Álmok jelentése-hozzáértők segítsége! (beszélgetés)
Az autóban ülő személyek az életében jelenlévő szereplőket szimbolizálhatnak, szülőket, vagy barátokat pl. Ha követik, az szorongást jelez. Valaki fenyegeti az önállóságát. A torok elsősorban a kommunikációt jelenti, tehát valaki elnyomja őt, de igyekszik ellenkező látszatot fenntartani (úgy tesz, mintha segítene).
Viszont van segítsége ebben a helyzetben. Szerintem kb. ilyesmit jelenthet.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy mit jelenthet a következő álom.
A fiam ezt álmodta:
Látott az utcán egy autót ami őt követte, benézett az ablakon, 3 ember ült benne, 1 nő, 2 férfi.. tovább ment, utána ment az autó, elkezdett a másik irányba futni majd a másik irányba is el kezdte követni az autó. A sarkon megállt, 1 férfi kiszállt az autóból és átszúrta a torkát késsel, majd kendővel bekötötte mert a vér folyt, bement a kocsmába segítséget kérni, megivott egy pohár narancslevet, majd a mobiljáról mentőt hívott.. a mentő kb 5 perc alatt ott volt.
Ennyire emlékszik.. köszönöm.
sziasztok...
tudna nekem segíteni valaki?????
Sziasztok!
Lenne egy faramuci álmom. Két részletből áll. Az első fele az hogy állok a mozgólépcsőn, és hirtelen azon kezdek gondolkozni hogy megvan e a bankkártyám, ami mellett a pénzt tárolom. Mikor előveszem a kárrtyát látom hogy a kártya megvan viszont a pénz nincs. (Itt felébredtem) A másik fele pedig hogy állunk a barátaimmal az aluljáróban, éppen színházba készülődünk, amikor elkezdem keresni a jegyeket és kiderül hogy nincs meg a tárcám.Visszaszaladok a mozgólépcsőhöz, és ott a korlát mellett megtalálom a pénztárcát. Minden irat benne van, bankkártya meg minden kivéve a pénzt. Szerintetek ez mit jelenthet?
Előre is köszönöm
Valószínű, hogy nagyon aggódik a fiáért és félti őt. Ami nehezíti a helyzetet, az, hogy messze van...
Bízzatok benne, hogy rendbe jön, meggyógyul, küldjetek neki pozitív gondolatenergiát és minden rendben lesz.
....pl. valaki szívja a véredet .... kihasználnak, megengeded, hogy kihasználjanak, élősködjenek rajtad ....
Hogyan viszonyultál az álmodban a bolhához, milyen hatással volt rád?
Szia!
Semmi gond.Nem bántottál meg.Köszönöm soraid:)
Szia!
Eszem ágában sem volt megbántani téged! Azért kérdeztem, hogy zavar-e, mert talán olyan embertől kaptad, akivel az érzelmi viszonyod nem a legtökéletesebb...
...és még egyszer bocsi, tényleg nem állt szándékomban viccelődni veled. ♥
(Fata Morgana)
Köszönöm válaszod.
Elgondolkodtató amit irtál, ugy érzem igazad van.
Köszönöm.
(Gepárd1962-nek)
örülök hogy mosolyogsz rajta,legalábblett egy boldog perced.Megérte irnom.
Viccet félretéve,azért köszönöm a hozzászólásodat.
Ha valaki érti álmom megfejtését,kérem segitsen.Én több helyen is probáltam utána nézni de nem találtam rá megfelelő kifejezést .
Az álmom arról szólt,hogy orvos elött állok félmeztelen és mielött én megszolalnék közli velem ,hogy alergiás vagyok a fémre és mutat a nyakamra és a melkasomra ,hogy attól vannak azok a pici anyjegyek.Én meg megkérdeztem ,hogy az aranyra és mutatok az aranyláncra a nyakamban.Azt felete igen.Furán néztem rá mertsemmi fájdalmat nem éreztem és nem is emiatt mentem oda,majd megfordultam és eljöttem.
Segitsen valaki megfejteni ha lehet.Köszönöm
Csak nagyon hallkan mondom, hogy ha magad mellé veszel egy állatot (kutyát) olyan szeretetet tud adni neked, ami "meggyógyítja" a szívedet.:)
Üdv. sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Tarot sarok Gertivel..kirakások, jelentések, álmok, bűbájok, tarotkörbeli társas fejtése..olykor cékla:)
- Az álmok és jelentéseik..vajon tényleg tartalmaznak rejtett üzenetet felénk? szerintetek?
- Rém/álmok jelentése
- Akik értenek az álmokhoz, álmok jelentéséhez: mit jelenthet, ha álmomban valakit (egy ismerősömet) ugy megbántottam, hogy sirt?
- Álmok jelentései!
- Mi a jelentése szerintetek az alábbi álmoknak?