Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Sajna mi nem arrafelé lakunk...
De remélem tényleg nem utazol majd egyedül!
Én is találtam már magamnak partnert a nagy napra... a barátnőmmel aznap csajos napot tartunk. Persze valószínűleg egy-két nappal később látjuk majd mint ti, de annyit már csak kibírunk.
A pesti bemutatóra azért nem megyek fel szerintem. Inkább majd Győrben megnézzük.
De utólag itt mind egyeztetünk majd, kinek mi hogy tetszett!!!
Jajjjjj, már alig várom!
:x
Sziasztok! gondolkodtam ezen a teszt dologon... érdekes hogy kinek mit hozott ki és hogy miért ...
De arra gondoltam, én tényleg ízig vérig ember vagyok... ha vámpír lennék inkább, nem lehetne gyerekem. És hát lássuk be... az én két csemetémet a világ minden kincséért sem cserélném el egy Edward Cullen-re sem!
Persze a másik dolog hogy ha onnan nézzük mennyire félek attól hogy egyszer meghalok... hát talán jó lenne ha akkor abban a percben énrám is rám találna Carlaisle...
akkor inkább élnék vámpírként örökké... ( bár ha belegondolok az sem lehet jó, hogy az összes gyerekem-unokám elmúlását látnám titokban...)
Mindennek megvan az előnye, hátránya...
Persze ha eccer átváltoztatna valaki... akkor én is "vegetáriánus" lennék inkább, az sokkal humánusabb!
Ez csak egy kis okfejtés... nem véresen komoly, ne aggódjatok... még nem vagyok teljesen bolond ;)
Hahó!
Én is megcsináltam a tesztet...
Én Jessica vagyok, ízig-vérig ember... hát ez van.
Majd a köv. életemben...
kb a közepén van a híreknél a videók alatt.
2009.05.06.
Kire hasonlítasz? - Teszt
Legyél te is Bella! - Fothoshop
Sziasztok.
Van az oldalon egy olyan teszt, hogy kire hasonlítasz legjobban. Én Alice vagyok :D
Szia.
Én meg átküldtem neked amit kértél.... Jó szórakozást hozzá!!
ezen fennvana film:D<3 dejóó^^
olyanjó megnézni felirattal<33333
imááádlak:D:D
pusszii:D(nézem is tovább:D)
Pannita! örülök hogy rábukkantál az oldalra! Nagyon szuper! :xxx
írtam neked privit!
ÁÁ . Most láttam a Breaking dawn előzetesét ezen az oldalon....
Tényleg lesz gyerekük?? Bár látszik, hogy az elején nem ők vannak.
Hát nem is tudom. Kicsit érdekel, hogy mi lesz a folytatás, de rossz is, hogy már most ilyenek kiderülnek. Én szeretem a saját képzeletemre bízni, és egy kicsit talán beleélni magam :)
Örülök ,hogy tetszik :)
Kerestem a neten pár twilightos cuccot és úgy akadtam rá...
Épp most töltöttem le az összes könyvet angolul :S Hát csak neki kell gyorsan tanulni :S
Bár nemtom mennyire megbízhatóak. Mert az eclipse-t még megértem, de a breaking dawn és a midnight sun-t hogy tudták megszerezni??