Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
:( én még az első részt sem láttam.... :(
Ez van a hivatalos oldalon. Gondolom nem viccelnek..
sziasztok!
a 2. része mikor lesz a BD-nek? sehol sem találok rá utalást...
Igen, van pár ilyen apró baki a regényben is, de hát annyi baj legyen. ettől még szeretjük.
ahhha! erre még nem is gondoltam!!!! :D és valóban!?! :D
Sehogy. Neki mindig kemény:D
Na meg hogy van spermája...
Hogy ha nem kering a vérük hogy van erekciója.
????????? kifejtenéd??? én ezt még nem hallottam (talán annyira nem mélyedtem bele mások véleményébe)
erre inkább azt mondanám, hogy négy film, egy szerep..... ráadásul nem is sok idő telik el a könyvben, úgyhogy nem kellett sokat változnia. szerintem jó. bár sajnálom, hogy az első részt úgy elszúrták a filmesek/rendező..... mintha nem olvasta volna a könyvet. :) én inkább ezt kritizálnám :D (és legszívesebben másra osztottam volna Edward szerepét, de ez már személyes dolog :D
Én se vettem észre, de minden bunkó tapló ezzel jön...
Tudom. Meg az erekció kérdés is. De azért lehet egy jót nevetni rajta. Meg próbálom a fórumot azután is életben tartni, hogy már elmúlt a láz, hogy lesz új film.
Erről a nyitott-száj kérdésről már többen írtak. Nekem fel sem tűnt:D
Persze, ha valaki hibát akar, mindig talál.:)
Nem hinném, hogy komolyabban aggódnunk kellene:)
Szembe ültél a vászonnal?
Hát itt nem leszel ezen mondatoddal népszerű:))
Szerintem iszonyuan gagyi az uj resz- a tobbi egy fokkal jobb volt, de nem sokkal.
nemsokára megnézem moziban, megvárom, hogy a neten jó minőségben fennt legyen, aztán majd húzom a strigulákat, hányszor nézem meg :DD
egyébként mind a négy részt olvastam könyvben. nem is egyszer :D
Én csak egyszer láttam eddig, most a könyvet készülök megvenni, aztán megvárom, míg jobb minőségben kerül a film a netre...
Tegnap Tom Hanks számkivetettje ment, tegnap előtt, meg a Forest Gump..:))
Mert láttam moziban 3x.
Majd egy pár hét múlva. Kicsit feltöltődtem ezzel a témával, olvasom is a könyvet most, meg van egy csomó ereklyéM. most igyekszem olyan dolgokkal foglalkozni, amiket még nem láttam.. Az oscar díjas filmeket lesem..:D (Persze ez nem ide tartozó téma)
A mai filmem a Kiképzés 2001ből, Denzel Washingtonnal):))
Nem tom.
Te miért nem nézed meg?
Nekem is megvan a 2. naptól, de még sem néztem még meg:DDD csak az első 10 percet:D
Szóval, hányszor?
Nekem megvan otthon, szóval elég sokszor. :)
Ki, hányszor látta már a filmet?:D
További ajánlott fórumok: