Angliában élő magyarok beszélgessünk! (beszélgetés)
sziasztok
segitséget szerenék kérni. A férjem angliában dolgozik és az autónk hengerfejes lett sajnos.West Huntspill közelében vagy környékén keresnék magyar autószerelőt.
segitségeteket előre is köszönöm:)
Sziasztok,
van valaki Ashfordból?
Üdv!
Szia!
London északi részén 3 szobásat bérelnek 1300 GBP/hó.
Szerintem ki lehet fogni jót jó áron.
Üdv
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni, hátha valaki tud választ adni.
Utcazenész ként dolgozom és most megyek Londonba dolgozni.
Érdeklödnék hogy nagyobb menyiségü apropénzt hogyan és hol lehet be váltani Angliába?
Több Europai nagy városban dolgoztam és mindeenhol más volt a rendszer eddig a pénzváltás terén
Az érdekelne hogy pl: csak ügyfélnek váltanak a bankok ,vagy válltanak bárkinek.?
kb napi 300-350 fonnrol van szó aproban
Judit Rétei-p
Üdv. minden segitőnek!
Rétei Judit vagyok még Budapestről. 2 felnőtt lányom és 4 kisunokám van.
Elvált vagyok. Tudom, hogy középkoruan már késő, de most tudok erre a kinti életre gondolni. Itthon szociális-munkásként segitek a rászoruló embereknek a nagybetüs ÉLET nehézségeiben.
A tervem az, hogy Angliába, vagy Ausztriába mennék ki dolgozni pár hónap mulva, de eddig még egyedül vagyok az utra és a kinnti életre. Még sem szállásom, sem munkahelyem nincs kinnt. Angolul alapszinten beszélek.
Olyan emberek segitségét, ill. válaszát várom, akik szintén ki akarnának menni dolgozni, de még ők is egyedül vannak!!
Együtt könnyebben eligazodunk a kinti lehetőségekben, ill. a nehézségekben!!
Mindenféle munkát, takaritás, mosogatás elfogadok.
Kérem, hogy az elérhetőségemen válaszoljanak, akik ugyanebben a cipőben járnak, mint én és nem tudnak egyelőre lépni!
e-mail cimem: muti65@gmail.com
tel.: 70/272-44-68.,
Segitséget előre is köszönöm:
Üdv.
Rétei Judit
Először is próbáljátok kivárni az őszt, mert nyáron nem könnyű munkát találni. Rengeteg a diákmunkás is ilyenkor. Az angolra nagyon feküdjetek rá a kijövetelig, mert annélkül elhelyezkedni nagyon nehéz manapság, főleg ismerős nélkül. Gondolom, ismerősötök meg nem nagyon van, különben nem tőlünk érdeklődnétek. A szállodás takarítás, takarítás, raktári munkák, esetleg gyári munka, amivel általában kevés nyelvtudással kezdeni szoktak.
Ami még nagyon fontos, legalább annyi pénzzel induljatok, hogy kb. 2 hónapra fussa munka nélkül is. Tudom, hogy pénzből szokott a legkevesebb lenni, de arra sajnos nem lehet számolni, hogy a megérkezésetek után rögtön dolgozni kezdtek.
Sziasztok!
Gábornak hívnak és egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, kint élőktől!
Párommal mi Magyarországon élünk (még), de munkahelyeink hamarosan megszűnése miatt úgy döntöttünk, hogy elhagyjuk az otthonunkat és egy új életet reményében Angliát céloznánk meg,
mint elsődleges országot!
Tanácsot, segítséget szeretnék kérni, hogy nagyon minimális nyelv ismerettel, mik az esélyek és hova érdemes először menni munkaügyileg, mert bármilyen munkát elvégzünk és bármi szóba is jöhet!
Sajnos így 32 évesen az otthonunkat kell itt hagynunk, de még ez sem tart vissza attól, hogy egy kicsit is jobb és biztosabb jövő érdekében egy új életet kezdjünk távol ettől az országtól!
Tudnátok-e tanácsot adni, hogy hova érdemes először menni, milyen területre, ahol nagyobb eséllyel alkalmaznak egy külföldit. Pl.: szálloda, takarítás, szórólapozás, építőipar, valami szalagmunka, mezőgazdaság, vagy bármilyen terület?!
Köszönöm a válaszokat ezúton is!
Üdv.: Gábor
nemethgabesz1@gmail.com
Sziasztok!
Londonban vagyok 1 honapja. Laleham, Staines-Upon Thames kornyeken valaki?
Szivesen csevegnek es talalkoznek magyarokkal.
Sziasztok!
Van valaki Ashfordban, Kent megye? En nem reg erkeztem es szivesen talakoznek magyarokkal. :)
350£pw... Innen indul egy keco... Először talán érd be egy szobával 100-140£per week... Hisz mind2re szoktak kérni egy hónap depositot, plusz egy hónap előre fizetést..
Nem mindegy, hogy az elején ki kell fizetned 3000£ot vagy csak 800-1100£ot.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, hátha valaki tud választ adni.
A párommal idén tervezünk Dorset megyébe költözni, "oda van drót"
A klasszikus kisegítő munkákkal kezdenénk, viszont ha kicsit helyrekerültünk anyagilag, a párom szeretne különböző szakmai képzéseket igénybe venni. Konkrétan olyan cukrász képzéseket keresünk odakinn (főleg ott délen), amik olyan fél-egy év hosszúságúak, és képesítést is adnak, valóban el lehet utána helyezkedni velük.
Ha valaki tudna ebben információt adni nekünk, nagyon megköszönnénk.
Akár ide, akár a brashlyhandsome@gmail.com címre szívesen fogadjuk a válaszokat. Előre is nagyon szépen köszönöm!
üdv
Erdei Attila
Sziasztok!
Idén, vagy jövő nyár elején szeretnék szerencsét próbálni Angliában vagy az Íreknél, de majd kiderül merre fúj a szél. :) egyedül mennék egyenlőre és később jönne utánam még egy fiatal lány. Amiben szeretnék segítséget kérni a lehetőségekhez és a körülményekhez képest: Nekem bármilyen munka megteszi amiből, egy nem puccos, de emberi lakhatást ki tudok fizetni. Szeretném hozzátenni, hogy nincs egy deka veszteni valóm sem és találékony vagyok. Várom mindenki kedves tanácsát. Üdv mindenkinek és előre is köszönök minden hasznosat!
szia, en neha meg benezek ide :)
A brit kormany hivatalos web oldala gov.uk, ott egesz sok informaciot talalsz mindennel kapcsolatban.
En nem jonnek ki csaladostul munka nelkul, de ezt csak felhangosan jegyeztem meg. Sokkal nehezebb munkat talalni mint par eve, szerintem kezdjetek el mar Mo-rol itteni munkakra jelentkezni interneten keresztul, mire jottok addig ha szerencstek van par interjura lesz idopontotok. Iskola, ovoda gondolom majd a lakohelyhez kozel kellene, ugyhogy eloszor lakast kellene talalni. Nem olcsok az ingatlanok, es ha egesz lakast/ hazat bereltek, szamolni kell coucil tax-el, szamlakkal is. KOzlekedes ara is horror.
A fenti web oldalon kivul nem tudok segiteni, kiben bizhatsz meg, en anno egy magyar ugynoksegen keresztul jottem ki, de ok mar megszuntek :(
Nemtudom, es nem is az en dolgom, anyagilag hogy vagytok eleresztve, de talan okosabb, ha eloszor a ferjed jonne ki, talalna munkat, elkezdene dolgozni, ti meg kovetnetek 2-3 honap utan. Pusztan joindulatbol irtam, mert a kezdtet egyedul is nagyon nehez, nemhogy gyerekekkel. Az otthoni diplomakat itt honositani kell, amugy nem ernek sajnos sokat. Az angol nyelvvizsga jo hogy van, de aktiv nyelvtudas meg jobb. Remelem, sikerrel jartok :)
Sziasztok! Jár még erre valaki?
Családostól szeretnénk letelepedni Angliába.
Férjem és én dolgozni szeretnénk. Rendelkezünk 2-2 diplomával és porlepte angol nyelvvizsgával.
Lányunk 14 éves. Angol 2 tannyelvű gimibe jár és kint is tanulni szeretne.
Fiunk 21 hónapos.
Lakás, munkahelyek, iskola és óvoda is kellene, mikor kimegyünk.
Nem azt kérem, hogy ti intézzétek mindezt el nekünk, hanem abban kérem a segítségeteket, hogy hová forduljak, merre induljak, kiben bízhatok meg.
"A kolbászt nem kerítésnek szeretem!" :)
További ajánlott fórumok:
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- Afrikában élő magyarok, gyertek beszélgessünk!
- Németországi Magyarok beszélgessünk! :)
- Amerikában élő magyarok beszélgessünk.
- Angliában élő magyarok mennyi idő alatt kapták meg a családi pótlékot, és mennyi az összeg, ha egyedül neveli az anya a gyermeket?
- Angliában élő magyarokat keresek, én Crawleyben lakom, szívesen találkoznék itt élő magyarokkal.