Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit álmodtál és mit jelent?
Sziasztok!
Szerintetek mit jelent az az álom, hogy a jobb oldalon, az egyik alsó, és a felette lévő felső fogam, sehogyan sem tudott elférni. ha összecsuktam a szám összeértek, nyomták egymást és mozogtak.
Egyszer aztán, nem tudtam tovább tartani az állkapcsom, és össze kellett csuknom a szám, mert már s nyelni, se aludni, se beszélni nem tudtam, úgy nőttek a fogak. Erre a fogak nagy fájdalommal szilánkokra törtek. Az alsó fogam gyönyörű, de teljesen üreges volt, ezért tört össze, a felső pedig egy csúnya, formátlan és sárga, de erős, ezért törte össze az alsót majd kiesett. De egyik sem illett a számba, fájdalmas volt, de megkönnyebbültem, hogy eltűntek.
Sokáig tele volt a szám szilánkokkal, és egyfolytában öblögettem, de nem akart a szám kitisztulni.
Ami a dologhoz hozzá tartozik: teljesen egészséges az összes fogam, soha nem volt fogproblémám, de ha lenne, nem élném túl, úgy parázok a fogdokitól (bár lehet ennek nincs köze az álom megfejtéséhez).
segítenétek?
az álom elejére nem emlékszem, de a vége a lényeges.
mentem az utcán, elment mellettünk egy busz(vagy troli, esetleg villamos xD) amiből német beszéd szólt, és mondta valaki, hogy német hatalomátvétel van.
a következő kép, hogy fekszem az ágyamban és felébredek mert jön valaki. tudom, hogy meg akar ölni, könyörgök neki hogy ne, de ő csak bólogat. azt hiszem meglő, ezután pedig elkezdek zsibbadni, nem tudok mozogni, és arra gondolok, hogy nem akarok meghalni és nem akarom hogy így legyen vége, és legalább a családomat láthattam volna mégegyszer. lassan borul a kép, a katona közben ottvan, a keze rajtam, nem leszorít, csak ott tart, és végül arra gondolok, hogy jó lenne felébredni ebből, és végül sikerült is, bár annyira életszerű volt, hogy nem gondoltam volna :S
én azt álmodtam hogy egy nagyon jó ,régen nem látott ismerősömmel(még puszi sem volt soha)csókolóztam...
és elmentünk egy közös ismerősünkhöz aki éppen kürtöskalácsot tekert fel a sütőfára...
én már nem is veszem fel neki a telefont sem...
nembeszélek vele...
csak álmomban zaklat...
hát úgy tűnik nagyon igazad van...
folyton kísért álmomban...
anyámmal álmodtam és a húgommal ...ma éjjel is...
csak nem emléxem pontosan hogy mit...
Sziasztok!
Most éjszaka csúszdákkal álmodtam, többféle volt, minegyik másfele, más utakon ment....egyen-kettőn le is csúsztam.
Aztán a következő részben egy férfival álmodtam, azt hiszem szerelmes voltam belé, átkaroltam meg minden, és konkrétan a teljes nevét megálmodtam (de nem ismerem az illetőt), és épp bementünk a szobámba, mikor hangosbemondón hívták őt! :))
Köszi a választ Ez biztos igaz!!
Most azt álmodtam,hogy temetőben jártam. Voltak még ott rajtam kívül egy sírnál sokan még pap is volt de az a sír nem hozzánk tartozott.
Egy másik álmomban pedig hol én voltam így ahogy vagyok hol pedig én voltam Jézus és kisbuszal aztán motorbiciklivel menekültem egy pár ember elől. Valami olyat emlegettek azok az emberek,hogy mostmár mindennek vége hiába minden akár mit csinálok. Jézus pedig vagyis én tudtam,hogy még van remény nincs vége.
Érdekes álom volt.
Egyébként mostanában ha bajban vagyok segítségért kiálltok Jézusnak és szokott segiteni kihúz a bajból vagy csak egyszerűen felébredek.
A gyereket mindig az anya kapja. Hogy tanuljon. Bocsi, de nekem úgy tűnik, az anyud megbukott....
Azért még változhat a helyzet, nem biztos, hogy életed végéig ilyen marad a kapcsolatotok. Vannak még csodák, főleg, ha hisz benne az ember. Azért nem lehet könnyű neked.
Nem sajnos! De nagyon durva!
Szerintem azért is lehet, mert nem jó a kapcsolatotok, de hogy konkrétan mit jelent....nem tudom.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?
- Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet?