Állat utazása buszon, mit tennétek ebben a helyzetben? (beszélgetés)
Mármint utazásig hadd lássa a hordozót, utazás előtt, miután beteszed a cicát, letakarod.
Ismerősöm mondta, hogy neki a letakarás vált be utazáskor.
s ha letakarod a hordozót valamivel, hogy ne lásson ki a cica? Akkor lehet nem zavarná ennyire a környezet.
A hordozót tedd olyan helyre, ahol látja, hogy barátkozzon vele.
Ha az a legrosszabb verzió, hogy nem hat a nyutató, akkor próbáld meg. sajnos a macskával nem lehet máshogy megbeszélni.
És reménykedj abban, hogy a másik kettő jobban fogja tűrni. Ez macskánként nagyon változó.
Sziasztok!
Van egy felnőtt macskám, nőstény és ivartalanítani szeretném elvinni. De a buszon nem lehet szállítani, mert mikor elsőnek vittük a dokihoz nem tudtam lenyugtatni és nyávogott, kaparta a hordozó falát, ajtaját. A sofőr is megemlítette, hogy nyugtassam le, mert zavarja a többu utast.
De nem tudtam, még engem is megcsikart, de szerencsére nem szállítottak le. Így az előzetes vizsgálatra be tudtam vinni, visszafele az orvos adott neki nyugtatót, így nem volt gond.
De jövőhétre kaptuk az időpontot, autóval senki nem vállalta el, buszon pedig már előre félek mi lesz. Kérni akartam az orvostól nyugtatót a buszra, de azt mondta kutyáknak van, macskáknál nem biztos hogy hat.
És van még 2 testvére neki, és mindhármat el akarom vinni az ivartalanítsára. Ahol lakom van állatorvos, de az nem jó. A szomszédom macskáját is többször kezelte félre, nem akarom ilyen orvoshoz vinni őket.
Hogyan tudnám lenyugtatni? Tudtok néhány tippet adni?
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem