Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Álmok jelentése-hozzáértők segítsége! fórum

Álmok jelentése-hozzáértők segítsége! (beszélgetés)

1 2 3 4
2010. márc. 13. 14:06
Sziasztok! A következőt álmodtam és szeretnék segítséget kérni, hogy mit is jelenthet. Otthon voltam nálunk és indultam volna vissza Szegedre az egyetemre, már be volt pakolva abőrönd meg minden, de nem tudtam elindulni, mert egy cigány asszony volt a házunkban és mindig valamit kilopott a bőröndömből vagy a házból és emiatt mindig vissza kellett mennem, az egyik csoporttársam pedig itt lakott 2 házzal arrébb az álmomban és vele mentem volna, de mivel nem tudtam elindulni, ő itt hagyott engem és ezt azzal jelezte, hogy a kapunkra égő mécseseket meg virágokat rakott. Vajon mit jelenthet ez az álom? Köszi előre is! :)
79. Donyta (válaszként erre: 77. - Csipkerózsika)
2010. márc. 6. 20:05
köszönöm.
2010. márc. 5. 08:47
Én viszont az éjjel farmmal álmodtam, ahol elszökött előlem 2 birka, nagyon szépek voltak jó gyapjasak és tiszták. Én meg szamárháton mentem utánuk, leszálltam és majdnem derékig érő hó volt, abban mentem picit. Nem is a történés volt igazán érdekes, hanem az állatok.
77. Csipkerózsika (válaszként erre: 76. - Donyta)
2010. márc. 5. 08:24

Az autóban ülő személyek az életében jelenlévő szereplőket szimbolizálhatnak, szülőket, vagy barátokat pl. Ha követik, az szorongást jelez. Valaki fenyegeti az önállóságát. A torok elsősorban a kommunikációt jelenti, tehát valaki elnyomja őt, de igyekszik ellenkező látszatot fenntartani (úgy tesz, mintha segítene).

Viszont van segítsége ebben a helyzetben. Szerintem kb. ilyesmit jelenthet.

76. Donyta
2010. márc. 4. 20:58

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy mit jelenthet a következő álom.

A fiam ezt álmodta:

Látott az utcán egy autót ami őt követte, benézett az ablakon, 3 ember ült benne, 1 nő, 2 férfi.. tovább ment, utána ment az autó, elkezdett a másik irányba futni majd a másik irányba is el kezdte követni az autó. A sarkon megállt, 1 férfi kiszállt az autóból és átszúrta a torkát késsel, majd kendővel bekötötte mert a vér folyt, bement a kocsmába segítséget kérni, megivott egy pohár narancslevet, majd a mobiljáról mentőt hívott.. a mentő kb 5 perc alatt ott volt.

Ennyire emlékszik.. köszönöm.

2010. febr. 24. 15:29
sehol senki????????????????????????
2010. febr. 24. 12:32

sziasztok...

tudna nekem segíteni valaki?????

2010. jan. 14. 18:48
Valószínű, hogy kissé aggódsz az anyagiak miatt. Nyugi! Ha bízol és nem aggódsz, úgyis úgy alakul, ahogy szeretnéd!
2010. jan. 14. 11:56

Sziasztok!

Lenne egy faramuci álmom. Két részletből áll. Az első fele az hogy állok a mozgólépcsőn, és hirtelen azon kezdek gondolkozni hogy megvan e a bankkártyám, ami mellett a pénzt tárolom. Mikor előveszem a kárrtyát látom hogy a kártya megvan viszont a pénz nincs. (Itt felébredtem) A másik fele pedig hogy állunk a barátaimmal az aluljáróban, éppen színházba készülődünk, amikor elkezdem keresni a jegyeket és kiderül hogy nincs meg a tárcám.Visszaszaladok a mozgólépcsőhöz, és ott a korlát mellett megtalálom a pénztárcát. Minden irat benne van, bankkártya meg minden kivéve a pénzt. Szerintetek ez mit jelenthet?

Előre is köszönöm

2010. jan. 13. 19:07
Köszönöm...........
70. Gepárd1962 (válaszként erre: 69. - Anngol5669)
2010. jan. 12. 19:47

Valószínű, hogy nagyon aggódik a fiáért és félti őt. Ami nehezíti a helyzetet, az, hogy messze van...

Bízzatok benne, hogy rendbe jön, meggyógyul, küldjetek neki pozitív gondolatenergiát és minden rendben lesz.

2010. jan. 12. 14:44
Sziasztok!Lenne egy álom,amit a párom Édesanyukája álmodott.Hogy értsétek a leendő párom nagyon messze él innen Magyarországtól.Édesanyja soha nem álmodott Vele.Majd most éjszaka azt álmodta,hogy fia megjelent az ajtóban egy nagy bőrönddel.megkérdezte,hogy mit csinálsz fiam?-hát pakolok....majd egy könnycsepp végig gördült az arcán a páromnak.Páromat hétfőn beutalták a kórházba,mert vérrög keletkezett a fejében.Ami borzasztó,hogy most 21-én jött volna haza......segitsetek megfejteni a párom anyukája álmát.....köszönöm előre is....Anikó
68. czhajni (válaszként erre: 67. - Nagual)
2010. jan. 6. 17:55
Lehet hogy ez is igaz,mostanába sikerült megvennem azt a lakást amibe, évken keresztül csak mint bérlő voltam.Vágytam nagyon a sikerre,ami végre beteljesedett.
67. Nagual (válaszként erre: 53. - Czhajni)
2010. jan. 5. 19:20
Én nem szoktam különös jelentőséggel felruházni a hétköznapi álmokat, csak ha valami szokatlan vagy ismétlődő álomról van szó. Jó mókának tűnik, ha nem haragszol hozzászólnék. :) Nekem egyből az ugrott be, hogy arra utal az álom, ha egyáltalán van jelentősége, hogy háttérbe kell szorítanod az anyagi javakat mert problémát idézhet elő az emberi kapcsolataidban(Arany/anyajegy).. :)))
66. Zizisicc (válaszként erre: 62. - Dina2)
2010. jan. 5. 19:10

....pl. valaki szívja a véredet .... kihasználnak, megengeded, hogy kihasználjanak, élősködjenek rajtad ....

Hogyan viszonyultál az álmodban a bolhához, milyen hatással volt rád?

65. czhajni (válaszként erre: 64. - Rekacuda)
2010. jan. 5. 19:02
Elolvasva soraid arra következtetek,hogy két vasat tartasz a tűzben/két, nem közömbös barát/ és ez öröl belül.Lényeg lehet ,hogy döntened kéne?
2010. jan. 2. 11:08
Sziasztok.Az én helyzetem kicsit bonyolult.VAn 1 barátom már 9. hónapja szeretem, de van egy másik srác aki nem közömbös,legyen a neve x .A minap azt álmodtam, hogy egy bazi nagy házban találom magam egy idegen lánnyal aki a barátom.aztán nagy üvöltések kinntről, egy csávó áll a kapun kívül, és azt ordibálja, hogy küldjem ki x-et, vagy mindenkit megöl.x meg persze nem volt ott.pánikba estünk,lekapcsoltunk minden villanyt.köv kép h egy rendőr van ott a házban tarkójához tartják a fegyvert és megölik.mi meg a bnőmmel az ágy alá bújtunk és zokogtunk..aztán az az őrült megtalált és megölt.Segítsetek!
2009. nov. 28. 19:15
Valami zavar az életedben. Jöjjél rá, hogy mi az és próbáld meg megszűntetni.
62. Dina2
2009. nov. 27. 07:38
Bolhával álmodni mit jelent?
61. czhajni (válaszként erre: 58. - Gepárd1962)
2009. nov. 26. 19:03

Szia!

Semmi gond.Nem bántottál meg.Köszönöm soraid:)

60. czhajni (válaszként erre: 59. - Zizisicc)
2009. nov. 26. 19:00
A láncot én vettem magamnak,de a medált kaptam a páromtól.
59. Zizisicc (válaszként erre: 53. - Czhajni)
2009. nov. 25. 19:31
Az aranylánc utalhat arra, akitől kaptad ill. az arany önmagában férfi minőséget jelöl ....
58. Gepárd1962 (válaszként erre: 56. - Czhajni)
2009. nov. 25. 19:23

Szia!

Eszem ágában sem volt megbántani téged! Azért kérdeztem, hogy zavar-e, mert talán olyan embertől kaptad, akivel az érzelmi viszonyod nem a legtökéletesebb...

...és még egyszer bocsi, tényleg nem állt szándékomban viccelődni veled. ♥

2009. nov. 25. 05:50

(Fata Morgana)

Köszönöm válaszod.

Elgondolkodtató amit irtál, ugy érzem igazad van.

Köszönöm.

2009. nov. 25. 05:47

(Gepárd1962-nek)

örülök hogy mosolyogsz rajta,legalábblett egy boldog perced.Megérte irnom.

Viccet félretéve,azért köszönöm a hozzászólásodat.

55. 40163fd81d (válaszként erre: 53. - Czhajni)
2009. nov. 24. 22:37
Csak egy megérzés.....aki legközelebb áll hozzád ,avval milyen a viszonyod?
54. Gepárd1962 (válaszként erre: 53. - Czhajni)
2009. nov. 24. 18:16
Lehet, hogy zavar téged az a lánc? :)
2009. nov. 24. 17:46

Ha valaki érti álmom megfejtését,kérem segitsen.Én több helyen is probáltam utána nézni de nem találtam rá megfelelő kifejezést .

Az álmom arról szólt,hogy orvos elött állok félmeztelen és mielött én megszolalnék közli velem ,hogy alergiás vagyok a fémre és mutat a nyakamra és a melkasomra ,hogy attól vannak azok a pici anyjegyek.Én meg megkérdeztem ,hogy az aranyra és mutatok az aranyláncra a nyakamban.Azt felete igen.Furán néztem rá mertsemmi fájdalmat nem éreztem és nem is emiatt mentem oda,majd megfordultam és eljöttem.

Segitsen valaki megfejteni ha lehet.Köszönöm

52. Gepárd1962 (válaszként erre: 51. - Cickafark)
2009. okt. 10. 16:25

Csak nagyon hallkan mondom, hogy ha magad mellé veszel egy állatot (kutyát) olyan szeretetet tud adni neked, ami "meggyógyítja" a szívedet.:)

Üdv. sok sikert!

2009. okt. 8. 09:19
Köszönöm Mindkettőtöknek!:-) Igazatok lett, azóta az derült ki, hogy valóban szeretetlen voltam(vagyok) és jelenleg is magam megmentésén dolgozom...
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook