Anya az ilyen?! (beszélgetés)
Nekem meg csak jó híreim vannak.
Sziasztok!
Anyámmal is kibékültem, és a gyerekekkel is minden rendben:) Múlt pénteken volt a 18 éves Ricsi fiam szalagavatója! Nagyon szuper volt minden, újra egyenesbe jöttünk, úgy érzem!!
Ricsimről teszek fel nemsokára egy képet, én csináltam a szalagavatón. Nem azért, de szerintem nagyon férfias jelenség, és roppant jóképű kölök lett belőle!!!
Igen vannak.
Mindenki kaphat még egy esélyt az élettől,pofon vághatja egy angyal,vagy épp isten keze,bármi történhet,amitől egyszer majd másképp látja önmagát és a világot!:))
Ha nem történik meg ,nem a te hibát lesz.
Nyugodj meg ,és éld az életed.:))
Rosszul fogalmaztam az előbb.
Úgy értettem,hogy "ha nem lesz képes,saját akaratából felállni,vagy másoktól segítséget kérni,hogy megtegye.
De soha ne mond ,hogy soha,történnek még csodák,amiért te már nem tehetsz semmit,de ő igen:))
Nincs mit,a java még csak most jön:))
Fel kell tudnod dolgozni az eddigi egész életednek azt a részét,ami róla szólt,és azt is,ha majd történik vele valami,mert nem lesz képes felállni.
Sok erőt hozzá.
igen, sikerülni fog!
És köszönök mindent!
Senkit nem lehet megmenteni,sem küzdeni érte,ha ő nem teszi meg önmagáért.
Tudom,hogy tudod,de vajon azt is tudod ,hogy most te rajtad a sor?
Neked kell talpra állítanod önmagad,és valóban lezárni azt a szakaszt,ami eddig a pontig tarott,és itt most mond ki ,hogy VÉGE.
Végtelenül szomorú vagyok:( 30 éven át küzdöttem, hogy anyut kihozzam a gödörből. Nem sikerült..újra iszik. 7 év elteltével újra iszik. Elfogyott minden erőm, nem harcolok tovább-:(
Nem tudom, mi lesz a vége, de mindent megtettem, tovább nem bírom-:(
Újra átgondoltam mindent, ami reggel történt. Iszonyú érzés kerít hatalmába..látom a feldagadt szemét, az agyonrugdosott testét, a kiömlő dohányt az asztalon, és a vért-:(A vért, amitől mindig iszonyodtam, a szétvert arcát, amiről sokat álmodtam...most ismét élőben láttam!-:(
Vége, itt van a vége, nem tudok semmit tenni..de a látvány örökre megmarad, s a sérült lelkem nem gyógyul be sosem-:(
Ki.
Ha nem ma ,akkor holnap,vagy egy hónap múlva.
Ha örökké a háta mögött állsz,soha nem fog semmin változtatni ,és rájönni ,hogy nem élhet így tovább.
Az igazi segítség számára az lenne,ha egyszer és mindenkorra megértené,nem fogsz asszisztálni a tönkremeneteléhez,mert segítség,vagy a lelkiismereted megnyugtatása révén,a pénzzel,az intézkedéseiddel csupán ennyit teszel.Nem többet.
Nem tudom érdemes -e.
Szerintem engedd el a kezét.
Egy jó nagy pofon az élettől,az lenne a segítség számára.....vagy már az sem.
Értem.
És miért lakoltatják ki?
Megszegte a szabályzatot,vagy nem fizetés miatt?
"Nagyon nagy a baj!!"
Nincs semmi baj.
Neki van baja,nem neked.
Az élete az övé,azt kezd vele amit csak akar,fogd már fel végre.
BJ
Remélem most komolyan is gondolod és kitartasz az elhatározásod mellett.
te semmit.
és most mi lesz vele? legalább valami elvonóra beviszik, v kórházba?
További ajánlott fórumok:
- Milyen nyelven szóljunk a gyermekhez, ha a szülőknek más-más az anyanyelvük?
- Milyen természetes anyagok vannak, amivel serkenthetem magam, hogy jobban menjen a tanulás?
- Szerinted van-e hivatásos anya? Létezik-e ilyen hivatás?
- Milyen gyakran láthatja az apa vagy akár az anya a tőle külön élő gyermekét?
- Miért ilyen anyagias a világ? Aki nem megy nyaralni, az nem ember?
- Milyen keresztneveket tartasz a legszebbnek? (Magyarországon anyakönyvezhetőekre gondoltam)