Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Szívesen megvállnék az alkonyat gyűjteményemtől! Könyvek, dvd-k, kiegészítők.
Ezen a linken mindent megtalálhatsz képpel és árral ellátva.
Sziasztok.
Bocsi hogy ide írok, de talán itt érdekel valakit.
Megválnék Stephenie Meyer: A Twilight világa hitelesen, színesen c. könyvtől.
Ha valakit érdekel, írjon.
Mert ez csak teaser trailer, ugye?
És akkor nemsoká jön az official trailer??:DDD
Jupijájéj:)))
Tiszta izgalom:D
Igen és ha jól tudom, nemsoká jön a rendes hosszabb is:))
Lesz harc a végén!!
Sziasztok!
Láttátok az új trailert?:D
Szerintem eddig is az volt..:)
Én csak azt hittem, hogy bevetnek valami vadabb szemfestéket, v ilyenek:)
De amúgy ez a kontaktlencse iszonyat jól áll neki:)
Sziasztok!
Ki tudja, mikor jön ki az új trailer?
Szia!
Üdv a klubban! :)) Egyetértek minden szavaddal!
Ha szeretnél friss híreket, akkor gyere ide a facebook-on:
Naponta teszünk fel képeket, videókat, híreket, érdekességeket:))
Sziasztok!
Van itt egy kérdőív, amire a szakdolgozatomhoz lenne szükség! Légyszi töltsétek ki minél többen! A link: [link]
Köszi előre is!
Nem akarsz jönni facebook-os Twilight csoportba?
Meg még valaki más esetleg? Ez a fórum tényleg haldoklik...
Most néztem meg a Breaking dawn-t :)
Ezek a szavak jutnak eszembe róla:
-cuki
-szerelmetes
-"izgalmas"
-vicces
-Edwardos
Tetszett,sokszor szökött könny a szemembe,annyira édi volt Edward,azt az egy mondatát kivéve hogy Bellából majd kiszedik azt az IZÉ-t!
Ez csúnya volt.Meg Bella is olyan csont soványan.Igazán ahogy Jacob elképzelte Renesmee-t,nem tűnt annyira szépnek a lány mint vártam,de biztos az lesz.Bella is gyönyörű volt a végén.
Tetszett na,csak tényleg nem tudja senki megérteni ezt aki nem olvasta...
3/10 ha nem érted de nekem 9/10 érzés volt.
Ennyi :)
Hmm, mar gyerekkorom westernjeiben is a sapadt arcuakkal szimpatizaltam inkabb, mint a rezboruekkel :)
De viccet felreteve: tulsagosan romantikus lelkem van, ugyhogy engem Edward ezzel a nemistudodmilyenregotavarokrad szoveggel azonnal "megvett".
Én is hamarabb láttam az első két részt filmen még 2009-ben, aztán csak jóval később olvastam. Viszont beleszerelmesedtem végleg:))
Persze a könyvek nekem is jobban tetszenek, mai napig szívesen olvasgatom őket többször is. Akik nem olvasták a könyveket, azok helyenként nem értik a filmek bizonyos részeit és akkor jön az, hogy "de szar film" :/
Te Team Edward vagy Jacob vagy?:))) Priviben küldöm a facebook linket! Jelentkezni kell a csoportba, mert zárt (tehát senki sem látja a kommenjeidet, csak a csoporttagok:), majd az admin beenged!
Ha nem baj, meg irok egy kicsit ide is :)
Szoval, film kontra konyv: nekem a konyv jobban tetszik, plane az elso reszen eleg sokat valtoztattak. De nekem nem zavaro, talan azert is, mert elobb a filmet lattam. De amugy meg altalanossagban is jobban szeretek olvasni, mint filmet nezni.
A filmszereplok: szerintem eleg jo valasztas volt mindegyik. Persze itt is az van, hogy mivel a filmet elobb lattam, igy olvasas kozben automatikusan a filmben szereplok arcai ugrottak be. De amugy azt gondolom jol valasztottak ki oket.
Furcsa is volt latni Kristen Stewartot szoken, kek szemmel :)
Amugy erdekes volt latni most a filmben, hogy az Alkonyat tini szereploi hogy felnottek a Hajnalhasadasra: Kristen megnoiesedett,Taylor Lautner ferfiasodott, talan csak Robert Pattinson nem valtozott semmit, de ez meg azt hiszem, Edward karakteret tekintve jo is igy. :)
Ok, erdekel.
Amugy persze nincs bajom a tinikkel sem :)
Szia!
Üdv köztünk!
Azért pangunk ennyire, mert mondhatni átköltöztünk a facebook-on a twilight csoportba:) Eléggé vegyes a korosztály, anyukáktól kezdve fiatalokig :)
Sokkal jobb ott, mert tudunk képeket, videókat, új híreket feltölteni! Ha gondolod, szívesen látunk ott!
Priviben meg tudom adni az oldal címét, ha érdekel!