Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Eclips aláírás gyűjtésének az eredménye: 3021 Fő!
Az első nap nagyon megugrott, aztán elcsitult a jelentkezés. De biztosan jön még, ha terjed a hír. Te már mindenkit értesítettél, aki számít?
Azért ez nem rossz, de még akkor is kellene 45000 ezer aláírás! Szóval értesítsetek mindenkit, hogy meglegyen a kellő szavazat!
Sziasztok!
Hát megnéztem a szinkronos verziót...
És persze úgy döntöttem én inkább maradok a feliratosnál. Szeretem hallani a színészek igazi hangját. És felháborít hogy némelyiknek olyan nem hozzáillő hangot választottak hogy az...
Pl: Edward hangja kb 19 évesnek felel meg, de könyörgöm egy 25 éves férfi emberhez???
A másik James hangja volt.. hát az meg aztán tényleg ficsúros. A többi kisebb eltérés, annyira nem bántja a fülem.
De az viszont igen hogy a pepper(bors) spray-t paprika spray-nek fordították... ez azért mégis durva, ha kicsit is értene angolul aki fordított, az nem mondana ekkora hülyeséget.
És a másik ami felháborít hogy aki szinkronizálta a filmet valószinűleg nem olvasta a könyvet mert akkor tudná hogy Edward szépen és választékosan beszél minden helyzetben... nem pedig a mai hülye tini szlengeket használná...
szóval ez a véleményem. :x
Én néztem élőben, és azóta DVD-n vagy 3x megnéztem már, azon kívül csütörtökön megnézem magyarul is..:D
Ha valamelyik pesti moziban lenne, akkor én lehet, hogy mennék:)
Sziasztok!
Hát lemaradtam... Bár megmondom őszintén én már elsején megnéztem minden videót az mtv honlapján az átadóról. :)
Az együtt mozizós ötlet nem rossz...
Én a barátnőmmel beszéltem meg hogy csapunk egy csajos délutánt, a gyerekeket ráhagyjuk majd szépen apucira és irány a mozi...
de hát hol van az még... sajna
Nem rossz ötlet. :) De ki hova valósi? Tehát nem mindegy, hogy Pest és környékiek vagyunk vagy Debrecen és környéke. Mert azért utazás szempontjából nem mindegy, hogy hol nézzük :)
De az tény, hogy ritka az a pasi, akinek tetszik.
Szerintük csöpögős.. :P :) legalább is akit én kérdeztem, ezen a véleményen volt..
Lehet, hogy hülye vagyok csajok, de csak egy felvetés...
Ha mindeannyian ilyen megszállot rajongói vagyunk, akkor mi lenne, ha majd együtt néznénk meg a 2. részt a moziban? Kíváncsi lennék rátok:) Meg azért valljuk be, rre a filmre csa a nagyon elvetemült pasikat tudjuk magunkkal rángatni, de kell az nekünk, h végig húzzák közben a szájukat?:)... csak egy ötlet:)
Hát igen... az eredeti könyv végén biztos nincs ott a Vége felirat...(mint az egyetemista fordításnak) mert ennek egyszerűen sosem lesz vége... de most komolyan... aki örökké él, azzal mindig történik valami és hiába vonul vissza a Volturi. Ellenségek mindig lesznek.
Mellékesen elképzeltem hogy kb 60 éves leszek és a 28. könyv megfilmesítésére várok.. de Robert Pattinson és Kristen Stewart nem játszhatja örökké a sohasem öregedő halhatatlanokat...
és hát valljuk be őszintén, nélkülük már a film nem lenne ugyanaz... úgyhogy ha ebből a szemszögből nézzük lehet hogy mégis csak befejezi egyszer a szerző...
Ja, egyébként a kedvenc jelentetem:
Kórházi folyosó, számonkéréses jelenet és amikor Edward megkérdezi: "What exactly was that... " - "Mi is volt az pontosan?" (az az arckifejezés és az a hanglejtés... hmmm...
és a másik amikor Bella elhívja randira de előtte azért még kiböki neki az igazat, hogy egy maszk amit kifele mutat...
ja, és persze a "Lion and the Lamb" ...
Éa A CSÓK... benne az az izgalomból adódó félmosoly ami minden első csókban benne van...
asszem még sorolhatnám... ;)
Azért arra kiváncsi vagyok hogy a 11. 20-i amerikai bemutató után mikor kerül kishazánkba a film 2. része.
Csak győzzem kivárni...
Ha jól emlékszem a Twilight 1 hét alatt már itthon is látható volt... Itt szeretném jelezni az illetékesnek hogy akkor kösse fel a gatyót és ne kelljen ennél sokkal többet várni...
(Bár látná hogy mit is kértem...)
Láttátok az MTV Movie Awards-ot? Jó volt a díjátadó Kristen bakiát és a nem elcsattant csókot is beleértve... Aki nem látta, nézze meg! érdemes! Ja és persze a NEW MOON hivatalos előzetese... érzem hogy valami nagyot alkottak megint!
Sziasztok!
Csatlakozom a függők táborába...
Olvastam mind a 4 könyvet, illetve az Twilight-ot megnéztem filmben, aztán elolvastam a 3 könyvet...
Kimondhatatlanul üresség maradt bennem az egy héten át tartó éjszakákba nyúló olvasgatások után,(miután a gyerekeket lefektettem, már kezemben is volt a könyv ;)
mikor megláttam a BD. utolsó lapján hogy VÉGE... hát hogy is mondjam.
Még elolvasnám hogy milyen lesz Jakob és Renesmee élete..vagy ilyesmi... no és persze Edward és Bella még sok-sok éjjel szerethetik egymást úgy mint még soha... hiszen a halhatatlanoknak sosem ér véget az élet...és ha nem akarják akkor az éjszaka sem...
Sok tekintetben szkeptikus vagyok a filmekkel... van amit egyszer sem nézek meg, van hogy a főszereplő vagy a film idióta mivolta miatt... (ami persze másnak lehet hogy szuper...)
Először kétségeim voltak hogy érdekel-e egy vámpíros történet... de ez közel sem CSAK EGY VÁMPÍROS TÖRTÉNET ez A TÖRTÉNET ...
Legalábbis nekem! a Love Story óta először érzem úgy hogy ez egy olyan "bárcsak örörkkénézhetném" történet...
de úgy látom ezzel nem vagyok egyedül! ;)
még nem láttam de megnézem:-)
maaaaa
heló :)
én elkezdtem olvasni és a dvd -t is megnéztem nekem nagyon tettszik meg az is amit a többiről hallottam.
Jaaaaaj, mit fogok olvasni, ha ma éjjel végzek a Midnight Sun-nal is...? Ez a baj a jó soroztokkal...
És persze szavaztam a honlapon, nyugi, csak meglesz az 50e!
énmár aláírtam:D puhaborítósat akarooook!!!!!!!!!
utálom a keményborítós könyveket xD
pussz