Anya az ilyen?! (beszélgetés)
Azért megmondom őszintén ha engem ennyire piszkálnának én már léptem volna innen az biztos!!! De Te élvezed!!!!!
Maradok a két gyerekemnél..te is inkább a néggyel foglalkoznál, bár nem mondom, h jól járnának...szerintem beteg vagy..mármint olyan tüsszentős, tudod? Olyan pszichos:)
csak vigyázz nehogy a sötétben a kani kutyák lehámadjanak nem vigyed ki ha a kutya tüzel:-)) vegyél neki almot oda piszkoljon:-)) minek kell azt sétáltatni!!!!Ne menj sehova maradj velünk!!
Mer nem fért volna föl a szomszédasszony melléje-:):)
Csak nézd meg, mily hetyke asszonkát rakott fel maga helyett.....
Neki nagy volt az orra, kifúrta a monitoromat is, ennek meg jó az alakja.-DDDDDDDDDDDDDDD
Kisfiam: Lilike:)
2 éves és kislány, szálkás-szőrű tacskó, imádom. Javaslom neked is a tacskót, nagyon helyesek tudnak lenni:)
Démon86!
Tudod nem vagyok már fiatal, és nem vagyok egy matyóhimzés de nem szégyellem feltenni a képeimet!! Én ilyen vagyok és nem szégyellem!! Te miért vetted le?
jajj de örülünk neki....a fiadról mesélj inkább..má megin mit csinál nélküled?
Kutyus megetetve, séta is volt már, bár még lesz egy. Jó itt lenni veletek, én is jól vagyok, mondhatom.
hehe:):)hogy tudta, h beteg vagy!!.:)Látod? Figyel...:)
csak szólj, és kinyomozunk mindent!-:):)
Úgyis beteg vagyok!Ki tudtad betűzni?ment?
Nem, kedvesem, te sosem találsz el semmit, örök vesztes vagy, és leszel. Nem mondom, h sajnálom. Sok energiádba kerül ez az álarcosdi..legalább szórakozunk..apropó..hol van a kis angoltanárod?
miért nem lenne kutyád jól van???
Pszicho... egészségedre:)
Jobbulást!
Sziasztok!
Komolyan mondom le a kalappal az észjárásotokon! Én rá nem jöttem volna! Igaz volt egy-két hozzászólása ami gyanús volt!
Lehet, hogy az én IQ szintem is fagypont alatt van??????
most mondd meg!De rájöttem,a pszichológiájára ám! :) mert,hogy van neki az is!
Szia Barbika!
Minden rendben?
Szia,már nagyon vártalak, és örülök neked. Szerintem te egy nagyon kedves nő vagy amúgy, csak most valamiért bosszús vagy, és rajtam akarod kitölteni a haragod, eltaláltam?
Puszta véletlen...persze..igen..
Az idézetet arra értettem, amit a többiek másoltak be innen.
De amúgy miért nem hagyod itt ezt a fórumot, miért ragaszkodsz csak ehhez? Az elmúlt napokban csak ide írtál. Miért állsz le akkor idegenekkel, miért nem nézelődsz tovább a hoxán?
Mi a baj azzal, hogy valakitől idézek, nem értem. A téma meg érdekel, minden ilyen témájú fórumba be szoktam nézni, csak véletlen, hogy ezekbe írtam is.
Hjajj, na ezt most mégegyszer: szóval azzal, hogy leírtam azt, hogy démon, ketten is magatokra vehettétek, de én a Tudjuk ki-re gondoltam. (Nem Voldemortra.)
Tényleg ne haragudj, de fonetikusan klónozva lett a neved :D
Óhhh akkor megnyugodtam!Kezdtem aggódni a Hoxás életemért! :DDD Én bocsi,tőled! :)
Na gyere, 86-os..látom itt vagy! Mit szólsz a fejleményekhez?
jájj, démonunk, hisz ez nem Rólad szól! Mindenki tudja!!!:)
Szia :) Abszolúte nem Neked írtam, meg tudlak különböztetni, éppen ezért szemétség, hogy keverhető, mert ugyanilyen nevet vett fel. Bocsesz, hogy nem tettem a végére, hogy 86 vagy mi :( de nem Rád gondoltam hanem streamlinere, ha jól írtam ezt.
További ajánlott fórumok: