Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Hát úgy nem olvastam, de google fordító nem segít?
Sziasztok! Van itt valaki aki eredetiben olvasta a tortenetet? Megtudna mondani, hogy a "bevesodes"-t milyen szoval irtak le angolul?
elore is koszonom!
De kéj laknak se nagyon nevezném. Viszont valóban személy telen, akár egy szállodai szoba. Szép-szép, de olyan üres.
Gyönyörű ez a lakás.. Csak olyan személytelen mint egy múzeum:S
Kicsit hasonlít az Esme-szigeti lakásra:)))
Na senkinek se akarja elcserélni a táskát. A gyűrű is eladó még.
Én szívesen segítek, táska nélkül is ám:) Én is most írtam a sajátom múlt héten, ráadásul több változatot is csináltam.
Ha gondolod, msn-en tudunk beszélni.
Vagy ha van valaki aki segítene nekem egy jó önéletrajzot írni, annak neki ajándékoznám a táskát.
Na senkinek se akarja elcserélni a táskát. A gyűrű is eladó még.
Mondjuk az ára, ami nem elhanyagolható!
1700Ft-ért megveheted, míg az eredeti 4-5000Ft között van.
Nekem sem a borító a lényeg, hanem az, hogy a 4 kötetért fizettem összesen kb. 7000Ft-ot, nem pedig tizenezret.
Soha nem értettem meg mi igazán a zsebkönyv lényege. Hiszen a szöveg ugyan az, mint a rendes könyvben, és lássuk be, azért nem is olyan kicsi.
Megjelent a filmes borítós zsebkönyv:))
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egy csomó dalt hiányoltam a lemezről.
Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy melyik szám szól a 4.részben,az esküvő alatt?
Amúgy ha érdekel valakit Bella címeres gyűrűjét szívesen eladnám. Az apró hírdetések között van róla kép. Az árból lehet alkudni.
Amúgy a táskát szívesen el is cserélem, ha van valakinek valami olyan cucca, amiből több van, és szeretne egy ilyen papír táskát!
Van belőlle három! :D Akkor adj fel nehezebb kérdést!
Végülis nekem nincs olyan sok Alkonyatos mütyűröm.
3 könyvem van eddig (filmes borítósra hajtok, mert olcsóbb), egy óriásposzterem, 2 poharam (menühöz), egy hegyezőm, egy doboz színes ceruzám, 2 képeslapom (kaptam), 3db tollam, egy párnám és 2db kitűzőm.
Igazából lehetne ingyen is pl. pénztárcám (trafikunk van, onnan jönne:)), anyum mondta is, hogy félreteszi nekem, de én úgy sajnálnám, előbb-utóbb elkopna:( Meg azért, hogy a táska mélyén legyen, ugyan minek...
Miért akarod elajándékozni a tatyódat? Erre a kérdésre a választ minden magára valamit is adó twilight rajongó tudja. :)
Ahhhhha:)) Én nem nem merem, hanem nem akarok:) De mindegy igazából, mert az a pénz már úgyis kifolyt a kezünkből:))
További ajánlott fórumok: