az apa vagy akár az anya a tőle külön élő gyermekét?
- Miért ilyen anyagias a világ? Aki nem megy nyaralni, az nem ember?
- Milyen keresztneveket tartasz a legszebbnek? (Magyarországon anyakönyvezhetőekre gondoltam)